Foto bij 2.5 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


'Bieber, ik heb je gewaarschuwd. Blijf van mijn zusje af'. Oh fijn, ik had het niet beter kunnen treffen. Nog voor ik Ali heb kunnen loslaten voel ik zijn vuist in mijn gezicht komen. Het doet flinke pijn, maar ik wil me niet laten kennnen. 'Die zal ik wel verdiend hebben', mompel ik in mezelf. 'Kom Ali, we gaan'. Ik zie hoe Ali als versteend blijf staan, verbaasd over wat er zojuist gebeurd is. Veel tijd om verbaasd te zijn heeft ze niet, want Mike sleurt haar zo wat mee naar de auto. Ze werpt een laatste bezorgde blik in mijn richting, maar ik keer haar de rug toe. Kwaad trap ik tegen de stenen muur en vloek omdat ik nu ook nog mijn voet pijn doe. Waarom kan ik bijna alle meisjes in de wereld krijgen, behalve het meisjes waar ik misschien wel het allermeest van hou? En ik weet dat ze ook van mij houdt, maar alles verpest het.
Ik besluit terug te gaan naar Selena en zodra ik bij haar aankom kijkt ze me vol verwachting aan. 'En hoe ging het', vraagt ze vrolijk. Ik wijs naar mijn wang en voel gewoon dat hij nu al blauw aan het worden is. Selena slaat geschrokken haar hand voor haar mond. 'Heeft Alisha dat gedaan? Come on Justin. Ze is het niet waard als ze zoiets doet terwijl jij hier voor haar bent. Cancel de musicvideo', reageert ze.
'Sel, het was Ali niet. Het was haar broer, hij vond dat ik haar lastigviel. Het is mijn eigen schuld ja'. 'Stop met haar verdedigen. Of viel je haar echt lastig?' 'Nee, natuurlijk niet', roep ik naar haar. Het begint me te irriteren dat ze me niet begrijpt. 'Omdat mijn Iphone stuk was heb ik haar sms nooit ontvangen en kwam ik niet op onze afspraak. Volgens mij vind ze gewoon dat ik mijn tweede kans heb verspeeld. En dat heb ik nu ook'.
Ik weet zeker dat als ik nu een Iphone had gehad hij al waarschijnlijk tien keer tegen de grond was gegaan. Als ik boos ben moet ik gewoon wat stukgooien. 'Jij kan er toch niks aan doen dat je dat niet hebt ontvangen. Ze had je een kans moeten geven om het goed te maken'. 'Sel, laat het. Ik kom er wel over heen'.
Ik houd een taxi aan en laat haar instappen. Daarna ga ik zelf ook zitten en geef het adres van het appartement.

Thuis bestoken Ryan en Chaz me met vragen. Maar ik ben moe en heb geen zin om ze te beantwoorden. Dus laat ik Selena achter bij de jongens en vertrek naar mijn eigen kamer.
Op het nachkastje ligt mijn nieuwe Iphone, het nieuwste model. Zelfs daar heb ik nu even geen zin in. Met mijn kleren nog aan laat ik me op het bed vallen en trek de dekens tot het puntje van mijn kin over me heen. Het licht doe ik uit me de afstandsbediening. Ik sluit mijn ogen en ondanks dat ik me vermoeid voel val ik toch niet in slaap.
Mijn moeder heeft waarschijnlijk de gesprekken gehoord en komt op mijn bed zitten. ´Justin, ik weet dat je nog niet slaapt´, merkt ze op. Ik open mijn ogen en voel de tranen prikken. Snel knipper ik deze weg, ik ga hier toch zeker niet liggen janken. ´Je weet dat we alles nog kunnen veranderen´. Ik knik begrijpend. ´Maar dat wil ik niet. Ik wilde het zo hebben en nu zal ik het afmaken ook´. Ze aait even over mijn haar. Ik haat het als ze dat doet. Ik bedoel, come on, ik ben geen tien meer.
Als ze weer weg is pak ik toch mijn nieuwe Iphone en lees het bericht van Alisha over de afspraak. Ik begin een bericht naar haar te typen. Dat wordt geen kort berichtje. Hee, ik wil je even laten weten dat ik me erg kut voel over wat er vanavond is gebeurd. En eerlijkgezegd vind ik ook dat ik de klap niet verdiend heb. Ik heb mijn Iphone stuk laten vallen vlak nadat ik je heb gesmst en heb je sms terug dus nooit ontvangen. Ik lees hem nu pas, het spijt me. Ik moet met je praten. Dus negeer me alsjeblieft niet, want ik weet dat je dit gaat doen. Het is belangrijk. X justin.
Snel open ik ook nog even twitter en plaats een tweet. justinbieber: Just got broken by you. Now gonna sleep. Goodnight people, love my fans #imissyou Wachtend op het antwoord van Alisha met mijn Iphone in mijn handen val ik in een diepe slaap.

De Blackberry storing is nog altijd niet over. Vanavond waarschijnlijk nog wel een stukje voor jullie.

Reageer (3)

  • unfbieber

    snel verder <.33333333333333333


    ja ik heb ook een bb en ik ben zo boos man #Kutbb

    1 decennium geleden
  • xBel0ved

    waaah snel verder :3
    ben benieuwd x

    1 decennium geleden
  • Soleo

    blijkbaar gaat die storing tot 22 oktober duren, jammer voor diegene met een bb
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen