Foto bij 2.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik spring meteen op van de bank als er zo`n tien keer wordt aangebeld. 'Ja ja', gil ik richting de deur. Zeker een halfuur heb ik naar zijn smsje gestaard en ik weet gewoon nogsteeds niet wat ik ermee moet. Ik haal de deur van het slot en open hem. Daar staat Victoria met een grote grijns op haar gezicht. 'Hier wordt ik een beetje bang van'. Voor de grap gooi ik de deur weer dicht. Er wordt hard gebonst en het lijkt me sterk dat Victoria alleen zo`n lawaai kan maken. Als ik de deur opnieuw open staan Lizzy en Myra achter haar. Victoria haalt verontschuldigend haar schouders op. 'Sorry, ze wilde graag mee'.
Ik zucht diep, alsof ik zwaar geïrriteerd ben dat iedereen er weers is. Maar dan begin ik te lachen en omhels ze alle drie. 'Gekkies, jullie mogen toch altijd allemaal komen'.

Iets later zitten we allemaal op mijn kamer met koffie en wat te eten. Mike steekt nieuwsgierig zijn hoofd om de deurpost. 'Mikieee', beginnen ze enthousiast te gillen. Het is niet normaal hoe fan ze allemaal van mijn broer zijn. Nou moet ik ook wel toegeven dat hij best wel lief is. En ook wel knap en soms ook heel vervelend.
Terwijl zij hem allemaal begroeten dwalen mijn gedachten weer af naar Justin. Het smsje, de tweet. Ik had natuurlijk gewoon kunnen antwoorden, maar wat zou ik moeten zeggen. Ik wil hem best weer zien, ik wil Chaz en Ryan best graag weer zien. Daarmee heb ik altijd al kunnen lachen. Ondanks alles voelde het net zo goed om weer bij hem te zijn.
'Hee, je hebt niet gezegt dat hij je gesmst had', zegt Liz luid. Ik kijk opzij en zie dat Myra mijn Iphone in haar handen heeft en ze naar het scherm staren. Snel pak ik hem terug. 'Dat wilde ik nog vertellen', mompel ik. 'Agosh, dat is zo lief. Zie je! Ik heb je toch gezegt dat hij je mistte', begint Victoria haar preek. Lizzy heeft nu beroep gedaan om mijn labtop en surft over het internet. Daar laat ik haar maar mee, daar staan toch geen privédingen op. 'En hij vraagt gewoon of je zin hebt om wat af te spreken. Hij vraagt zelfs of wij meegaan, ookal kent ie ons niet. Hij wil het gewoon niet te moeilijk maken voor jou', besluit Myra. 'Waarom heb je niet geantwoordt', vraagt Liz terwijl ze nog altijd druk bezig is met mijn laptop. Ik haal mijn schouders op. 'Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. En bovendien moest ik toch eerst aan jullie vragen of jullie wel meewilde. Want nee, ik zie het niet echt zitten om in me eentje met hem af te spreken'.
'Shit, het is dat ik vanmiddag moet lunchen met mijn vader. Anders was ik graag meegegaan. Maar ik zie hem zo weinig en dit kan ik niet afzeggen. Het spijt me Ali'. Vic klinkt alsof ze er echt ontzettend van baalt. Liz negeert mijn vraag compleet en lijkt helemaal verdiept te zijn in iets op de laptop. Myra daarintegen begint vrolijk heen en weer te springen. 'Ik ga mee, ik ga mee. Yes, nog meer bekende mensen ontmoeten en dat allemaal door jou'. Ze omhelst me stevig en ik voel ik geplet word tussen haar armen. 'Myr, je mag me loslaten'. 'Ik kan niet, afspraak met James', zegt Lizzy dan uiteindelijk. James is haar vriendje, die twee hebben een eeuwige knipperlicht relatie. Volgens mij maken ze meer ruzie dan dat ze gezellig met elkaar zijn.
Ik twijfel even omdat ik graag wil dat Vic meegaat, ze is heel goed in dat soort dingen. 'We kunnen toch ook vanavond met ze afspreken', opper ik. Vic kijkt me aan alsof ik gestoord ben en ook Myra trekt haar wenkbrauwen op. 'Wat', vraag ik onzeker. 'Fashionshow remember. Wij zitten front row'. Dan schiet het me weer te binnen.
'En toch moet je gewoon vanmiddag met hem afspreken. Misschien wordt het makkelijker als jullie gewoon praten', zegt Vic stellig.
'Oké', glimlach ik en kijk even naar Myra. Die knikt van ja. Aan Liz heb ik niks want die staart naar het beeldscherm. Hi, ik kan wel. Vanmiddag om 2uur bij de hoofdingang van Central Park. x Ali Myra klapt blij in haar handen.
'Oh My God', schreeuwt Liz dan ineens. Ze staart geschrokken naar de labtop en mijn ogen worden groot als ik zie waar ze naar kijkt.

Ze zeggen toch dat als je over iemand droomt diegene jou dan mist. Nou, ik had vannacht zo`n rare droom. En dan moet iemand mij wel heel erg missen, hahaha. Allemaal kudoën voor het leven, dan ga ik snel weer verder. Of reacties maken me ook blij.

Reageer (4)

  • Muppelke

    Das ook zo.. Ik droom iedere avond over mn vriend en gek genoeg hebben we dan allebei soortgelijke dromen...
    (H)

    1 decennium geleden
  • vouisamez

    Wat droomde je dean?? Ik droomde dat ik opgegeten werd door een draak.. Kdenk nie dat die mij mist:$

    Sneeeel verderr(H)

    1 decennium geleden
  • Brandi

    <3

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    Sneeeeel verder,, please! Ik heb vannacht ook gedroomd over een oude vriend ö

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen