Foto bij - 052.

Met een vermoeid gevoel wandelde ik achter de jongens aan het appartement binnen. De hyperheid van Harry en Zayn over de opkomende tour was niet te houden en ik rolde even met mijn ogen, terwijl ik de deur achter me sloot. We hadden een lange dag achter de rug en het feit dat we over vier weken alweer weg zouden gaan, was niet echt iets om naar vooruit te kijken. Natuurlijk was het voor de fans, maar alsnog. Amber was de reden waardoor ik nog een beetje tegen de tour opzag. Ik wilde graag meer tijd met haar doorbrengen.
Een heerlijke geur drong mijn neus binnen, toen we in de buurt kwamen van het woongedeelte en ik was niet de enige die het rook. Niall's sensor voor eten stond ook aan en hij rende dan ook naar de woonkamer toe om te kijken wie die heerlijk geur had gecreeerd. Moeilijk te raden was het niet, aangezien Amber en Julie de enige waren die thuis waren geweest. Ik vond het echt heerlijk om haar gewoon elke dag bij me te hebben. Dat ik niet hoefde te bellen als ik haar wou zien. Dat alles perfect was, omdat ze gewoon bij ons inwoonde. En ik kon me dan ook niet bedenken wat ik zou doen als dat anders was geweest. Ik wandelde de woonkamer in en kreeg meteen een kus op mijn wang gedrukt.
'Ik weet het, ik ben geen Amber, maar ik dacht, ik begroet je ook even!' Babbelde Julie vrolijk. Ze ging weer even terug naar de keuken, waar Niall zich heen had gesneld en ik keek even opzij. Amber zat op de bank en bladerde door een aantal boekjes. Aan de voorkant te zien, waren ze voor scholen in de omgeving. Aangezien zij en Julie een beetje tijd aan het verdoen waren om er voor ons te zijn, hadden we – Niall en ik – ze aangespoord om gewoon naar school te gaan. Amber had toen meteen opgebiecht dat ze het eigenlijk wel miste om naar school te gaan en ik had haar gestimuleerd om gewoon weer terug te gaan. Het was ook wel een prettig idee dat ze gewoon haar eigen toekomst zou opbouwen.
Ik ging naast haar op de bank zitten en ze keek op. 'Hooi lieverd!' mompelde ze liefjes, terwijl ze me even een kus gaf en toen wat tegen me aan ging zitten. Mijn oog viel op het boekje voor haar neus. Ze had het boekje voor Oxford nu in haar handen en ik wist dat ze daar zoiezo heen zou gaan. Het was enkel de vraag wat ze daar zou gaan studeren. Eerlijk gezegd, wist ik helemaal niet wat ze wou worden. Wat voor beroep ze wou uitoefenen en ik kon haar praktisch mijn hele leven.
'Ik wil kinderdokter worden.' mompelde ze, terwijl ze nog een keer door het boekje bladerde. 'Ik denk dat Oxford een goede zou zijn voor me.'
'Zolang je doet wat je leuk vindt, is alles goed.' glimlachte ik naar haar. Ze boog van me af om het boekje op tafel te leggen en kroop toen weer tegen me aan. De andere jongens hadden inmiddels ook al plaats genomen in de woonkamer. De tafel was al gedekt en alles stond al klaar. Liam liep druk door de kamer heen en belde met zijn vriendin, terwijl Harry en Zayn probeerde uit te vechten welke zender ze zouden kijken. Van levensbelang was dat, uiteraard. Niall kwam al kauwend de keuken uit en plofte ook neer op een stoel. 'We hebben voor jullie gekookt. Julie heeft al het snijwerk gedaan, gewoon voor de zekerheid. We hebben wel iets gekozen wat jullie allebei lekker vinden!'
'Life kan niet mooier met van die fantastische meiden in dit huis.' mompelde Niall tevreden en ik drukte een kus in haar kruin. Inderdaad, het kon niet mooier met haar aan mijn zij.


Ik zat even in een dipje met deze story, maar ik heb de verhaallijn weer lopende gekregen! Bereid je voor, er komt nog heel veel aan!

Reageer (20)

  • lovingnouis

    Ik ben benieuwd :Y)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • xMarleen

    Kom maar op!!

    1 decennium geleden
  • Girlicious

    laat dat heel veel maar komen, ik zit dr klaar voor (baby)

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen