Foto bij 64-

'Ik ben klaar om mijn eigen kinderen te zien.' zei ik nog even zonder Jane aan te kijken. 'Ik ben het eens met Lilly.' Alice stem klonk nu nog meer als klokjes. Maar als ze het met me eens was, moest dat betekenen dat ze wist dat ik hen niets zou aandoen. 'Ik ook, een moeder mag haar kinderen zien.' zei ROse. Van haar had ik niet anders verwacht. Emmett stemde met ons in, waarschijnlijk onder lichte druk van ROse, merkbaar aan de 'voor ons onmerkbare' glimp op Rose. -Onmerkbaar, kug kug- Carlisle glimlachte, wat voor mij genoeg betekende als; doe maar, ik vertrouw je. Edward kon niet anders dan knikken, hij had zelf een dochter en hij had er alles aangedaan om te zorgen dat Bella zo snel mogelijk bij Nessie kwam. Jasper leek op zijn lip te bijten, wat me een pijnlijk iets leek omdat hij juist een vampier was, scherpe tanden met gif had, en zoiets wonden achterlaat. of toch op zijn minst littekens. 'Ik denk wel dat ze het aan zou kunnen, ik bedoel, ze blijft overal zo rustig onder. OOk toen ze bezig was met Newton, een en al concentratie op het feit dat ze een probleem zou hebben met Bella als ze mike iets zou aandoen. Edward knipoogde naar me, ik hoorde het in zijn hoofd. Mike iets aandoen, hoelang speelt dat idee al niet in mijn hoofd... Maar ja, je weet hoe Bella is.. Ik glimlachte naar hem, en hij wist dat ik in zijn hoofd gezeten had. Hij kon het waarschijnlijk weten doordat hij zijn gedachten in mijn hoofd hoorde, wat mij nogal raar overkwam. Ik kuchtte even, nogal fake aangezien dat vampiers echt niet verkouden worden, en draaide me naar de richting van het huis. 'Je weet hun namen toch nog?' vroeg Rose plots. Ik keek haar aan met een Duh-look. Ik had de namen bedacht, ik had mijn kleintjes elk hun naam gegeven, en ik zou de namen niet meer herinneren. het koste me geen moeite. 'Akshay en Sacha, Freek en Leliël, Remy, Venna en Jinx.' zei ik met een trotse glimlach. Nu alleen nog maar wennen aan het feit dat het mijn kinderen waren, en nog meer dat ik moeder was, en alles zou goed komen. Vreemd genoeg had ik mezelf nooit als een moeders figuur gezien. Mensen -beter gezegd; de vampiers rond me- wilden altijd maar voor mij zorgen, terwijl ik voor mezelf kon zorgen, maar ik had nooit de ...aandrang gevoeld om iemand te helpen. Het had er misschien iets mee te maken, dat een of andere zot "Aro" me sinds mijn derde vertelde dat ik op mijn zeventiende veranderd zou worden in een vampier, daardoor nooit meer zou veranderen, voor altijd zou kunnen leven (als ik ervoor kon zorgen dat ik niet vermoord werd) en nooit of te nimmer me zou kunnen voortplanten. Aro en Caius hadden er misschien geen rekening mee gehouden dat hun menselijke ... sidekick, een relatie zou krijgen met een vampier waardoor die Sidekick -ikke dus- plots half vampiers zou krijgen waarvan ze niet eens wisten dat die bestonden. Wel, om een of andere reden leek het logisch dat ze met die oplossing geen rekening hadden gehouden. TOch?

Ik merkte Jake, Nessie, quil en vooral Embry, Seth en Leah op die onder aan de trap rondjes liepen. -nooit geweten dat wolven aan ijsberen deden, ha ha ha, wat ben ik weer grappig- Ze keken op toen ik binnen kwam, Leah deed niet de moeite om weg te steken dat ze haar neus optrok, maar toch.. ze knuffelde me zonder pardon toen ik binnenkwam. Ik keek glimlachend naar Embry en Seth, seth glimlachte maar Embry keek bijna boos. 'Ik haat je hiervoor.' zei hij. Ik keek hem verbaast aan. 'Let maar niet op hem, hij heeft niet geslapen vannacht, omdat hij wakker werd gehouden door de aandrang om naar boven te gaan, naar je ..euhm.. kindertuin. Nessie gaat wel de hele tijd naar boven, maar ze wil ons geen beelden tonen van de kleintjes.' zei Jake snel. Ik grijnsde naar hem, en meteen sprong nessie in mijn armen. 'Wel hallo lieverd, dus jij weet hoe mijn lieverdjes eruit zien?' vroeg ik lachend. ze wou haar hand tegen mijn wang leggen, maar ik schudde mijn hoofd. 'Oh, en Rose heeft Embry vannacht twee keer van de trap gegooid omdat hij naar boven wou sluipen.' Vulde seth aan met een lachje, maar hij zag er ook niet uit alsof hij veel geslapen had, en zelf Leah keek nerveus.

Reageer (5)

  • LitleDemon

    SNEL VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!omg omg omg!!!! dit is zo f**** AWESOME!!!!!!!!! heeeeeeeeeeeel snel verder :):):)
    xxxx

    1 decennium geleden
  • RedWolf

    Wat zou Felix aant doen zijn? Zou hij Lilly niet willen zien? Ook al heeft ze 7 kinderen van hem? (Okee dat klonk raar :8

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Ztoer snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • katl1

    VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    oooooooooooooooooooooh nice, maar waarom geeft ze gewoon niet toe dat ze ongeprent zijn!!!!

    xD

    Snel verder (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen