Foto bij 2.4 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Nadat ik nog zeker drie keer de catwalk op ben geweest in verschillende outfits ben ik eindelijk klaar. Ik laat me tegen de muur op de grond zakken. Mijn hoofd verberg ik tussen mijn knieën. Wat moet hij nou hier? Kan hij me niet gewoon met rust laten, zoals ik hem ook met rust heb gelaten toen hij het vroeg. Ik bedenk met dat ik het hem ook nooit heb gevraagd, ik ging ervanuit dat het wel duidelijk was.
Als ik weer wat tot rust ben gekomen kom ik overeind en loop naar mijn spullen. Het eerste wat ik doe is mijn Iphone uit mijn tas pakken en kijken naar de nieuwe berichten. Er is een bericht van Lizzy. Omg Ali. Hij is hier! Heb je hem uitgenodigd? Waarom heb je ons niks vertelt? x Liz. Meteen begin ik druk terug te typen. Ik heb hem facking niet gevraagd hier te komen. Ik weet niet wat hij hier doet! x Ali.
Zo sloom als ik maar kan kleed ik me om naar normale kleren. Mijn make-up eraf halen vind ik op dit moment te veel moeite. Mikiee, kan je me komen ophalen alsjeblieft, NU! x Zusje. Als ik iedereen gedag heb gezegt maak mijn Iphone het bekende sms-geluidje. What happened? Ik kom eraan maar je weet hoelang het kan duren hier. x Bro
Ik heb geen zin om hier op te antwoorden en besluit dan maar buiten te wachten tot Mike er is. Misschien dat de meiden ook nog wel ergens in de buurt zijn. En hij, uch. Bij die gedachte moet ik bijna kokhalzen. Ik baan me een weg tussen alle modellen en medewerkers door. Een aantal roepen nog wat lovende woorden naar me, maar ik negeer ze.
Eenmaal buiten haal ik diep adem en inhaleer de koele lucht. Ik begin flink te lopen naar de straat, maar vlak voor ik deze heb bereikt grijpt iemand mijn arm vast. 'Ali'. Ik hoef me niet om te draaien om te weten wie het is. Helaas is er in dit zijstraatje niemand die ons ziet. Hij weet wel de beste plekken uit te kiezen om gesprekken te voeren.
Boos trek ik mijn arm los. 'Blijf van me af', sis ik. Hij kijkt me verbaasd aan. 'Wat doe ik verkeerd?' Zijn ogen staan een beetje hulpeloos en kijken me smekend aan. Even verlies ik mezelf in zijn geweldige bruine ogen, maar dan weet ik alles weer op een rijtje te krijgen. 'Doe niet alsof je dat niet weet Justin. Want dat weet je heel goed'. Hij wendt zijn blik af naar de grond. 'Oké, als het over die stomme foto`s gaat. Het spijt me, maar ik kan er ook niks aan doen. Ook niet dat alle mensen die nare dingen op Twitter zetten. Maar je weet zelf dat het niet waar is'.
'Jij bent ook zo dom hè', schreeuw ik nu. 'Natuurlijk gaat het niet om de foto`s. Dat neem ik je echt niet kwalijk. Er zijn altijd mensen die jaloers moeten zijn. Daar verander je niks aan'. 'Vertel me dan gewoon wat ik dan heb gedaan', roept hij terug. Gefrustreerd zet hij zijn handen in zijn haar, wat hij daardoor meteen verpest. Ik kan aan hem zien dat hij in de war is en geen idee heeft wat hij moet doen. 'Onze afspraak weet je nog? Twee uur bij de hoofdingang. Maar wie kwam er niet op dagen. Juist! De geweldige meneer Bieber! Dat je beroemd bent betekent niet dat je meisjes als mij zomaar kan laten zitten'. Zijn mond valt een stukje open. 'Wacht hadden wij dat afgesproken', stamelt hij. Dan komt de kleine twinkeling in zijn ogen weer terug. Hieruit maak ik op dat hij een idee heeft. 'Mijn Iphone heb ik laten vallen en mijn reserve ben ik in Atlanta vergeten. Dus Kenny is een nieuwe voor me gaan kopen, maar die heb ik nog niet. Ik heb je smsje dus nooit ontvangen'. 'Bieber, stik toch lekker in je eigen smoesjes. Ik kom die musicvideo nog doen, maar daarna wil ik dat je me me rust laat. Voor altijd'. Ik draai me om en wil wegrennen. Nu houdt hij me tegen door mijn schouder vast te pakken.
Dan komt er gelukkig een ander persoon om het hoekje die waarschijnlijk ons geschreeuw heeft gehoord.

Haha, ik zie net nog reacties over dat ik zo vreemd gedroomd had. Het is zo raar, daar zal ik jullie niet mee lastivallen. Gisternacht ging ook nog het brandalarm om half 5 in de nacht af. Alvast bedankt voor alle sterkte berichten over de operatie. Ik word geopereerd aan mijn knie, omdat ik mijn kruisband gescheurd heb.

Reageer (6)

  • Unlogical

    mooi!!!
    snel verder!!! <333

    1 decennium geleden
  • Saphael

    verder!!!!! please

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    Snel verder, please <333

    1 decennium geleden
  • jennology

    Géweldige story. Ik ben geloof ik verslaafd. :$

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen