Foto bij 2.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Ik zie dat Alisha wat ongemakkelijk om zich heen kijkt en ga zelf op de bank zitten. Ik gebaar naar haar dat ze er ook bij kan komen zitten. Hoewel de bank overvol is met ons allemaal past ze nog net tussen mij en Chaz in. Ryan is bezig om een nieuw spel Fifa op te staren. Juist, ze zijn er echt verslaafd aan. Chaz is vastbesloten een keer te winnen. Wat hem natuurlijk nooit gaat lukken als het aan ons ligt. Zelfs Selena zou hij niet kunnen verslaan, maar Selena doet bijna nooit mee.
Chaz trekt de controler uit de handen van Ryan en duwt hem dan in die van Alisha. ´Ik ga tegen A´li´, schreeuwt hij fanatiek. Waarschijnlijk is hij erg trots op zijn fantastische idee. Even lijkt Ali verbaasd, maar dan grijnst ze. ´Pas maar op. Ik win soms van Mike´.
´Speel je soms Fifa met Mike´, vraagt Ryan ongelovig. Ali begint te lachen om zijn gezicht. ´You go girl´, merkt Selena op en Ryan stompt haar tegen haar schouder. ´Hé, beetje voorzichtig met de meisjes dude´. Ryan laat zich weer achterover op de bank vallen en zucht diep. ´Laat ons wat zien dan´.
Gelukkig voor Chaz blijkt Alisha niet zo heel goed te zijn, wat ervoor zorgt dat Chaz heel enthousiast aan het schreeuwen is. Woorden als ´Gotcha´ en ´Bam´ vliegen je om de seconde om de oren. ´Chaz, ietsje stiller alsjeblieft´, roept Scooter geírriteerd. De einduitslag verschijnt op het beeld en Chaz begint vrolijk op de bank te springen. Ali verbergt haar gezicht in haar handen en doet alsof ze huilt terwijl Selena haar al lachend troost. ´Alisha Carter, ik had beter van je verwacht´, zegt Ryan streng. Als Ali weer opkijkt zie ik dat haar ogen weer stralen, heel wat anders als de trieste blik van gisteravond. Yeah right, mijn vrienden zijn een beetje gek. Maar ze zijn wel de allerbeste.

Met zijn vijven wandelen we door New York. Alisha heeft besloten ons wat van haar stad te laten zien. Later die middag zou een van haar vriendinnen ook nog langskomen om met ons op te trekken. En toch vermaakt Ali zich nu ook prima met Selena. Ze lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en lopen een stukje voor ons. Af en toe probeert Chaz haar plagend te tackelen door zijn voet uit te steken, maar Ali is hem elke keer te slim af en na een paar keer druipt hij teleurgesteld af. Hij komt naast mij en Ryan lopen. ´Het is wel duidelijk dat jij Ali ziet zitten´, grinnikt Ryan. Ik kijk even om naar Chaz die zijn schouders ophaalt. ´Je kan gewoon met haar lachen, verder houdt Justin van haar´. Hij geeft me een vriendshappelijke klap op mijn schouder. ´We pikken elkaars meisje niet in´. Ryan geeft hem een box en ik zucht diep. ´Kom op jongens. Er is helemaal niks tussen ons´.
Juist op dat moment kijkt Alisha achterom in mijn richting en glimlacht vrolijk. Ze pakt Selena bij haar arm en blijft stilstaan. De twee meisjes voegen zich bij ons en Alisha hangt aan mijn schouder. ´Justin, je hebt me ooit beloofd om me te leren skateboarden. Dus dat gaan wij vanmiddag doen´, zeg ik vastbesloten. Ik kijk even vragend naar Chaz en Ryan, maar die knikken instemmend. ´Goed´, geef ik toe. ´Yay´. Ali slaakt een kreetje en geeft Selena een high five. Ook Selena lijkt gelukkig te zijn met de situatie.
Ze werpt een veelbetekende blik in mijn richting. Ik kijk even dwingend naar Ryan en Chaz die iets langzamer beginnen te lopen en de aandacht van Ali vasthouden. ´Ik vind haar aardig´, begint Selena meteen. Ik voel hoe ik warm word van binnen. Hoe stom het misschien ook klinkt, voor mij is het belangrijk wat Selena van haar vind. ´Kan me niet voorstellen dat ze haar broer je heeft laten slaan´, grinnikt ze nu. Ze kijkt even naar mijn nogal blauwe wang. Mike heeft me behoorlijk hard geraakt. ´Dat is waarom ze bij ons kwam. Ze heeft ruzie met Mike omdat hij me heeft geslagen´. ´Is ze bang dat hij haar ook gaat slaan nu dan?' Ik moet even nadenken. 'Nee, hij zou haar nooit slaan'. Ik ken Mike al heel lang. Eigenlijk zat ik altijd bij hem in de klas en we waren goed bevriend. Tot ik het wiskunde niet meer kon bijhouden en dus de wiskunde van een jaar lager moest gaan volgen. Waardoor ik een paar keer in de week bij Alisha in de klas kwam. 'Oke', antwoordt Selena.
Voor we ons bij de rest voegen twitter ik nog snel een bericht. justinbieber: Hanging out in NYC with @selenagomez @itsryanbutler @ChazSom3rs @alicarter.

Ik ben op dreef jongens. Er komt nog wel een stukje vandaag. Happy? Het gaat al veel beter met me knie. Ik moet wel 6 weken op krukkies lopen, dus heb ook wel veel tijd om te schrijven en alles. Ga me wel hard vervelen, want ik heb nu ook vakantie en iedereen doet leuke dingen heeft feestjes. En ik? Arme ik kan nergens naar toe

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen