@ Marc

Het was weer dinsdag en ik moest weer in de winkel van de vader van Azize en Irmak helpen. Shanti was nog steeds boos op mij ik deed er niks mee. Azize kwam me helpen we raakten aan de praat. Stiekem was ze eigenlijk best wel leuk. Ik lachte en Shanti keek jaloers toen de werkdag afgelopen was liep Shanti alles vallen en liep naar huis ik hielp nog een beetje met opruimen. De vader van Azize kwam naar me toe. Hey Marc zei hij. Azize heeft me verteld dat je heel goed werkt wil je hier niet komen werken. Ik zei natuurlijk en het was geregeld. Toen ik s'avonds in bed lag dacht ik aan het werk. Ik kwam op het rare gevoeld dat ik geen ja had gezegd tegen het werk om het geld maar om Azize. Ik lachte en zei dat is niet waar. Ik viel in slaap.

1 dag later.

Ik liep naar school toe en zag Shanti met haar zus praten. Ik liep er straal voorbij, Flip en Tobias kwamen naar mij toe. Heeeeeeeeeeey zeiden ze hoe ging het gister bij Azize in de winkel. Goed zeg ik ik mag daar gaan werken. Echt dat zal Azize wel leuk vinden denk ik, Hoezo vraag ik. Flip antwoordde met; dat gaan we mooi niet zeggen. Ze liepen weg en ik liep erachteraan maar verloor ze uit het oog. Ik ging praten met Meike over dat ik nieuw werk had en dat ik Azize opeens aardig vind.
Meike zei dat ik het goed gedaan had. Ik zag dat Linda eraan kwam Meike riep HOOOOOOOOOI en ik liep weg naar de les daar had ik dus geen zin in met die trol te staan praten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen