Foto bij 1.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Ik weet niet waar ze vandaan komt, maar ineens staat ze daar. Ze heeft me herkend, dat is duidelijk van haar gezicht af te lezen. Ik staar terug en besluit dan naar haar toe te gaan. Waarom zou ik het zo moeilijk blijven doen? Over twee dagen zal ik haar ook onder ogen moet komen? En ik ben degene die haar heeft laten vallen. Ook al bedoelde ik het goed.
Ze fluistert wat tegen Mike en geeft hem een zet in mijn richting. Waar de fack is ze mee bezig? Uiteindelijk heeft ze hem schijnbaar zo ver gekregen dat hij in mijn richting komt. Ik wend mijn blik van Alisha naar Mike en kijk hem strak aan.
'Hi Mike, alles goed', probeer ik nonchalent over te komen. 'Bieber'. Het klinkt niet alsof hij het ook leuk vind om mij te zien. Ik steek mijn hand wat onzeker uit voor een box en tot mijn grote opluchting drukt Mike zijn vuist tegen die van mij. 'Luister Bieber, ik bedoel het niet kut. Maar nu we weten dat je in New York bent en jij weet dat wij hier zijn. Lijkt het me alsnog het beste als je bij haar uit de buurt blijft. Hoewel wij best natuurlijk weer eens kunnen afspreken'. Hij kijkt even in de richting van Ryan en Chaz die hem nu ook lijken te herkennen. Chaz zwaait fanatiek en Ryan stompt het hard tegen zijn arm en kijkt dan in de richting van Alisha. Die staat wat verloren verderop naar ons te kijken.
Ik haal mijn schouders op. 'Ik snap je punt niet zo goed Mike. Het is over tussen mij en Ali. Het is jaren geleden en ik heb Selena'. Mike lacht even en slaat me vriendschappelijk op mijn schouder. 'Mooi dan heb je haar ook niet nodig'. Ik trek mijn wenkbrauwen op. 'Ze gaat in mijn nieuwe musicvideo meedoen. Dat is waarvoor ik hier ben'. Even lijkt het erop dat hij me niet geloof maar dan herstelt hij zich snel.
'Aha, ik snap het al. Je weet wat wat ik ervan vind als je haar opnieuw pijn doet'. 'Ik snap hem helemaal', bevestig ik.
Dan probeer ik langs hem heen te komen om naar Alisha te lopen, maar hij verspert me de weg. 'Zou je me erlangs willen laten'. Mike is even in gedachen maar gaat dan opzij. 'Ik loop even naar Chaz en Ryan. Ik spreek je nog wel. Mike Carter op twitter. Je weet me te vinden'. Dan loopt hij naar Chaz en Ryan toe.
Ik twijfel even, maar vervolg dan mijn weg naar Alisha. Ze kijkt wat onzeker om zich heen als ik op haar af kom. Uiteindelijk besluit ze dat ze nergens heen kan en blijft dus staan.
'Hi'. Haar ogen vliegen alle kanten op als ik tegenover haar sta. Is ze nou bang om me te zien? Dan leeft ze op en verschijnt er een glimlach op haar gezicht. 'Dit hoort niet zo ongemakkelijk te zijn', lacht ze. Nu begin ik ook te grijnzen en stap nog dicherbij. Dan sluit ik mijn armen om haar heen. Als ik haar lichaam tegen de mijne aanvoel begint alles in me te tintelen. Ik ruik haar vertrouwde geur en besef opnieuw hoe erg ik haar gemist heb. 'Ik heb je gemist', fluister ik. 'En het spijt me zo'.

Misschien dat ik er vanavond nog wel even een stukje bijschrijf. Waarschijnlijk wel. Dat maakt jullie vast gelukkig? Met me hoofdpijn gaat het alweer beter, hoewel ik denk dat ik een lichte hersenschudding heb, haha. Morgen wiskunde pw en ik heb wiskunde faalangst. Help!

Reageer (5)

  • Muppelke

    Echt wel lief...(H)

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    OMG JUSTIN MOET WEER SAMEN ZIJN MET ALIII <3333'

    1 decennium geleden
  • DanD3

    wat toevallig ik heb morge ook wiskunde pw haha

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    omg zo mooii :$ dat laatste... snel verder <.3333

    1 decennium geleden
  • xTeamStyles

    WAUW ZO MOOI!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen