Foto bij 2.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Verveeld hang ik op de bank van het appartement. Kenny is New York in om een nieuwe Iphone voor me te halen en wat andere dingen te doen. Chaz en Ryan zitten naast me te gamen en Selena is de hele middag al geheimzinning bezig op haar kamer. Mijn moeder en Scooter regelen de laatste dingen van de musicvideo. En ik verveel me dus.
Ik baal ervan dat Alisha niet geantwoordt heeft op mijn op sms. Of misschien heeft ze dat wel gedaan alleen kan ik het niet zien. 'Hé Bieber, wil jij een potje Fifa', daagt Chaz me uit. Ik kijk hem grijnzend aan en trek de controler uit de handen van Ryan. 'Tegen jou altijd. Dat win ik toch wel'.
Fanatiek beginnen we te spelen en tot mijn verbazing doe ik het ook nog beter als ik had verwacht. 'Waar is Selena eigenlijk allemaal mee bezig', vraagt Ryan. Hij staart naar het scherm waar ik Chaz aan het inmaken ben. Ik haal mijn schouders vragend op. 'Ik heb werkelijk geen idee'. Even twijfel ik of ze het moeten weten, dan besluit ik dat ze daar recht op hebben. 'Het is over tussen Sel en mij', zeg ik snel. 'Wat', roepen ze allebei. Ryan spuugt zijn drinken over de vloer heen. 'Ry opruimen', beveel ik hem. 'We zijn gewoon betere vrienden zonder al dat gedoe'. 'Jij bent gek', verklaart Chaz. Ryan komt aanlopen met een doekje en veegt het drinken op. 'Het komt gewoon doordat Alisha Carter er nu opeens weer is. Je moet je niet zo laten afleiden door haar. Straks is ze weer weg en kan je haar weer vergeten'.
'Daar gaat het helemaal niet om. Wat weet jij daar nou van', sis ik. 'Rustig man. Ik wil je alleen maar helpen om je relatie met Selena niet te verpesten'. 'We wilde dit beide'. Ryan laat zich weer op de bank vallen en Selena komt de kamer binnen.
'Hebben jullie het over mij?' Ze houdt haar hoofd ietsje schuin en haar haren vallen voor haar gezicht. Met een simpel gebaar veegt ze ze weer weg. 'Ik vertelde ze alleen wat we besloten hebben', mompel ik zachtjes.
Ze gaat naast me op de bank zitten en zwaait met twee kaartjes voor mijn neus. 'Net geregeld allemaal voor jou Justin'. Ik trek mijn wenkbrauwen vragend op en zet het spel op pauze. Dan bekijk ik de kaartjes is goed. 'Wat moet ik nou met kaartjes voor de Fashionshow van Ralph Lauren?' Selena lijkt voorbereid op deze vraag en pakt haar Blackberry. Dan geeft ze hem aan mij. alicarter: Tonight Fashionshow for Polo Ralph Lauren. Ik kijk haar met grote ogen aan. 'Heb je dat voor mij geregeld. Sel je bent een held'. Blij sla ik mijn armen om haar heen. Ryan en Chaz rollen lachend met hun ogen.

Met Selena aan mijn arm loop ik naar de ingang van de show. Zodra ze aankomt begint een van de portieren te glimlachen. 'Ze hebben ons ingelicht over u komst. Er zijn stoelen bijgezet op de front row. We lopen naar onze plekken die naast een stel meisjes blijkt te zijn. Ze lijken me nog redelijk jong. Een jaar of zestien, misschien zeventien. We zijn redelijk laat want de zaal zit al flink vol. De meisjes naast me kletsen vrolijk en ik meen de naam Ali te horen. Als ze doorhebben wie ik ben beginnen ze zachtjes te fluisteren. Een van de drie pakt haar mobiel uit haar tasje en begint druk te typen. Ze kijkt even voorzichting in mijn richting en als ze doorheeft dat ik ook naar haar kijk kijkt ze snel weg.
'Liz het heeft geen zin. Ze heeft haar Iphone toch wegliggen', zegt een van de meisjes. De laatste zit er wat stilletjes bij maar werpt een kwade blik in mijn richting. Snel kijk ik naar Selena. Geen idee wat ik verkeerd heb gedaan.
De lichten gaan uit en de show begint. Gespannen wacht ik tot Alisha opkomt en zodra ze daar is herken ik haar meteen. De meisjes beginnen fanatiek de zwaaien. Ik daarintegen kijk alleen maar en verlies al mijn aandacht voor alles wat buiten haar gebeurd. Als ze vooraan op de catwalk stopt glijden haar ogen over het publiek. Bij mij blijft haar blik hangen en ze lijkt geschrokken. Dan loopt ze sneller dan dat ze opkwam weer weg.

Yes, ik heb projectweek. Dat betekent geen huiswerk. Helaas word ik donderdag geopereerd en kan ik dan donderdag en vrijdag niet zoveel schrijven.

Reageer (7)

  • BieberStyleX

    moet je geopereert worden ?
    hmmm veel succes met je projectweek en heel veel sterkte met je operatie !

    1 decennium geleden
  • xBiebertjee

    Ooh jeetje, heel veel sterkte! <3

    1 decennium geleden
  • Indie

    Vandaag gaat een nieuw stukje niet meer lukken. Omdat ik vaak in de avond in bed via mijn Blackberry nog schrijf, maar doordat het Blackberry netwerk eruit ligt kan dit niet.

    Ik word geopereerd aan mijn knie omdat ik mijn kruisband heb gescheurd. Het is niet levensbedreigend, maar wel een lang revalidatieproces. Als je meer wil weten kan je altijd een bericht sturen.

    1 decennium geleden
  • wealllove1D

    moet je geopereerd worden? :o niks ernstig hoop ik?

    leuk ;D

    1 decennium geleden
  • Soleo

    oei,
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen