Foto bij - 103 -

- Alexandra -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Boulevard

    Dat is zielig dat Nicolas niet zou mogen uit gaan met Victoria omdat Libra dat niet wilt. Oké, ik begrijp wel dat ze eigenlijk met haar vriendinnen moet mee gaan omdat dat al veel langer vast lag maar komaan, anders moet hun date wachten tot februari. En dat zou gewoon weg oneerlijk zijn! Dus Libra moet maar niet boos zijn maar net blij zijn voor Vicotria en Nicolas ^^
    Wat is er in het verleden van Alexandra gebeurd? Nu ben ik wel heel erg nieuwsgierig hoor. Ik wil het weten ^^
    Trouwens Roxanne moet George tegen komen en Tamara laten zitten en lekker met George weg gaan ^^ Ze zijn echt zo ongelofelijk schattig samen ^^
    En het is zielig voor Draco dat hij met die Daphne op date moet. Vooral als ze teveel make-up aan heeft ^^ Nou ja, hij moet maar snel weer samen komen met Victoria. Zij waren ook zo ongelofelijk schattig samen (:
    VERDER

    1 decennium geleden
  • Tolstoy

    Jij hebt niet alleen iets tegen Mopshondhoofd maar ook tegen greengrass niet? Not that I mind ofcourse ^^
    Maar he wat je zei over Roxanne en George, jij beslist nog altijd he! Het is jouw verhaal en ik weet zeker dat je er iets geniaals en moois van maakt maar toch als ze niet samenkomen verwijder ik mijn abo, noooh just kidding daarvoor is dit verhaal veeels te goed. Ik kan die Daphne eigenlijk ook niet zo goed lijden hoor. Straks kan je mijn naam hele stamboom in der gezegd tekenen ö (en die is grooot) Wist je trouwens dat ik een nieuwe obsessie hebt opgelopen? Pirates of the Caribbean (pirate)

    "Remember this as the day you almost caught Captain Jack Sparrow, aye!"

    en en en

    Officer: "Jack Sparrow -"
    Jack:"Captain...Captain Jack sparrow."

    en en en

    "Why is the rum gone?"

    Maar he! Jij moet weer snel verder, savvy? >.<

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen