Foto bij The race!

Daan (RIPrandy) heeft de kaart verbeterd en ik vind hem er persoonlijk veel beter uitzien.Binnenkort krijgen jullie dus die te zien^^

Elektrike rende op Nidoran af.
'Elektrike begin met bite.' Zei ik en Elektrike opende zijn bek al.
'Nidoran ontwijk het.' Zei Hato en Nidoran sprong net optijd opzij.
'Nidoran doe take down.' Zei Haot en Nidoran sprong richting Elektrike.Elektrike kon het niet meer ontwijken en werd geraakt.Maar de kleine rakker bleef op zijn pootjes.
'Nidoran ga door met scratch.' Zei Hato en wees op Elektrike.
'Elektrke doe je quick attack.' Riep ik snel.Elektrike was sneller dan Nidoran die nu werd geraakt.
'Thunderbolt,Elektrike.' Zei ik enthouiast.Elektrike vacht begon te gloeien en de thunderbolt schoot op Nidran af.
'Doe je bite nog een keer.' Zei ik en Elektrike rende op Nidoran af.
'Nidoran doe je secret power.' Zei Hato grijnsend.Elektrike werd geraakt maar kwam neer op zijn poten.
'Take down nog één keer,Nidoran.' Zei Hato.
'Ontwijk met quick attack.' Zei ik snel en Elektrike schoot van zijn plek en kwam schrapend tot stilstand achter Nidoran.
'Thunderbolt,Elektrike.' Zei ik en Nidoran werd geraakt.Net toen ik nog een aanval wilde roepen hield Hato zijn hand op.
'Stop,Suno.' Zei Hato rustig.Ik keek verbaast op.
'Ik wil Nidoran niet uitputten voor de race morgen.' Legde Hato uit en aaide Nidoran over zijn koppie.
'Je vecht goed,meis.' Zei Hato en stopte Nidoran weer in haar pokeball.Rena stond op en kwam naar ons toegelopen.Opeens hoorden we gelach.Daisuke en Kao kwamen om de hoek gelopen.Daisuke had een zware gereedschapskist in zijn handen en Kao had wat kleine spulletjes waaronder handschoenen.
'O he,jongens.' Zei Daisuke.
'Uh hai?' Antwoorde ik verward.
'Wat ben je in godsnaam van plan te doen,Daisuke?' Vroeg ik er meteen achteraan.Daisuke stopte met lopen bij het kasje achter het huis en zakte door zijn knieën.
'Niets bijzonders.Wat repareren en wat verbeteren.' Zei Daisuke grijnsend en wende zich tot Kao.
'Mag ik de handschoenen?' Vroeg Daisuke en Kao gaf ze aan.Meteen pakte Daisuke wat gereedschap en begon aan de elektrische apparaten te prutten.
Rena liep naar Kao toe.
'Wanneer gaan we eten,Kao?' Vroeg ze vriendelijk.
'Over een kwartiertje.Het eten hoeft alleen nog warm te worden.' Antwoorde Kao en Rena glimlachde dankbaar.Rena en Hato liepen als vast naar binnen net als een paar andere trainers.Ik keek even naar Daisuke en Kao.Kao vond het gewldig om het gereedschap aan Daisuke aan te geven.Ik glimlachde even.Net twee broers.Ik krabte op mijn wang en sloeg mijn ogen neer.Ik zou ook graag ene broer hebben gehad,om mee te vechten en te trainen.Samen op reis gaan...
Daisuke,Hato...het is net alsof ik toch broers heb.
'Shit.' Hoorde ik Daisuke mompelen.Ik keek op en zag hoe hij Plusle even geruikte om iets aan de praat te krijgen.Hij was snel klaar en toen gingen we naar binnen.Er stonden twee wat lange tafels waar de trainer op zaten.
'Lekker!Ramen*!' Riep ik en begon van de ramen te eten.De oude vrouw stond na een tijdje op en ging voor de tafels staan als teken dat ze iets wilde vertellen.Meteen was het stil.Op één jongen na.Veel keken hem aan maar hij bleef gewoon door kletsen.Ik pakte mijn eetstokjes en gooide die naar zijn hooft.
'Yo kop dicht.Zie je niet dat ze iets wil vertellen?' Zei ik.De jongen mompelde nog boos wat maar was verder stil.
'Zoals bekend is er morgen een race waarbij je door dark green forest komt.Dat is ook de reden dat jullie nu hier bij mij zijn.' Begon de oude vrouw.
'Noem mij maar Mana.Ik zal nu de race uitleggen.Lief,kan je even helpen?' Vroeg Mana aan Kao.Kao stond meteen op.
'Ja lief,ga helpen.' Zei dezelfde jongen alsvan daarnet.Ik sprong over de tafel en stond voor zijn tafel.Ik greep zijn kraag.
'Kan jij geen 2 seconden je kop houden?' Ik keek hem pissig aan.De jongen zei niets en keek me arrogant aan.Opeens was zag ik een scherpe klauw bij zijn nek.Ik liet zijn kraag los en stapte naar achter om te kijken.Sneasel zat naast hem en hield zijn klauw bij zijn nek.
Toen merkte ik op dat Hato ook stond.
'Sneasel is geen liefertje.Hij houd nergens rekening mee als je een vreemde bent dus ik zal maar oppassen.' Zei Hato en ging zitten.Ik keek naar glimlachend naar Sneasel.Dit helpt vast wel.Snel ging ik op mijn plek zitten.Ondertussen was Kao naar een kast gelopen in de kamer en had hem opengeschoven.
'De race leg je af op een skateboard.Iedere trainer kan er daar één kiezen.' Zei Mana en wees naar de kast die Kao openschoof.De skateboard werden zichtbaar.Cool!Het werd steeds gaver!
'Bij de skateborad liggen riemen.Je mag twee pokemon gebruiken die je vasthoud per riem terwijl je op je skateboard staat.Het begint morgenochtend om 9 uur dus wees optijd.Je begint voor mijn huis en rijd dark green forest binnen.Kijk alstjeblieft uit,het is er gevaarlijk.In het midden vinden jullie een kraampje waar ik sta met pokemoneieren.Die moeten jullie bij je houden tot het einde.Jullie rijden door,dark green forest uit en daar is de finish.Waar ik weer zal staan.Degene die als eerst door het lint gaat,die ik daar ophang,wint.De prijs is dat je het ei mag houden.De rest moet hem aan mij teruggeven.' Vertelde Mana.Snel aten we door.Toen we klaar waren gingen de meeste trainers buiten trainer of naar hun kamer.Daisuke,Rena en ik gingen meteen een skateboard uitzoeken.Daisuke en Rena hadden al snel gekozen.Ik pakte en andere uit de kast.Deze was wel gaaf.Ik hield hem voor Bulbasaur.
'Wat vind jij,Bulbasaur?Deze?' Vroeg ik.
'Bulba!' Riep Bulbasaur enthousiast.IK grinnikte.Wij hadden in ieder geval al een skateboard.


'Uhm één ding.' Zei Daisuke en Rena en ik keken hem aan.
'Ik heb ooit één keer geskateboard,toen ik 7 was, en ik ging plat om mijn bek.' Vertelde Daisuke.Ik moest lachen,Daisuke was altijd in alles zo goed.
'Ik kan het je wel leren.' Zei Kao die aankwam lopen.
'Oja?Kan jij skateboarden dan?' Vroeg ik verbaast.
'Yup.Ik ga namelijk ook meedoen aan de race.Oma vind dat ik nu oud genoeg ben om mee te doen.Ik ga zeker winnen met Doduo en Ponyta.' Zei Kao enthousiast.Daisuke en Kao liepen naar buiten zodat Daisuke de basis kon leren.Rena en ik liepen alvast naar onze kamers.Er stonden twee stapelbedden in.Een bed bleef leeg want we waren maar met z'n drieën.Toen we binnenkwamen zette ik me af op de grond en sprong op het bovenbed van het ene stapelbed.Rena plofte neer op het bed onder mij.Ik ging over de rand en keek naar Rena.
'Jij hebt best veel geluk.' Merkte ik op.Rena trok een wenkbrauw op.
'Hoezo dat?' Vroeg ze verbaast.
'Poochyena en Growlithe zijn allebei pokemon die goed kunnen rennen.' Legde ik uit.Rena glimlachde.
'Bedankt,maar he.Jij hebt Elektrike,die is ook snel hoor.WIe ga je trouwens als tweede pokemon nemen?' Vroeg Rena.Ik dacht even na.
'Monferno.Bulbasaur is wel sterk en kan mij gemakkelijk vooruit trekken maar het gaat hier om snelheid dus denk ik dat Monferno een betere keus is.' Antwoorde ik.Rena knikte begrijpent.Die avond gingen we opzich vroeg slapen.Daisuke had veel geleerd van Kao en het lukte hem al aardig.Man,ik had echt een zin in de race.
Volgende ochtend
Alle trainer,waaronder Daisuke,Rena,Hato,Kao en ik,stonden klaar.We hadden onze skateboards aan onze voet en de riemen in onze hand.Monferno en Elektrike hadden er duidelijk zin in,net als Rena's pokemon.Ik keek even aar Daisuke en Hato.Daisuke had natuurlijk Jolteon gekozen en zijn tweede pokemon was Shinx.Hato stond klaar met Nidoran en Mankey.
'Trainers klaar?' Vroeg Mana. 'Go!' Riep ze en we schoten Dark green forest in.

Ramen is een soort noedelsoep.Plaatje hieronder

Reageer (3)

  • ShadowNight

    hihi
    verder

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    RAMEN!!!! OX
    dat is focking lkkrxD
    lieft de skateboard van Suno=D

    1 decennium geleden
  • Amami

    yeey ramen belive it.
    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen