Foto bij 66| Just to let him know...

@IcantBnamed
Troostcake 8D ahahah ^^


-Ikstelietsmeerreactieswelopprijs :3-

Even later kwam Harry bij hun zitten vergezeld door Ginny.
Rons zelfvertrouwen was nu zelfs minder dan daarnet. En dat was niet zo best. Zelfs Harry en Ginny konden hem niet meer overtuigen dat hij niet zou falen. En voor Fay voelde het alsof het allemaal haar schuld was dat zijn zelfvertrouwen nog meer was verminderd. Tenslotte ging Harry vooruit naar het Zwerkbalveld. En volgde, Ginny, Fay en Ron toen het tijd was voor de selectie. ''Wacht! Ik pak mijn fotocamera! Dat is leuk als herinnering aan deze dag''Zei Fay plots nog voor ze buiten waren. ''Herinnering aan mijn afgang, zeker''Mompelde Ron, maar dat hoorde Fay niet meer aangezien ze al terug rende. Ze had ook heel was foto's van Harry, die zwerkbal speelde, Ron van vorig jaar en wat van Fred en George. Alleen dan wel zonder toestemming van Fred en George zelf. ''Amortentia''Zei Fay toen ze voor het portret gat stond en toen de dikke dame open zwaaide stapte ze snel naar binnen. Ze botste bijna tegen Lavender aan, die haar even nijdig aankeek en vervolgens door liep gevolgd door een humeurig uitziende Parvati Patil.
Fay besteedde er verder geen aandacht aan en liep gelijk naar de meisjesslaapzalen. Ze sliep nog steeds op dezelfde slaapzaal als Hermione, maar daar praatte ze al tijden niet meer mee. Snel gooide ze haar hutkoffer open en kamde de inhoud helemaal uit tot ze haar camera eindelijk vond. Het was dan wel een iets modernere versie gemaakt door dreuzels, maar hij deed het net zo goed als een tovenaars camera. Toen Fay haar eruit gedropte spullen weer terug in haar hutkoffer stopte, hoorde ze echter een haarde 'BAM' tegen het raam. Fay keek verbaast op en zag hoe een uil voor het raam fladderde. ''Hermes''Kwam er het eerst in haar op. Gewoonweg omdat dat de enigste uil was die ze kende, die graag tegen dingen aanknalde.
Maar de uil leek verreweg op Hermes, dus kwam Fay overeind en snelde naar het raam. Met een korte ruk gooide ze het open en keek toe hoe de uil op de vensterbank lande. ''Volgens mij ben je verkeerd''Zei Fay tegen het dier. Maar de uil kraste luid en stak zijn poot naar haar uit.
Aan de poot zat een klein rolletje perkament vastgebonden en uit nieuwsgierigheid maakte Fay het perkament rolletje los. Misschien was het toch wel voor haar bedoeld en anders had die gene maar pech.
De uil spreidde zijn vleugels en vloog vervolgens weer naar buiten toen Fay het briefje open rolde.


Kom je even naar de bibliotheek?
Ik moet je weer eens zien.

Draak.



Het was een kort briefje, maar toch kreeg Fay het wel erg warm.
Ze vond het ontzettend schattig dat hij ondertekende met, Draak.
Maar toen realiseerde Fay zich, dat ze naar de selectie training moest gaan kijken. Hmm... Het kon vast geen kwaad om even eerst naar de bibliotheek te gaan. Er was nu toch niemand, want welke gek ging nou rond deze vroege tijd naar de bibliotheek. Oké, ze telde Draco dan wel eventjes niet mee. Hij was dan ook speciaal voor haar zo vroeg opgestaan en het zou lullig zijn om niet te gaan. Met een glimlach stopte Fay het briefje in haar zak en liep vervolgens de slaapzaal uit.
Haar camera vergat ze.


Reageer (9)

  • Delic

    Gewoonweg omdat dat de enigste uil was die ze kende, die graag tegen dingen aanknalde.
    Arm beest x'3
    Oh stoute Fay! Nu heb je al die rotdingen uit je koffer geplukt, neem je de rotcamera niet mee!
    Nu heb je geen excuus meer tegenover Ron!
    Fay!
    Als je maar met Draakje zoent in de bieb :3

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Hihi leuk:)
    Ze moet idd gewoon iets met Draco krijgen xD
    Snel verder^^

    1 decennium geleden
  • Yixing

    Awww, wat lief! <3
    Fay móet gewoon iets met Draco krijgen :3

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Dray-time, me likes!
    <33

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen