Foto bij 1.6 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik schrik wakker als mijn wekker gaat. Waarom gaat die verdomde wekker ook? Dan herinner ik het me weer. Pap en Mike van het vliegveld halen. Die zijn samen een paar dagen weggeweest.
Het duurt nog even maar dan kom ik mijn bed uit. Sloom loop ik naar de badkamer en zucht diep. Vanuit mijn kamer hoor ik mijn telefoon het sms-geluid maken. Nadat ik mijn haar en make-up gedaan heb kleed ik me om en bekijk ik de sms. Het is Lizzy. Vroeg wakker, bedenk me nu dat je Mike en je vader gaat halen. Veel plezier. x Liz. Wat een schatje is ze ook. Ik ga naar de Twitter app en bekijk de laatste tweets. VicDunchester: @alicarter is going to pick up my wannabe bro @mikecarter. Love that family. Even lach ik om haar tweet. Vic is zeker weten dol op onze familie en mijn ouders en broer ook op haar. Ze is zo vaak als het kan bij ons te vinden, misschien omdat haar ouders gescheiden zijn. Haar vader is altijd te druk met zijn werk en haar moeder heeft al zo veel nieuwe vrienden gehad dat ze het niet meer bijhoudt.
Voor ik mijn Iphone in mijn tas stop tweet ik ook nog wat. alicarter: Going to pick up my big bro from JFK. Tonight fashion show for Ralph Lauren and my best friends are on the front row.
Sinds vorige week die poster verscheen is alles veranderd. Op een of andere manier weet iedereen dat ik het ben op de poster en mijn followers zijn flink vermeerderd. Elke dag krijg ik wel een tweet hoe ik ervoor gezorgd heb dat ik dit heb bereikt. In een tijdschrift waarvan ik de naam vergeten ben heeft een interview gestaan over mij.
Zelf snap ik nog altijd niet wat er nu zo bijzonder aan me is. Hoeveel modellen zijn er wel niet in Amerika? Misschien wat minder die 16 jaar zijn en al zo`n grote campagne hebben gedaan. Soms is alle aandacht vermoeiend. De agency blijft bellen over opdrachten en soms moet ik ze gewoon afslaan.
Aan de ene kant kijk ik uit naar de videoclip. De opnames zijn al over twee dagen. Ik vraag me af hoe het gaat worden om hem weer te zien. Waarschijnlijk ontzettend ongemakkelijk, en ik moet het goed doen. Als ik meer wil doen in de filmrichting zal ik een goede indruk moeten maken. Waarom heb ik hier ooit in toegestemt?

'Aaaaah', gillend ren ik op Mike af. 'Mikieee'. Hij grijnst dolgelukkig. Je kan wel stellen dat mijn broer me alles is. Hij heeft me zo erg geholpen na al het gedoe met Justin. Gelukkig sla ik mijn armen om zijn middel heen, mijn ouders staan wat vertedert toe te kijken. 'Schattig', hoor ik mijn moeder fluisteren.
Meteen laten Mike en ik elkaar los. Als ik mijn blik afwend blijft hij hangen bij een bepaald persoon. Dit kan niet. Waarom moet hij juist nu hier zijn? Als ik weer terugkijk naar mijn ouders en Mike zijn die plotseling verdwenen. Alleen Mike is er nog, zijn blik is ook op hem gevallen.
Dan kijkt hij terug en onze blikken raken elkaar. Een raar gevoel gaat door me heen. Even twijfelt hij, maar dan laat hij zijn vrienden achter en begint in onze richting te lopen. 'Mike', sis ik. Ik geef hem een por tegen zijn arm. Maar Mike lijkt wel versteend. 'Mike, doe iets', zeg ik nu wat luider. Hij lijkt te ontwaken uit zijn trance en komt in beweging. Ik zie hoe Justin zijn wenkbrauwen optrekt als Mike zijn kant op komt. Hij steekt zeker een half hoofd boven Justin uit en kijkt op hem neer. Zenuwachtig wacht ik tot hij terugkomt.

Haai liefjes, het blijft vandaag waarschijnlijk hierbij. Ik heb een flinke kopstoot gehad vandaag, haha. En ik heb echt hoofdpijn als een beest nu, echt heel naar. Dus ik hoop dat jullie met wat kunnen opvrolijken? (A)
Trouwens vinden jullie het niet eens tijd worden dat Ali en Justin elkaar weer gaan zien? En praten natuurlijk?

Reageer (4)

  • MagnusBane

    Snel verder!! xd.(H)

    1 decennium geleden
  • Brandi

    <3

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    Snel verder, ik ben vandaag thuis gebleven omdat ik ziek ben en men papa is boos op me (huil)

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    snel verder <.333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen