Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • Player

    Weet je dat dat bij mij ook is, dat ze weggaan en weer terugkomen?

    Anyway, gosh wat een verhaal. Het raakt me echt! IK WIL MEER!

    1 decennium geleden
  • Auset

    Ik weet gewoon dat hij haar wil terug pakken. Maar waarom zou hij? Hij heeft haar toch als eerst pijn gedaan?! En hard ook! Ik geloof echt niet dat hij haar zo snel weer opgeeft. Na het verpesten van alles breekt hij haar hart nog meer. En hoe durft hij fucking te verwachten dat ze nog vrienden met hem wil zijn?!?!?! Hij is echt ziek in zijn hoofd en harteloos. Hij verdient haar dus echt niet! Hij weet niet wat hij gaat missen, jonge!!! Wacht maar!! Dat gaat net zo pijnlijk voor hem zijn als het voor die abo's hoort te zijn die ook niet weten wat ze missen! Ik snap ook niet hoe ze kunnen bestaan, dat ze na een dag zonder hoofdstukken op het prullenbakje klikken. Bestaan die mensen echt? Tssss!! Kee, snel verder <3333

    1 decennium geleden
  • xFaganax

    trek het je niet aan !
    je hebt nog altijd vaste Abo's die je blijven steune <333

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    In de hoek, Justin, Drew Bieber!

    xoxo'

    1 decennium geleden
  • LTomlinson

    Dit kan niet waar zijn. Justin liegt en Isa moet nu dus even snel naar Justin toe om te vertellen dat ze nog steeds van hem houd en Daniël moet even een eind oprotten zodat Isa en Justin weer lief samen kunnen zijn voor altijd. Oke? Snel verder en ik hou echt van jou verhaal (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen