Foto bij 1.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


'Justin, kom nou alsjeblieft gewoon zitten en help een beetje', zeurt mijn moeder. Scooter kijkt geïrriteerd toe hoe ik door de kamer ijsbeer. 'We willlen gewoon dat je ook even naar andere meisjes kijkt'. Ik haal wat stom mijn schouders op en trap tegen de stoelpoot. 'Doe niet zo moeilijk. Ik weet het gewoon zeker. Zij moet het zijn'.
Dit ging nu al een uur lang zo. We zochten een meisje voor de nieuwe videoclip en Scooter en mijn moeder wilde dat ik nog even verder keek, maar voor mij was het al zeker. Ik wist het al zodra ik haar gezicht overal zag verschijnen twee dagen geleden.
'Ik weet dat je het alleen wil om dat zij het is. Maar Justin je gaat jezelf hier pijn mee doen', probeert Scooter nu opnieuw. Damn, waarom luisteren ze niet gewoon naar wat ik wil. 'Nee, dat is niet waar. Ze is perfect', schreeuw ik gefrustreerd.
Alisha Carter, model voor Gucci en mijn vroegere liefde in Canada. Tot ik naar Atlanta verhuisde en haar verzocht geen contact meer met me te zoeken omdat het dan alleen maar moeilijker zou zijn om haar te vergeten. Ik kan niet beschrijven hoe gek ik op haar was. Dan twee weken geleden de foto uit de portemonee en nu verschijnt ze plotseling overal. Het moet gewoon zo zijn!
'Okee, als je er dan echt zo zeker van bent', zucht mijn moeder nu. Scooter kijkt haar kwaad aan. Hij is bang dat het mijn carrierè zal verpesten als ik weer met haar in contact kom, ook al is Ali zeker geen slecht meisjes. Patty gooit verontschuldingen haar handen in de lucht. 'Als hij het echt zo graag wil'. Nu geeft ook eindelijk Scooter toe. 'Als je maar niet vergeet dat je een relatie met Selena hebt. Maar ik mag toch hopen dat na twee jaar je wel op een gewone manier kan omgaan'. Van blijdschap spring ik in de lucht en doe een raar dansje. Hierna omhels ik ze beide. 'Ik ga nu. Ik heb met Ryan en Chaz afgesproken om wat dingen te doen'. Mijn moeder rolt met haar ogen. 'Justin Bieber, zorg dat je je inhoud'.
Ik zorg dat ik zo snel mogelijk buiten de studio sta en bel meteen naar Ryan. 'Je raadt nooit wie er in mijn nieuwe clip gaat spelen', schreeuw ik enthousiast zodra hij opneemt. 'Wie', vraagt hij nieuwsgierig. 'Ali Carter! Van de Gucci reclame en van vroeger'. 'Wow man, dat is echt wel vet'. 'Trouwens ik kom er nu aan, dus spreek je zo, later'. Mijn Iphone prop ik in mijn zak en ik loop naar mijn Range Rover.

Thuis zitten Ryan en Chaz op de bank en zijn ze druk bezig met gamen. Ik hoor Chaz allemaal scheldwoorden schreeuwen en Ryan lacht. Ik grinnik even, waarschijnlijk is Chaz heel dik aan het verliezen. Als ik de kamer binnenkom staat Chaz op de bank te springen. 'Bieber, stop Butler. Martel hem desnoods. Ik ga verliezen'. Ik kijk naar het scherm en zie dat ze Fifa spelen, iets waar Chaz ontzettend slecht in is en Ryan veel te goed. Zelfs ik verlies hier altijd mee van Ryan. Chaz staat al 5-0 achter en is nogal kansloos. Ryan daarintegen zit helemaal in het spel. Zonder wat te zeggen zet ik het spel uit. 'Hé', roept Ryan boos. 'Ik was aan het winnen'. 'Je wint altijd', antwoord ik onverschillig.
'Dus, wat gaan we eens'. Maar nog voor ik mijn zin heb afgemaakt klinkt de ringtone van mijn Iphone door de kamer. 'I just had seex', zingt Chaz mee. Ik zie dat het Scooter is en neem snel op. 'Justin, ik bel alleen even om te melden dat we volgende week naar New York gaan voor de opnames'. Dan hangt hij al weer op. Nog even verbijsterd staar ik naar het scherm. 'Dat was een kort gesprek', lacht Chaz. 'Zeker een fan die je nummer heeft gevonden', probeert Ryan. 'Nee, Scooter belde om te zeggen dat we volgende week naar New York gaan voor de clip. Jullie kunnen wel mee'. De jongens geven elkaar een high five en beginnen daarna een soort grappig gevecht.
Ik ontgrendel mijn iphone en ga naar Twitter. justinbieber: Next week going to NYC with @itsryanbutler and @ChazSom3rs for my new video.

Sorry sorry sorry dat ik gister niet geschreven heb. Maar ik had een wedstrijd met mijn pony en moest uiteten voor de verjaardag voor mijn moeder. En daarna was ik zo moe dat ik het echt niet meer kon opbregen om nog te schrijven. Dus daarom nu ietsje langer.
Hoe liever jullie zijn met kudo`s en reacties, hoe meer ik me best ga doen om veel te schrijven.

Reageer (2)

  • miistletoe

    I SWEAR; I LOVE UR STORY (lllll)___________(lllll)

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    snel verder<.333333333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen