Foto bij 10

Thnx voor alle lieve reactie's!
Hierna nog 2 hoofdstukjes (flower)

Ik sluit mijn ogen en hoor hoe Maddy haar adem inhoudt. 'Het gaat niet goed, hè?' Vraagt ze zachtjes. 'Nee, het gaat juist wel beter, maar ik wil mijn energie besparen voor de jongens', zeg ik. Ze knikt begrijpend, niet dat ik dat kan zien. Een zucht rolt over mijn lippen. Wie lieg ik nu eigenlijk voor? Het gaat steeds slechter en alles wat ik doe kost extra energie. Ik slaap de helft van de dag en als ik wakker ben, wil ik liever mijn ogen dicht doen. Toch wil ik niet opgeven. Ik probeer genoeg te slapen, maar niet tè veel. Ik moet blijven vechten, mijn gewoontes blijven behouden en niet opgeven. Wel is het al zeker dat ik dit schooljaar over zal moeten doen, tot mijn grote ergernis.

'Goedenavond mijn liefste', prevelt Harry in mijn oor. Ik open mijn ogen en kijk in zijn vertrouwde groenbruine ogen. Ik begroet hem terug en druk een kus op zijn lippen. Iets wat me weer vol energie blaast. Ik voel me eigenlijk alleen goed als Harry bij me in de buurt is, maar hij kan niet blijven. Dat is ongemogelijk. 'Ik heb een plannetje', fluistert hij in mijn oor. 'En dat is?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Dat zal je nog wel zien', zegt Harry en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik blijf hem met pruillipje aankijken, maar hij zwicht er jammer genoeg niet voor. Ik kijk de kamer in en zie Louis met een grote kaart naar mij toekomen. 'Voor boven je bed', zegt hij. Ik bedank de jongens en bekijk de kaart. Er staat een bruin beertje op met een groot rood hart.
“Deze kaart zorgt voor liefde. Deze kaart staat voor vriendschap. Deze kaart gaat je deze ziekte helpen overleven, want wij kunnen niet meer zonder je. De volgende keer dat we komen, ben je beter en nemen we je gewoon mee naar Engeland! Dan kunnen we je alles laten zien. The Big Ben, The Londen Eye en je Starbucks laten proefen. Je moet onze families en vrienden nog ontmoeten en je moet gelukkig worden met Harry. Elke keer als je deze kaart ziet, zal je eraan denken en zal je blijven vechten. Vechten voor ons. Xxxxx The boyz”
Een glimlach krult rond mijn lippen. Ik bedank alle jongens en laat ze de kaart ophangen. Zayn gaat bij Maddy zitten en begint een verhaal met haar. Ik zie aan haar gezicht dat ze blij is, dat iemand haar ook een keer aandacht geeft. De andere jongens hebben echter alleen aandacht voor mij. 'Dus hoe gaat het nou met je?' Vraagt Louis. Ik zie in mijn ooghoeken Harry zijn gezicht betrekken. 'Vandaag aardig goed', zeg ik eerlijk. 'En verder?' Vraagt Niall. Een schaduw van verdriet trekt er over zijn gezicht. 'Slecht, maar ik blijf vechten', zeg ik vastberaden. Harry pakt mijn hand stevig vast en streelt met zijn duim langs de bovenkant. Ik hoor hoe hij moeizaam adem haalt, net als ik de afgelopen tijd vaak doet. 'Maar ik wil dat jullie hier nu over op houden, want ik wil elke dag met jullie nooit meer kunnen vergeten', probeer ik ze op te hebben. Louis die mijn hint begrijpt knikt instemmend.
Na een lang gesprek, pakt Harry mijn hand en vraagt of ik mee wil komen. Even lijkt het alsof ik niet ziek ben. Even leiden de vlinders mij vliegend door het ziekenhuis. Alsof elke stap geen moeite kost. 'Waar gaan we heen?' Vraag ik als we bij de bovenste lift uitstappen. 'We zijn er bijna', is zijn enige vage antwoord. Giechelend als een verliefd meisje loop ik achter hem aan. 'Kan je alleen de trap op?' Vraagt hij bezorgt als hij mijn gezicht ziet betrekken. 'Ja', zeg ik aarzelend, maar Harry tilt me al op. 'Hou je paal vast', waarschuwt hij me. Ik til de paal op en Harry tilt mij naar boven en zet me bovenaan neer. 'Ogen dicht', zegt Harry en hij doet de deur open. Ik doe mijn ogen dicht en als we over de trempel zijn en Harry de deur kan loslaten, legt hij zijn warme handen over mijn ogen heen. Hij begeleidt me een koude plek op en legt dan zijn handen op mijn heupen. 'Kijk maar', fluistert Harry. Zijn warme ardem strijkt langs mijn wang en zorgt voor een opgewonden kippenvel. 'Wauw', glipt er over mijn lippen. We staan op het hoge dak van het ziekenhuis en kijken recht over de stad heen, die glinstert van de vele verschillende lichtjes. 'Wauw', herhaal ik nogmaals. Harry grinnikt. 'Ik had Niall net op pad gestuurd en hij zei dat het prachtig was. En hij had gelijk', zegt Harry. Ik draai me in zijn armen op en zie de lichtjes van de stad in zijn ogen dansen. Een koude straaltje voel ik rond mijn pols. Ik kijk naar beneden en zie er een zilveren kettinkje om. Ik richt mijn pols op en zie er Harry 'hartje' Elaine op staan. 'Wil je mijn vriendin zijn?' Vraagt hij zachtjes. Met betraande ogen kijk ik op en bijt op mijn lip. 'Weet je dat wel zeker?' Vraag ik onzeker. 'Zeker weten', zegt hij en hij buigt zich voorzichtig voorover. Onzeker, maar vastberaden landen zijn zachte lippen op de mijne. Nog zachter dan in de dromen die ik 's avonds heb gehad. Zijn handen strelen zachtjes over mijn heupen. Onze lippen bewegen zachtjes op en neer en lijken perfect voor elkaar te zijn gemaakt. Zachtjes likt hij met zijn tong over mijn lippen, waarop ik hem gewillig binnenlaat. Onderzoekend gaat hij op onderzoek uit en na een geweldige kus kijken we elkaar een beetje buitenadem aan. 'Ik hou van je', fluister ik energievol. 'Ik hou nog meer van jou', fluistert Harry met een grijns, waarna zijn lippen de mijne weer vinden.

Reageer (4)

 • lilarrzaill

  ahw, VeryBlonde; ik kom helpen, dus kijk maar uit:P
  nee serieus, ze blijft toch wel leven! en kan je dan niet een vervolg doen ofzo??? toehoe, sorry maar ik ben echt verslaafd aan dit verhaal, en dat al na 10 deeltjes.. En het is echt een van mijn favo verhalen, dus ik kan me niet voorstellen dat het is afgelopen:( dus eigenlijk wil ik een vervolg...
  en nu straks het een na laatste deeltje:D

  1 decennium geleden
 • VeryBlonde

  Als ze dood gaat vermoord ik je! I promiss!
  Maar zo mooi en lief geschreven!
  You are my favorite writer <3
  En ik baal echt dat er nog maar twee hoofdstukjes komen :'(

  1 decennium geleden
 • Kjelaney

  Aaahw! Kei lief! <3

  1 decennium geleden
 • HarrysWife

  Wauw. Echt zo lief! < 3

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen