Foto bij 67| A little change...

Une erreur accidentelle de Fay


Fay had zich voorgenomen alleen maar een paar minuten te blijven. Want ze moest Ron namelijk echt steunen bij de selectie training en voor haar gevoel was die zeker al begonnen. Maar eenmaal in de bibliotheek was ze dat alweer voor de helft vergeten. Fay keek een beetje onzeker om zich heen en vroeg zich af of ze misschien te laat was. ''Draco, waar ben je?''Zei ze vragend, maar ze had haar zin amper afgemaakt of ze voelde hoe twee armen zich om haar middel sloten. ''Hier''Zei Draco grijnzend achter haar. Fay voelde iets wat ze nog nooit bij Ron had gevoeld. Zijn aanraking was zo liefdevol en teder dat ze wel erg merkwaardige kriebels voelde. En dat kwam vooral doordat Draco wel erg dichtbij stond.
''Je kan me nu wel weer loslaten''Zei Fay, ''Ik heb je al gevonden.''
''Daar heb ik nou net niet zo'n zin in''Zei Draco en hij legde zijn hoofd in haar nek. ''Dan maak je maar zin... Laat me nou maar los, je weet best dat Ron dit absoluut niet leuk zou vinden''Zei Fay, maar dat was amper een reden. Het kwam gewoon doordat ze het niet normaal warm kreeg van Draco op een manier dat niks met de temperatuur te maken had.
''Hij is er toch niet? Dus wat maakt het uit''Zei Draco een beetje geirriteert, maar hij liet haar wel los. ''Veel''Zei Fay en ze kreeg een lichte blos op haar wangen terwijl ze zich omdraaide naar Draco toe. ''Dus ik mag je niet meer knuffelen?''Vroeg Draco. ''Jawel, maar.... Nou ja, laat maar zitten.''Zei Fay en ze werd nog iets roder. ''Wat doe je eigenlijk zo vroeg hier?''Vroeg ze maar om van onderwerp te veranderen. ''Oh, gewoon... Kon niet echt slapen''Loog Draco, maar hij was eigenlijk nog even naar de kamer van hoge nood geweest. Het had hem behoorlijk veel stress opgeleverd, maar dat liet hij niet merken. Hij had gewoon een beetje ontspanning nodig om alles in zijn hoofd weer op orde te brengen. ''Dat is niet zo best''Zei Fay duidelijk wel een tikje bezorgt.
''Ja weet ik, maar dat maakt niet veel uit. Vanavond slaap ik heus wel weer als een blok''Zei Draco snel. ''En anders kom ik je wel even gezelschap houden, hoor''Die opmerking was eruit voor Fay er erg in had. En hij klonk ook nog eens ontzettend verkeerd. ''Dat zou ik erg op prijs stellen''Zei Draco en hij knipoogde even naar haar, waarna hij voorstelde om te gaan zitten. ''Waarom ben jij eigenlijk zo vroeg op? Ik zag je namelijk al ontbijten met Weasley''Zei Draco en hij keek haar vragend aan. ''Nou vandaag is de selectie training en ik-, O nee! De selectie training!''Zei Fay verschrikt en ze keek snel op de klok aan de dichtstbijzijnde muur. ''Shit, ik ben al veel te laat!'' ''Dan heeft het toch geen zin meer, om toch nog te gaan?''Zei Draco, ''Blijf gewoon lekker hier met mij...'' ''Dat kan niet''Zei Fay en ze keek hem een beetje zielig aan. Ze had het Ron beloofd. ''Vind je het dan niet gezellig met mij?''Vroeg Draco en hij keek haar doordringend aan. Hij had het gevoel dat ze misschien toch wel wat voor hem voelde, maar het was Weasel die in de weg zat. ''Jawel, maar ik heb het R-,''Fay's woorden werden gesmoord door Draco die zijn lippen op de hare drukte. Hij kon het maar beter zeker weten en tot zijn kleine verbazing werd zijn kus echter beantwoord. Fay wist niet waarom, maar voor haar gevoel leek het alsof ze hier diep van binnen al heel lang op had gewacht. En ze vond het absoluut alles behalve erg dat Draco haar kuste, maar juist wel 'leuk'. Tot dat ze pas na een tijdje door had waar ze mee bezig was en waar ze op dit moment eigenlijk echt hoorde te zijn en vooral wat Ron hier van zou vinden... Dat laatste trok haar terug in de werkelijkheid en snel maakte ze zich van Draco los. ''Shit...''Vloekte Fay en Draco keek haar verbaast aan. ''Wat?'' ''Begrijp je het dan niet? Ik kan dit echt niet maken tegenover Ron!''Zei Fay en het huilen stond haar ineens nader dan het lachen. Het fijne gevoel was plots kompleet verdwenen.
''Maar, ik dacht dat je -''Begon Draco, maar Fay liet hem niet echt uitpraten. ''Ik weet even niet meer wat ik denk of moet denken, ik kan beter gaan''Zei Fay terwijl ze opstond. Ze had het nu even niet meer op een rijtje, Ginny zei soms dat ze dat echter bijna nooit had, maar dat was dan wel een grapje geweest. ''Fay...''Probeerde Draco nog, maar Fay reageerde niet en liep snel weg. Draco's humeur was er iniedergeval niet beter op geworden. Ze koos verdomme voor die Weasel terwijl ze het duidelijk niet erg vond om met hem te zoenen. Hij begreep er nu echt niks meer van. Misschien waren die modderblo-, snel schudde hij de gedachte weg. Zo mocht hij absoluut niet denken.
Maar Draco had zwaar ongelijk, Fay koos niet voor Ron, ze had amper gekozen. Terwijl ze door de gang liep besefte ze elke minuut dat ze misschien niet zo verliefd was op Ron als dat ze beweerde en zichzelf wijs maakte.
Want wat ze zonet had gevoeld bij Draco, overtrof alles.


Reageer (11)

  • Smesty

    omg!!!!! =D
    love it!!
    snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • GlassyGirl

    nieuwe abo melt zich
    heb het verhaal in 2 dagen gelezen!!

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    verder <333'

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • Yixing

    Go Dray!
    Love your story <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen