Foto bij 1.5 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


'Dus zij gaat in je nieuwe clip spelen', vraagt Selena. 'Jup'. Trots laat ik haar de foto van de reclamecampagne van Gucci zien. 'Nou dan hoef ik in elk geval niet jaloers te zijn. Zij haalt het niet bij mij'. Ik trek een beledigd gezicht en Selena begint te giechelen. 'Grapje'. Plagend kietel ik haar tot ze het uitschreeuwt.
'Kan het ietjes rustiger', roept Pattie naar boven. Damn, ze is echt chagerijnig sinds het gedoe met Ali. En ik heb niet eens iets verkeerd gedaan. Ik was gewoon erg zeker van mijn zaak.
'Vertel eens wat over Alisha', vraagt ze dan. Ik haal mijn schouders op, niet goed wetend waar ik moet beginnen. 'Ze woonde bij mij in de buurt in Canada. We zaten samen op school en ik vond haar al jaren leuk. Ze was de captain van het hockeyteam en zeker weten het mooiste meisje van school, ookal was ze nog jong. Ze trok altijd al iedereens aandacht. Het laatste jaar in Canada kwam ze bij me in de klas. We deden steeds meer dingen samen en toen hebben we gezoend. Het was heel stom, we moesten nablijven en de docent was net even weg'.
'Wat schattig', kirt Selena. Ik sla een arm om haar heen en druk een kus op haar mond. 'Maar jij bent ook leuk', glimlach ik. Toen ik in Atlanta ging wonen wist ik dat ik geen tijd meer voor haar zou gaan hebben. Ze verdiende beter en ik wilde haar niet kwetsen. Nooit heeft ze geprobeerd contact te zoeken. En ik neem het haar niet kwalijk, ik heb haar ook gevraagd dat niet te doen'. Ik zucht even diep. 'Ze blijft gewoon speciaal'.
Selena is geweldig, ik kan haar alles vertellen. Ze is misschien meer een hele goed vriendin dan een vriendinnetje. Maar dit is goed voor haar en mijn carrierè en het gaat zo prima. We hebben geen verwachtingen van elkaar, niks moet en het is geen drama als iets met een ander meisje doe. Tot op zekere hoogte dan. Verder kan ze het prima met Ryan en Chaz vinden.
'We moeten gaan', zeg ik nadat we een tijdje hebben zitten zoenen. Ik sta op van het bed en trek haar mee. Met een arm om haar middel lopen we van de trap af. Mam staat al te wachten in de hal en in de deuropening staan Ryan en Chaz. 'Zijn we er klaar voor', grijns ik breed.

Op het vliegveld is het natuurlijk weer veel te druk en tot overmaat van ramp moeten we ook nog eens het hele vliegveld door voor we bij ons vliegtuig aankomen. Nieuwsgierige meisjes proberen af en toe dichterbij te komen, maar behalve Kenny zijn er nog twee extra bodyguards ingehuurd om ons te beschermen tegen de fans. Op een of andere manier zijn ze overal. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn fans, maar soms moeten ze me gewoon even met rust laten.
Gelukkig bereiken we het vliegtuig zonder nare gebeurtenissen. Snel ontgrendel ik mijn Iphone. justinbieber:Love all of my fans, you're amazing! Maar je moet er wat voor over hebben om ze blij te houden. Dan twitter ik nog een laatste bericht voor het vliegtuig gaat opstijgen. justinbieber: going of to NYC, now in the plane with everyone. Have a nice day. Snel kijk ik nog even mijn timeline door. selenagomez: going to New York City with my love @justinbieber and friends. Ik glimlach even naar haar, ze is naast mijn moeder gaan zitten zodat Ryan, Chaz en ik samen videogames kunnen spelen.

Weer meer abbo`s, heel veel kudo`s. Ik ben trots op jullie helden. Houden we het nog even vol vandaag in de top?

Reageer (2)

  • BizzleXBubbleXM

    Gelukkig is Selena hier niet zo bitchy😊

    8 jaar geleden
  • unfbieber

    snel verder(H)!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen