In paniek belde nerveus naar de huistelefoon. Maaike kan ik even langskomen?
Binnen 1 minuut stond ze voor de deur, het was maar 3 stappen lopen van haar huis naar mijn huis. Ik deed de deur open en Lobke rende als een gek heen en weer, normaal moest ze daar om lachen maar aan haar blik in der ogen te zien was er echt iets goed mis. We gingen naar boven met 2 glazen cactus sap en ze liet zich ploffen op mijn bed. Ze vertelde over het probleem dat haar ouders wilde gaan scheiden, voor grotendeels zou ze bij haar moeder gaan wonen, de buren dus. Maar haar vader zou aan de andere kant van nederland willen wonen, Elke week op en neer reizen en dus 1 week lang moest ik der missen. Nu kan ik dan niks er aan doen dat je ouders gaan scheiden, maar ik kan het je wel zo leuk mogelijk maken en nog even de allerleukste dagen hierzo laten beleven. We hebben sowieso zoveel meegemaakt, zoveel leuke herinneringen. Na een paar slokken cactus sap zegt nerveus: ' En het ergste is nog dat mijn pa de aller slechtste docent van school heeft uit gekozen! ' " Verander van school!!!' 'dan zit ik weer in een hele nieuwe klas met kut kinderen' 'saboteer een gezellig avondje van je pa met die docente.' Dat waas het beste plan ooit, We gingen samen een plan maken. Het was een lange voor bereiding maar het zou gegarandeerd werken.

Die avond dat Nerveus naar middelburg reisde met de trein om bij haar vader te verblijven dit weekend ging ik mee. Allemaal tassen vol spullen, der vader zou pas laat terug komen van de bioscoop en alle tijd om het plan klaar te zetten.

De deur gaat open, der vader deed netjes de deur voor de docente open en liet der voorgaan. 'Dankje' Smak smak *bleg* ze liep naar binnen ZONDER haar schoenen uit te doen. *nerveus en ik zaten op de trap* 'volgens mij heeft ze zulke erge zweetpote dat ze der schoenen niet durft uit te doen' fluisterde nerveus zachtjes. De tussen deur ging open en bam! Een bak vol koeien strond viel naar beneden en ze zat helemaal onder. Der vader kon nog naar naar buiten springen omdat ze deur nog open stond. Ze probeerde naar de keuken te lopen om haar handen te wassen maar We hadden de vloer ingesmeerd met roomboter dus het was mega glad. Ze gleed uit en viel met der oog in een cactus die op het aanrecht stond. En der andere helft van der gezicht viel in een halve citroen dat enorm prikt als je met je hoofd daarin valt. Pijnlijk. Nu was het onze beurt. We kwamen van de trap af met allebei een party popper in ons hand en schoten die af op haar. Ze zat dus onder de koeienstront waar de confetti aan vast bleef plakken. Haar ene oog deed pijn door de stekels van de cactus en haar andere oog prikte en branden enorm door de citroen. Het was een puinzooi, en een boze reactie van Nerveus haar vader zou echt begrijpelijk zijn. Maar hij kwam lachend binnen en kwam niet meer bij, ondanks de puin zooi en de stank. Hij gierde van het lachen : " Hahahahaha!!!!!! dit is toch haar huis!! hahahah wat een kut wijf, kom laten we snel naar huis gaan en dan bied ik mijn oprechte excuses aan aan je moeder, maar eerst even langs de winkel om een leuk excuus cadeautje te kopen voor der." Na een grote doos chocolade gekocht te hebben en daar nog een parfum setje bij te doen zijn ze op weg naar huis gegaan. Eenmaal aangekomen was alles weer goed en Nerveus kon hier blijven wonen. Die docente schaamde zich zo erg dat ze nooit meer les gaf en in het buitenland ging wonen. Plus dat nerveus het nog is gefilmd had en op youtube gezet heeft.

Zo konden we nog leuke dingen meemaken enelkaar door elk probleem heen helpen en het oplossen en dan een happy end!!!!!!!
=D

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen