Foto bij -011- Chapter 1: Raindrops ( Part 10)

Ja.....eh....het monster was opeens verdwenen? :P

xxxx

Polka plofte, neer op de grond, en haalde opgelucht adem. Allegretto ging door zijn knieen en keek haar aan.’ Ben je gewond?’ vroeg hij ernstig.’Nee. Het gaat wel. Dankje’ zei Polka een beetje nog overstuur.’ Godzijdank ben je oké’ zei Frederic.’Huh? Wat is dat?’. Uit de bosjes kwam een klein licht bolletje aangestuiterd. Allemaal keken ze met grote ogen ernaar.
‘Volgens mij is dat een van die Agogo’s waar dat meisje het over had’ zei Allegretto. Het kleine bolletje stuiterde naar hen toe en stond net voor Polka op zijn plaats te stuiteren.’ Wat een raar dingetje. Kijk dan, Retto. Hij gloeit!’ zei Beat met een grote lach op zijn gezicht.
’Agogo, dank je dat je me hebt gered’ zei Polka, tegen het gloeiende balletje.’ Ik heb er nog nooit zo een gezien’ zei Beat, die nog steeds met veel bewondering naar het kleine balletje keek.’ Oh! Ik ga er een foto van nemen’ zei Beat, en hij pakte snel zijn foto camera. Maar net toen hij hem had gepakt, verdween hij opeens. Allemaal keken ze met grote ogen, naar de plek waar hij nog net was.’ Waar is hij heen gegaan?’ vroeg Polka zich af. Allegretto keek teleurgesteld naar Beat.’ Bedankt, Beat! Jij hebt hem weg gejaagd met dat stomme ding. Ik wou hem nog aanraken’ zei Allegretto geërgerd. Beat keek somber.’ Sorry Retto’ zei hij. Polka keek vrolijk naar Beat, die somber naar de grond keek.’ Beat is je naam? Agogo’s zijn erg verlegen beestjes, maar ik denk dat we er nog wel eentje komen te zien’ zei Polka, en ze stond weer op.’ En jij heet Retto? Is dat afgekort voor iets?’ zei ze toen ze naar Allegretto keek. Hij glimlachte even.’ Mijn naam is Allegretto. Beat, en ik hebben een klein winkeltje in Ritardando. Niet erg groot, en we hebben problemen met onze voorraad’ zij hij. Beat schoot in de lach, maar deed snel zijn handen voor zijn mond om dat te verbergen.’Maar genoeg over mij. Wat doet een Powder seller helemaal hier? Ga je ergens heen?’ vroeg Allegretto. Polka dacht even na.’ Ik….uhh….’.

‘Mama, ik ga naar Forte Castle om een audiëntie met de Count aan te vragen’. Polka’s moeder veegde wat zweet van haar voorhoofd, en draaide zich naar haar toe.’ Lieverd, dit is geen tijd om dit te bespreken. We hebben een gast in huis’ zei ze.’ Ik had je al verteld dat de enige rede waarom Floral Powder niet verkoopt, omdat Mineral Powder veel goedkoper is’ zei ze bijna schreeuwend.’ Hij zal het wel begrijpen, als ik met hem erover praat’ zei ze. Solfege werd nu ook een beetje boos.’ Polka, ben je gek? Je kan niet helemaal naar Forte in jee eentje’ zei ze. Polka snikte even.’ Ik heb me al bedacht! Probeer me niet tegen te houden!’ zei ze, en ze rende naar haar kamer.’ Polka!’ riep Solfege haar achterna. Met grote passen liep ze naar de deur van haar kamer.’ Polka, het geeft niet als Floral Powder niet verkoopt. We overleven het wel. Ze deed haar oor tegen de deur.' Polka? Hoor je me?' vroeg Solfege.' Polka, als je mij hoort, antwoord dan!'

´Polka, luister je nog?´. Polka keek op en Allegretto keek haar aan.´ Ja´ zei ze een beetje sip.
´Ik ben op weg naar Forte´.

Reageer (1)

  • KuroTenshi

    O nu komen ze elkaar allemaal om een bepaalde rede die ik nog niet ken tegen! (haha het monster is ineens weg)

    Echt hele goeie story! Ik zit er helemaal in!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen