Foto bij 2.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Het is precies twee uur als Myra en ik bij de hoofdingang van Central Park staan. Justin is nergens te bekennen. Een beetje zenuwwachtig kijk ik om me heen. ´Misschien is hij wel gewoon goed vermomd en herken je hem niet. Hij komt zo vast naar ons toe´. Myra legt geruststellend een hand op mijn arm. Ik schud deze weg. ´Myr, hij is het wachten niet waard´. Ik kijk haar even strak aan.
´Stuur hem dan op zijn minst een sms waar hij is en dat je geen zin meer hebt om te wachten´, oppert ze. ´Hij is mijn beltegoed niet eens waard´, mompel ik. ´Ali, kom we gaan gewoon wat anders leuks doen. Maar sms hem wel alsjeblieft´, smeekt ze. ´Oké, maar alleen voor jou´, zuchti k dan. Ik heb geen idee waar je bent. Maar ik heb betere dingen te doen als wachten op jou. Het leven gaat door Justin! x Ali.
Myra klopt bemoedigend op mijn schouder. Samen slenteren we over Time Square. 'Who`s exited for tonight', ze maakt een stom hupje en ik schiet meteen in de lach. 'Gelukkig je kan het nog', glimlacht ze dan. 'Je moet je niet zo druk maken om hem. En ga me niet tegenspreken want ik zie aan je dat je dat doet', zegt ze streng. 'Oké, misschien wel een beetje. Maar gister vertelde hij nog dat hij me mistte en nu komt hij gewoon niet opdagen. Het is verwarrend'. 'Jongens zijn gewoon onbegrijpelijk. Wie weet heeft hij er een reden voor, maar dan zal hij wel terugsmsen. Ik zou zodra je hem ziet hem eens flink toespreken', zegt ze fanatiek. Ze balt haar vuisten bij het idee. 'Misschien wil Josh hem wel een klap geven voor je. Je weet hoe belangrijk je voor hem bent. Of eh, wat dacht je van Dexter'. Ik moet opnieuw lachen als ik de strijdlustige Myra naast me zie.
'Ik moet nog in zijn musicvideo spelen en aangezien dat goed is voor mijn carierrè zal ik me nog maar even gedragen', giechel ik. 'Mijn beste vriendinnetje wordt gewoon een filmster. Dan heb je die hele Justin Bieber niet meer nodig. Wie weet kan je wel Taylor Lautner krijgen. Of Orlando Bloom', zwijmelt ze. Ik sla plagend tegen haar arm aan. 'Ik geloof dat Justin Bieber al een van de bekendste personen op deze aarde is'. Myra schudt haar hoofd. 'Eigenlijk heb jij ook atlijd geluk hè. Een van de bekendste personen die hier rondloopt is gek op je. En jij loopt gewoon weg van de afspraak'. 'Hij is niet gek op me, anders was hij er wel gewoon geweest', wijs ik haar terecht.

'Alisha, je nieuwe campagne voor Gucci is echt geweldig. Ik hoorde dat je zoveel nieuwe opdrachten binnen krijgt'. Dit is al de zoveelste die me een compliment hierover geeft deze avond. Het model dat in de stoel naast me zit glimlacht medelevend naar me. Ik lach zachtjes.
'Alisha please. Zit gewoon even stil zo gaat het niet werken'. Ik heb geluk dat het een van mijn favoriete visagiste is, anders was hij heel wat bozer op me geworden. Thom is een geweldige visagiste. Meestal maakt hij de hele avond door grapjes, maar vandaag lijkt hij wel wat gestrest. 'Nog tien minuten voor de start', schreeuwt iemand door de ruimte heen. 'Je bent klaar, ga nou maar snel die kleding aan doen', zegt Thom. Ik kom overeind uit de stoel en geef hem een knuffel. 'Dankje'. Dan sprint ik naar de styliste toe.
Een aantal minuten later is iedereen omgekleed en hebben we de laatste instructies gekregen. Ik sta in de rij mijn beurt op de catwalk af te wachten. Zenuwwachtig ben ik niet meer, ik heb dit al een aantal keren gedaan. Toch zijn de meeste modellen een stukje ouder dan ik.
'It`s your turn'. Ik word ruw naar voren geduwd en ze de eerste passen. Even word ik verblind door alle lichten. Dan begin ik te lopen zoals ik dat altijd doe.

Jaa, er komt vandaag nog wel een stukje. Ik ben fanatiek bezig. Heeft toch z`n voordelen. Dat slechte weer en ziek zijn.

Reageer (1)

  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen