Foto bij chapter 80: One badge,one defeat!

Sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry
voor nu pas weer schrijven maar ik heb het druk door school.Super veel huiswerk en nu al bakken so's en toetsen!
Docenten denken zeker dat we een eign leven hebben ofzo?!
ANyway ik hoop dat jullie het een leuk hooftstuk vinden.
Dit is ook een beetje,Sharpedo tribute omdat ik Sharpedo weinig geruik omdat hij een vis is en niet op land kan vechten

Treyson stond al op zijn plek in de gym en aan de andere kant stond Flannery.Er tussenin natuurlijk het zwembad.Er lagen twee ronde drijvende plateau's in.Treyson wist al helemaal wie hij ging gebruiken.
'Marill ga!' Zei Flannery glimlachend en Marill stond op één van de plateau's.
Treyson grijnsde breed terwijl hij een pokeball naar voren hield.
'Laat ze je kracht zien,Sharpedo!Ik kies jou!' Riep Treyson en Sharpedo zwom in het water.
'Marill spring in het water en doe water pulse.' Zei Flannery en Marill sprong in het water.Treyson grijnsde breder.Adrenaline stroomde door zijn lichaam omdat hij met Sharpedo vocht.Hij kon zo weining maar met Sharpedo vechten maar hij en Sharpedo hadden een speciale band.En Sharpedo was waarschijnlijk één van de sterkste van zijn team.Vechten met hem was geweldig!
'Sharpedo ontwijk.' Zei Treyson toen de water pulse op Sharpedo afging.Met een zwaai van zijn staart ontweek Sharpedo de water pulse en schoot op Marill af.
'Skull bash go!' Riep Treyson.Sharpedo ramde met veel kracht tegen Marill.Marill kwam onderwater tegen de want van het zwemad terecht.
'Nu jij je water pulse,Sharpedo.' Zei Treyson en Sharpedo vuurde de water pulse af.
'Marill gebruik bubble beam.' Riep Flannery.De bubble beam ging dwars door de water pulse heen op Sharpedo af maar die ontweek het meteen.Marill zwom snel naar Sharpedo toe.
'Focus punch,Marill.' Riep Flannery enthousiast.Treyson zei niets en SHaredo ving de klap op.Iedereen keek een beetje verward.Maar Sharpedo knikte naar Treyson.
'Skull bash!' Riep Treyson.Omdat Marill dichtbij was ving Marill veel schade op.
'En maak het af met aqua jet.' Zei Treyson enthousiast.Water vormde zich rond Sharpedo en Sharpedo ging op volle vaart richting Marill die het niet kon ontwijken.Marill dreef verslagen naar de oppervlakte.
'Goed gedaan,kom maar terug Marill.' Zei Flannery glimlachend en stopte Marill in haar pokeball.Sharpedo zwom naar Treyson toe en hield zijn kop boven water.Treyson zakte door zijn knieën en aaide Sharpedo over zijn kop.
'Je bent geweldig Sharpedo.We gaan zo door,oke?' Zei Treyson die niet van plan was om van pokemon te wisselen.Sharpedo knikte grijnsend met het volle vertrouwen in Treyson.Nakusa moest glimlachen toen hij zag hoeveel vertrouwen Sharpedo in Treyson had.
'Kom eruit,Seadra.' Riep Flannery grijnsend en de pokemon kwam eruit.
Rea keek snel op haar pokewatch.
Seadra
zijn Horsea's veerachtige watervleugels Seadra's puntige vinnen geworden, die in staat zijn om de huid van bijna elke tegenstander te doorboren. Met deze stekels kan hij zijn tegenstanders bewusteloos maken. Hij heeft een gewelddadig karakter, maar bezit naast kracht ook snelheid. Hij is in staat om achteruit te zwemmen. Hij haakt zijn staart in het koraal om op zijn plaats te blijven als hij slaapt. Uit de puntjes van zijn vinnen sijpelt gif. Zijn vinnen en botten zijn hooggewaardeerde ingrediënten voor medicijnen.

'Wow,gave pokemon.'Merkte Nakusa op die met Rea meekeek op haar pokewatch.
Yassup knikte glimlachend.
'Maar Treyson red het wel.' Zei Yassup.
Flannery keek naar Treyson.
'Niet van om je pokemon om te wisselen?' Vroeg ze.
'Nee.Sharpedo kan het aan.Ik wissel niet.' Zei Treyson zelfverzekerd.
'Oke dan,Seadra begin met je giga impact.' Zei Flannery en Seadra schoot op Sharpedo af.
'Sharpedo ontwijk.' RIep Treyson maar Seadra was te snel en Sharpedo werd geraakt.
'Sharpedo doe aqua jet om achter hem te komen.' Zei Treyson.Sharpedo zwom met aqua jet razendsnel achter Seadra.
'Water pulse.' Zei Treyson en hield zijn vuist op.Seadra kreeg de water pulse tegen zich aan en kek verward.'Yes,de water pusle heeft gewerkt.Seadra is verward.' Dacht Treyson.
'Seadra doe giga impact nog een keer.' Zei Flannery maar omdat Seadra verward was ramde hij in op de rand van het zwembad.
'Skul bash volle kracht.' Zei Treyson grijnsend.Sharpedo ramde met zijn kop tegen Seadra die naar achter zonk.De verwarring verdween en Seadra was weer helder.
'Oke dan,Seadra.Hyper beam.' Zei Flannery grijnsend.
'Sharpedo doe je ice beam.' Zei Treyson en grijnsde terug.De twee super krachtige stralen botste tegen elkaar.Langzaam werd de hyper beam naar ahter gewerkt door ice beam.Plots verdween de hyper beam helemaal en de ice beam schoot vol tegen Seadra aan die bewusteloos op zijn rug dreef.
'Seadra goed gedaan hoor,kom maar terug.' Zei Flannery en liet Seadra terug keren.Flannery sprintte naar Treyson toe.
'Goed gedaan,die Sharpedo van jou is gewldig.' Zei Flannery en gaf Treyson de badge.
'Uhm Treyson,ik zou het een eer vinden als ik Sharpedo mag trainen.' Zei Flannery.Treyson keek van Sharpedo naar Flannery.
'Nee.' Zei Treyson. 'Sorry,Flannery maar ik wil liever zelf met SHarpedo trainen en vechten.'
'Snap ik,logisch.Maar eh we gaan meteen verder.Yassup kom,jou beurt.' Zei Flannery glimlachend.Treyson aaide Sharpedo nog even en deed hem toen in zijn pokeball.
'Ga ervoor Yassup.' Zei Treyson tegen Yassup en liep toen naar de tribunes waar Rea en Nakusa zaten.Hoewel het niet zo leek,was Yassup aan het nadenken.'Nu Flannery een water-type gymleider is geworden ben ik niet meer in het voordeel.' Bedacht Yassup.
'Maar ik heb zo hard met je getraind.' Mompelde Yassup en pakte Totodile's pokeball.
'We doen ons best,Totodile.' Zei Yassup en gooide de pokeball.De shiny Totodile stond op een plateau.
'Toto totodile.' Zei Totodile die zin had in een gevecht.Nakusa keek verbaast op.
'Hoe komt Yassup aan een shiny Totodile?' Vroeg Nakusa aan Rea.
'Geen idee,die heeft hij gevangen voor dat ik met hun mee reisde.' Antwoorde Rea en beide wendde ze zich tot Treyson.
'Toen we naar Jotho gingen werd de boot door iets aangevallen.Er zat een gat in de romp.Yassup heeft hem verslagen en gevangen.En de boot gemaakt.Later bleek de Totodile een shiny te zijn.' Vertelde Treyson.
'Wailmer we gaan ervoor.' Zei Flannery.Toen de zware pokemon in het water ging spatte het hoog op.
'Wailmer begin met ice beam.' Zei Flannery.
'Totodile duik in het water.' Zei Yassup en Totodile dook snel in het water.
Wailmer zwom meteen naar achter Totodile aan.
'Totodile doe je slash.' Riep Yassup.Totodile draaide zich in het water om en zag Wailmer op zich afkomen.Totodile haalde snel uit.Maar plots werd zijn klauw metaal achtig.Totodile raakte Wailmer.Yassup keek op zijn pokewatch.
Metal claw
De klauw van de pokemon word hard als staal en de pokemon haald ermee uit.

'Goed zo,Totodile.' Prees Yassup hem.
'Maar het is nog niet over.Whirlpool,Wailmer.' Riep Flannery.Maar de whirlpool zag er anders uit dan normaal.Het water in het zwembad vormde een whirlpool.Totodile werd met het water meegesleurd de whirlpool in.
'Wailmer thrash op volle sterkte.' Zei Flannery.
'Probeer met water gun je daar weg te krijgen!' Riep Yassup maar het werkte niet en Totodile bleef gevangen in de whrilpool waardoor hij de thrash niet kon ontwijken.De aanval kwam hard aan en Totodile vloog door het water.
'Nu je brine.' Zei Flannery grijnsend.Yassup kon niets doen.Totodile vloog door de lucht en kon dus niet ontwijken.Wailmer vuurde de brine af en Totodile ving de klap op.Totodile viel naar beneden en kwam terecht op een plateau.
'Wailmer doe thrash,nog een keer.' Zei Flannery.
'Ice fang,Totodile.' Zei Yassup en Totodile beet voor Wailmer kon aanvallen.Gelukkig maakte dit wel veel schade.
'Double edge,Wailmer.' Zei Flannery.Totodile kreeg de volle laag en belande weer op een plateau,maar deze keer bleef hij liggen.
'H heeft Yassup...verloren?' Vroeg Nakusa verward.Hij wist dat Yassup een super goede trianer was met geweldige strategieën.
'Nee,nog niet.Als Yassup Wailmer verslaat en de andere pokemon kan hij winnen.' Antwoorde Rea die zelf ook geschrokken was.
'Yassup!Je kan het!' Riep Treyson hard dat Sandshrew zijn pootjes op zijn oren deed.Yassup rende naar voren en sprong van de rand op het eerste plateaut.Vandaar op de middelste waar Totodile lag.Yassup zakte door zijn knieën en tilde Totodile op.
'Totodile gaat het?' Vroeg Yassup bezorgt.Totodile opende zijn ogen en knikte dat hij oke was.Yassup zuchtte opgelucht en deed Totodile in zijn pokeball.Zonder ook maar naar iemand te kijken sprong Yassup terug naar zijn plaats.Hij had alleen nog maar Anorith en Charmeleon...Hoe kan hij dat gaan winnen?

Hehehe,ik weet lekker hoe het gevecht verder gaat(duivel)
Anyway hoe denken jullie?Denk maar na en kom maar op met jullie ideeën.(Y)

Reageer (4)

  • KidouYuuto

    Juka zat te kijken door een raam naar Nakusa en liet haar pidove bijna naar Nakusa vliegen

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    lalalla leuk
    (yeah)
    verder(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Amami

    Anorith evoluweerd in Armaldo (alleen een gokje)
    snel veder

    1 decennium geleden
  • Organism

    AMAZING ;o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen