Foto bij < 4 >

Gillend werd ik door het licht getrokken en met een harde klap belandde ik op de vloer. Verschrikt keek Patch achterom. Ik was niet langer op het strand, maar in een grote witte hal. Patch hielp me met opstaan, ik zag nog een beetje wazig maar verder ging alles prima. 'Ik had je toch gezegd dat je op het strand moest wachten.' zei hij lachend.
Een vrouw van rond de dertig kwam naar me toelopen, ze had lang bruin haar en kwam naar me toelopen. Ze stak haar hand uit. 'Ik ben Selene, jij bent vast Tamara. Patch, zou jij haar even naar de Billowsuite kunnen brengen?' Hij opende de deur voor me en gebaarde met zijn hand dat ik erdoorheen moest lopen.
Ik kwam in een lange, ovalen gang met links en rechts grote marmeren beelden. Ik bleef even staan bij een beeld van een man die Poseidon moest voorstellen. Het geluid van mijn schoenen galmde door de gang. Aan het eind van de gang stond ik voor een witte, glazen deur waar met sierlijke letters 'Billowsuite' opgeschreven was. Patch opende de deur voor me en onderdrukte een lach toen hij mijn mond langzaam open zag gaan. Met open mond liep ik naar de glazen wand waarachter je de oceaan met vissen kon zien. Voor het eerst sinds twee dagen was dat nare gevoel weg en even was ik vergeten wat er allemaal was gebeurd.
'Je kunt hier slapen, we vertrekken morgenochtend.' Patch stond nog bij de deur. Ik ging op het bed liggen en sloot mijn ogen, het rustgevende geluid van een onderzeeër vulde mijn gedachten. Ik hoorde Patch langzaam dichterbij komen en gaf me een zoen op mijn voorhoofd. Een warm, tintelend gevoel ging door mijn lichaam. 'Slaap lekker Tamara.' Hij liep de kamer uit en sloot zachtjes de deur. Van alle mensen die ik misschien tegen had kunnen komen, was ik blij dat het Patch was. Ik zag zijn gezicht voor me, zijn zwarte ogen, zijn donkere haar, zijn gespierde armen en perfect zachte lippen. Een lach kwam op mijn gezicht en langzaam viel ik in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen