Foto bij 08

UPDATE:
Nog maar 4 hoofdstukjes!

Vrolijke klanken vullen de kamer. Na een lange discussie mochten de jongens met ons eten en nu zijn we samen aan het zingen. Niall heeft zijn akoestische gitaar uit hun busje gepakt en zit er nu wat op te pingelen. 'Welk nummer vinden jullie leuk?' Vraagt hij aan Maddy en mij. 'Zoveel, maar ik ga niet zingen', zeg ik koppig. 'Waarom niet?' Vraagt Harry met een geamuseerde twinkeling in zijn ogen. 'Ik zing zo vals als een kraai', zeg ik. 'Bewijs het', zegt hij uitdagend. Er verschijnt een ondeugende twinkeling in zijn ogen, dat me enigszins opwindt. 'Nee', zeg ik resoluut en ik sla mijn armen bijdehand over elkaar. 'Maar Maddy kan het wel goed', probeer ik het op een ander onderwerp over te gaan. 'Laat eens wat horen', vraagt Zayn geïnterreseerd aan haar. 'Niall kan je Skyscraper spelen van Demi Lovato?' Vraagt ze lichtelijk onzeker.
Hij knikt en kijkt haar bemoedigend aan. Hij begint te pingelen en al snel vult Maddy haar prachtige stem de kamer. 'Wow', hoor ik Liam ademloos zeggen. 'Jij hebt ook een prachtige stem, hoor', zeg ik tegen hem als Maddy klaar is. 'Ja, jullie zouden een duetje moeten doen', zegt Louis enthousiast. Liam twijfelt even, maar knikt dan instemmend. 'Waarom ook niet?' Zegt hij schouderophalend. Samen spelen ze van Boys Like Girls het nummer Two Is Better Than One. Hun stemmen klinken prachtig en al snel gaat de kamerdeur open. 'Mogen we meeluisteren?' Vragen wat kleine kinderen. Ze hebben allemaal infusies in hun arm en sommige zijn kaal, wat betekend dat ze waarschijnlijk kanker hebben. 'Natuurlijk', zegt Harry en hij glimlacht ze toe. Ik klop op mijn bed, zodat ze erop gaan zitten. Liam en Maddy zingen nog wat nummers en daarna beveel ik de jongens natuurlijk hun eigen singles te spelen, wat ook geweldig klinkt.
'Jullie klinken live nog veel beter', zeg ik lichtelijk verbaasd. 'Dat komt, omdat ik het beste van mezelf wil laten horen', fluistert Harry zwoel in mijn oor. Een rode blos verschijnt op mijn wangen. Ik hou zijn hand wat steviger vast en kijk hem in de ogen. Voor een paar seconde wens ik dat we gewoon wat privacy zouden kunnen krijgen, maar dat is natuurlijk niet mogelijk in een ziekenhuis. Harry lijkt ook te merken wat ik wil, want hij wisselt wat blikken met Liam, die terugknikt. 'Straks', vormen zijn lippen. Harry knikt lichtelijk teleurgesteld en wendt daarna zijn groenbruine ogen weer naar de mijne. Hij komt naast me zitten en slaat zijn armen rond mijn middel. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zie Maddy met een zwijmelende blik naar ons kijken. 'Super sweet', gebaart ze zonder woord naar me. Mijn mondhoeken krullen omhoog.
'We hebben trouwens nog een soort van klein cadeau'tje voor je', zegt Niall en hij graait even in zijn zak. 'Ik heb ook al een zak met lolly's gehad', zeg ik verontwaardigt. 'Ja, maar die hebben we met z'n alle vandaag al bijna leeg gegeten', zegt hij lachend. Hij kijkt Zayn vragend aan. 'Ik heb het', zegt Zayn en hij steekt zijn tong uit naar Niall. Hij haalt opgelucht adem. 'Ik dacht al dat ik kwijt was', bekent hij blozend. Ik lach en pak het cadeautje van Zayn aan. Ik open het en zie dat een kleine ipod is, puur voor muziek. 'Bekijk de nummers eens', zegt Liam met een knipoog. Ik ga door het lijstje en zie dat de jongens al mijn lievelingsnummers hebben gecoverd. 'Awh', ontglipt er over mijn lippen. Louis komt naast me staan en pakt de ipod even van me over. 'Als je op dit nummer klikt dan speelt die het nummer vijf keer en sluit hij zich automatisch af', zegt Louis. Ik kijk hem niet begrijpend aan. 'Het is een slaapliedje', bekent Harry blozend, 'Voor als je niet in slaap kan komen.' Nogmaals glipt er een 'awh' over mijn lippen. 'Maar vanavond mag Harry je zelf nog in slaap zingen', zegt Liam met een knipoog. Mijn wangen worden vuurrood, maar mijn lippen krullen omhoog in een tevreden glimlach. Ik kijk naar de klok en zie dat ze het cadeautje perfect hebben getimed. Het is namelijk alweer tijd om weg te gaan. De jongens nemen allemaal afscheid en wisselen hun gezamelijke skypenaam uit. 'Dan kunnen we contact houden', zegt Zayn met een knipoog. 'Nu mag Harry afscheid nemen', zegt Louis met een grijns en hij trekt het zeil om het bed heen, zodat Harry en ik eindelijk wat privacy hebben. Hij buigt zich naar voren en drukt zijn lippen lichtjes op de mijne. Gewoon een simpel kusje. 'Ik beloof dat ik zo snel mogelijk weer langs zal komen', fluistert hij. Ik knik en ga op mijn zij liggen. Harry komt achter me liggen en drukt wat kusjes in mijn nek. Zachtjes begint hij zijn eigen geschreven liedje te zingen. Zijn hese stem klinkt als mijn lullaby in mijn oren en voert me zachtjes op een bed van zijn lichaamsgeur en warmte mee naar mijn dromenland.

'As the spring in its bloom, the summer stars and the moon,
Come and dance with me my love and we will be one.
We go together,
I promise forever, everyday together,
I live with you.
As the leafs and the trees, the oceans celebrate you and me.
We will live to see many days, and we will dream, we'll dream.
We go together, I promise forever, everyday together,
I live with you.'

Reageer (6)

  • VeerleClifford

    Tranen in min ogen... Zo lief(H)

    1 decennium geleden
  • Oosterloo

    aahw zo lieeef en mooi <3
    snel verdeeeeeer

    1 decennium geleden
  • MissUnique

    Heel erg ontzettend snel verder jongedame!
    (En trouwens, nog maar 4 hoofdstukjes! Ben je een heks ofzo :P Mij martelen met de hevige pijnen van zo'n slecht vooruitzicht :'()

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Echt geweldig! <3

    1 decennium geleden
  • x1Dream

    Lieeeef!! (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen