@Justin Drew Bieber


Ik ben al een tijdje wakker, en voel de warme adem van Maritt in mijn nek. Ze ligt met haar gezicht naar me toe, en ik heb nog steeds mijn arm om haar heen. Zouden we zo de hele nacht gelegen hebben? Dan hoop ik maar niet dat als haar moeder Kate ons gezien heeft, ze er iets verkeerds bij heeft gedacht.. Zachtjes hoor ik Maritt geluidjes maken, en haar ene oog gaat open. Als ze mij ziet, verschijnt er een glimlach op haar gezicht. "Goedenmorgen schoonheid." zeg ik zachtjes, en ze rekt zich uit. "Goedenmorgen." zegt ze terug. 'Je bent prachtig..' zou ik willen zeggen, maar ik durf het niet. Hoewel ik al best veel dingen tegen haar durf te zeggen. Zoals schoonheid. "Blijf jij nog maar even liggen, ik ga iets lekkers voor je maken." Ik knipoog naar haar, en ze grinnikt. "Dat is lief van je." zegt ze met een glimlach op haar gezicht. Ze is echt mooi.. Zachtjes loop ik de trap af. Kate ligt vast nog te slapen, dus ik wil haar niet wakker maken. Eenmaal beneden in de keuken, trek ik wat kastjes open om te kijken waar alles staat. Nog steeds zachtjes, neurie ik een liedje die ik in me hoofd heb. "Waar is die verdomde chocolade pasta?" mompel ik. "Nouja, dan maar iets anders."

Eindelijk heb ik mijn ontbijtje voor Maritt en mezelf af. Het heeft even geduurd, maar het is klaar. Met wat mooie versieringen erbij, loop ik met het dienblad naar boven toe, en maak de kamerdeur van Maritt open. Als ik zie dat ze weer in slaap is gevallen, lach ik, en zet het dienblad neer op haar bureau. "Maritt." fluister ik, terwijl ik naar haar toe buk. "Hmm.." Ik pak het dienblad van het bureau, en buk weer naar haar toe. "Kijk eens, het ontbijtje is af." Nu pas opent Maritt haar ogen weer, en kijkt naar het ontbijtje. "Je bent een schat Justin.." zegt ze met een liefdevolle blik, en ze neemt een hap van het broodje.

Hihi, jullie lezertjes zijn geweldig! De reacties hiervoor vond ik echt lief<3 Ik houd nog steeds van reacties ya know. (;

Reageer (4)

  • handkiss

    Je verhaal is echt zoo geweldig!(L)

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    wat schattig:$

    snel verder <.333333333333

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Aaaaaaahw! <3333
    Verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • xxswaggie

    awhhhh wat is justin toch een schatje <3333

    snel verderrr (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen