Foto bij nieuwe directeur

ik denk dat ik hier weg ga zecht de directeur .en toen de deur dicht was werd er een megaa feest gevierd.

jippie feest 'boem' wat is dat? De deur, wie is die mevrouw?
dat is de nieuwe directeur denk ik ,zo vroeg al ,ik dacht dat zij er pas over twee uur zou zijn. `Iedereen naar je klas nu!' Iedereen was weg behalve de kleuters want die wisten niet wat ze moesten doen en waarom ze schreewde. `groep 8 ,breng de kleuters naar hun klas en laat ze niet huilen.' Toen zei een van de kleuters onopvallend :'ik wil de oude directeur weer. Beloven jullie dat te doen? '
`ja' fluisterde ik in haar oor. Toen de kleuters in hun klas waren met de leerkracht ,gingen wij naar de klas. Daar kwam de directeur ze zei'nu gaan jullie klusjes doen'. Wat! moeten we niet leren ? Je leert van klusjes . De hele dag? Ja , daar leer je veel van . Jullie delen schriften uit in groep3 jullie groep4 ,directeur moeten de klassendienst dat niet doen ? Nee ze leren in de klas en anders komt er lawaai, dat wil ik niet . Dus als jullie goed werken krijgen jullie vijf minuuten pauze en als jullie top werk doen tien minuuten. Als je slecht werk doet moet je tijdens je werk eten en mag je niet naar buiten vijf minuuten maar blijf je binnen. en wie niet luistert word de broek uit getrokken en krijg je slagen. Dus werk goed of deze regels komen jouw tegemoet en dat wil je niet.

Reageer (1)

  • ElctricAngel

    slechte spelling en zinsopbouw. Ook moet je letten op aanhalings tekens als iemand iets zegt. Maar het is wel een leuk idee ,hoor.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen