Foto bij 1.1 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Het is al later in de middag als ik samen met Ryan en Chaz door het winkelcentrum van Atlanta slenter. Kenny volgt ons op de voet, anders zouden dit soort dingen niet mogelijk zijn.
'Hé guys, zullen we hier nou even een ijsje eten. Ik val zowat flauw van de honger', klaagt Chaz. 'Vreetzak'. Ryan geeft hem een stomp in zijn maag en Chaz kreunt. Ik lach even om mijn vrienden en loop dan toch bij de ijszaak naar binnen.
We kiezen allemaal een ijsje en ik haal mijn portemonee uit mijn achterzak. Als ik hem open valt er iets uit. Het zal wel iets onbelangrijks zijn denk ik bij mezelf. Toch pakt Ryan het van de grond. 'Justin, je liet iets vallen'. Hij zwaait het heen en weer voor me gezicht. 'Dude, een foto van Ali Carter. Hoelang is dat al wel niet geleden?' Ik duw zijn hand snel weg. 'Ik had geen idee dat hij hierin zat. Ik heb hem ooit van haar gehad okè'. Ik lieg niet.
Vlug gris ik de foto uit zijn handen en met onze ijsjes lopen we weer naar buiten. Ik staar naar het kleine fotootje. Zou ze veranderd zijn? Chaz lijkt te merken dat ik niet meer oplet en pakt de foto weer af. Ik kijk hem even verbaasd aan, dan scheurt hij hem in vier kleine stukjes en geeft me een bitchclap. 'Ali Carter is nu wel over. Je hebt Selena'.
Bij die gedachte glimlach ik even. Ja, ik heb nu Selena. En toch lukt het me niet om haar te vergeten.
De eerste tijd was vreselijk. Elk liedje dat in me opkwam ging over haar en ik vraag me af of ze mijn liedejs gehoord heeft. Of ze doorhad dat het over haar ging. 'Gast, nu is het genoeg. Ik ken je langer dan vandaag', schrik te stem van Ryan me op. Ik kijk even achterom naar Kenny en die grijnst. Hij begrijpt me precies, dat weet ik gewoon.
Om de stemming weer wat beter te krijgen begint Chaz plotseling te zingen. 'I just had seeeex'. 'And it felt so good', vullen Ryan en ik hem automatisch aan. Ik merk hoe mijn humeur langzaam weer wat beter wordt door de geintjes van de jongens. Ze wijzen naar random mensen en zeggen stomme dingen.
'Wist je trouwens dat Ali Carter helemaal niet meer in Canada woont', begint Chaz dan opeens weer uit het niets. 'Echt?' Ik trek mijn wenkbrauwen bedenkelijk op. 'Waarom is ze weggegaan', vraag ik dan. Ik kan me serieus niks bedenken wat Alisha daar zou missen. In mijn ogen was ze zeker het mooiste meisje van de school, ze was al heel jong captain van het hockeyteam en had genoeg leuke vriendinnen. 'Niemand weet het zeker, maar er werd gezegr dat ze naar New York ging om verder te gaan in de modellenwereld. Ze wilde haar graag daar in de buurt hebben'. 'Je weet wel zeker dat ze nu in New York woont', vraag ik. 'Dat vertelde de rector toen haar plaats ineens leeg bleef', antwoordt Ryan.
'OMG, it's Justin Bieber', hoor ik iemand vanaf de overkant gillen. Ze begint in mijn richting te lopen. Ik weet zeker dat andere meisjes allang door hadden dat ik hier liep, maar als moet er altijd eentje beginnen met rennen tot de rest durft. 'Ren voor je leven',schreeuw ik dan. Ik trek Ryan en Chaz de eerste paar passen mee aan hun armen zodat ze doorhebben wat er allemaal gebeurd. Ook Kenny zet al snel de achtervolging in.



http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o&feature=related
Dit liedje is gewoon echt geweldig. Haha, dan keihard opzetten op de fiets en met vrienden meegillen. Ja dan kijken mensen je raar aan. Vreemd toch?
Trouwens kudo`s maken me blij! Misschien komt me stem dan weer terug en kan ik weer meegillen!

Reageer (5)

  • R3V3LATION

    Nieuwe abo, i love it!(hoera)

    1 decennium geleden
  • DouglasBooth

    ben net begonnen met lezen. maar vind het nu al geweldig :D.

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    hahah dat liedje zing ik dus altijd met me beste maatje ;3

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    snel verder<.3333 nieuwe abbo(flower)

    1 decennium geleden
  • ImpugnU

    KODOEN IEDEREEN!!!!!!!!!
    je hebt een fijne schrijfstyle om te lezen, dus veredr!!!!!!!
    en bedankt nu heb ik dat lied ook in mijn hoofd :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen