Foto bij 1.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Nadat iedereen zijn koffers bij elkaar heeft lopen we gezamenlijk naar de uitgang van het vliegveld. Bij de limousine die waarschijnlijk voor ons is zie ik een donkere man staan. Het duur niet lang voor ik hem herken. 'Usher man', roep ik hem. Snel trek ik een sprint en duw mijn vuist tegen de zijne. 'Hi Justin'. Een voor een stapt iedereen in de limo. Het blijkt toch wat krap te zijn voor acht personen en eem beetje gepropt zitten we bij elkaar. Selena zit half op mijn schoot, niet dat ik dat erg vind. Ik hou ook van haar, ze is geweldig. Maar met Ali zo weer in de buurt wordt het allemaal weer ingewikkeld. Nu weet ik zeker dat het de juiste beslissing is geweest om afstand van haar te nemen. En ik betwijfel of het nu echt zo slim van me was om haar mee te laten doen. Ik maak het mezelf weer zo onnodig moeilijk.
Ryan lijkt te merken dat mijn gedachtes wegdwalen en stoot me even aan. 'Ik denk dat wij zo even met elkaar moeten praten, onder vier ogen'. Ik knik wel, maar eigenlijk hoor ik maar half wat hij zegt. Om te zorgen dat mijn gedachtes niet weer veranderen pak ik mijn mobiel en ga naar twitter. justinbieber: Just saw @alicarter and @mikecarter on JFK airport. Missed them. Plots voel ik me zo vermoeid en staar naar mijn Iphone. Ze heeft nog niet geantwoord. De reis duurt lang en alles staat volledig vast. Ik leg mijn hoofd tegen de bank aan en sluit mijn ogen. Hoe erg ik er ook tegen vecht, binnen een paar minuten val ik in een diepe slaap.

'Justin, justin'. Ik word wakker van Selena die aan mijn arm schudt. Even ben ik een beetje in de war, dan weet ik alles weer. Snel werp ik een blik op het scherm van mijn Iphone. Nog altijd geen antwoord. Zou ze me nu gaan negeren tot over twee dagen? Wil ze dan nog steeds niks met me te maken hebben? Selena trekt me het appartement binnen dat we gehuurd hebben voor de komende week. 'Ryan zei dat hij met je wilde praten', zegt ze. Ze kijkt me doordringend aan, waarschijnlijk vraagt ze zich af of ik wel iets gehoord heb van alles wat ze gezegt heeft.
'Ja, ik ga al', mompel ik terug. Ik strompel naar de kamer waar ik altijd slaap als we hier in New York zijn. Het is een van de vaste appartementen die Scooter huurt als we ergens anders heengaan. Eigenlijk zou ik het ook best kunnen kopen, maar daar heb ik geen behoefte aan. Wat moet ik hier altijd in New York? Voor Ali misschien, schiet het door mijn hoofd. Al snel onderdruk ik deze gedachte.

'Ry, ik heb geen zin in dramatisch gezeur', maak ik hem meteen duidelijk als ik naast hem op het bed plof. 'Ik merk gewoon dat het je dwarszit en wil je helpen'. 'We zijn geen meisjes die over al hun problemen moeten praten', snauw ik terug. Ryan houdt afwerend zijn handen op. 'Rustig man, jij wil toch ook dat die video goed gaat'. Ik zucht even diep. 'Ja', geef ik dan maar toe. 'Luister, aan alles aan je is te zien dat je haar mist. Waarom sms je haar niet gewoon en zeg je dat je wil afspreken, gewoon om te praten. Alles uit te praten'.
Ik laat me wanhopig achterover op het bed vallen. 'Dat kan ik gewoon niet. Ze haat me, ze negeert mijn tweet. Ze wil gewoon niks meer met me te maken hebben en doet dit alleen maar voor haar eigen carrierè'.
'Wat ben jij ineens onzeker over jezelf. Je weet toch dat bijna alle meisjes in de wereld jou zien staan. Ik wil wel ruilen, als ik jou was ging ik meteen op haar af'. 'Maar Ali hoort dus niet bij die meisjes', breng ik tegen hem in. 'Desnoods vraag je of ze met een vriendin komt en gaan Chaz en ik toch mee. Leiden wij haar vriendin af en kunnen jullie mooi praten'. 'Oké, oké. Vooruit ik zal het proberen'.
Ik ontgrendel mijn Iphone en begin een bericht naar haar te typen. Hi, heb je zin om vanavond wat af te spreken. Gewoon met wat vrienden van jou. Dan komen Ryan en Chaz ook mee. Ze willen je graag weer zien. xJustin Ryan knikt tevreden en ik geef hem een duw tegen zijn schouder. 'Stiekem hoop je gewoon dat ze een paar leuke vriendinnen heeft'. 'Wie weet ga ik wel gewoon voor de hoofdprijs'. Hij grijnst.

Pfoee, eerst had ik totaal geen inspiratie voor dit stukje. Ik voel me alweer wat beter gelukkig en me wiskunde ging goed. Kwam vast door al jullie geweldige aanmoediging! Loveyou guys.

Reageer (2)

  • ZAYNKIDRAUHL

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    snel verder <.333333333333333333333333333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen