Foto bij 3.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Het is redelijk warm als we die middag met elkaar in Central Park zijn. Justin, Chaz en Ryan proberen Selena, Victoria en mij te leren skateboarden. Wat lang niet zo makkelijk gaat als gedacht. Ik ben al een aantal keren flink gevallen. 'Ik kap ermee', zucht Selena. Ryan geef haar een bemoedigend klopje op haar schouder. 'Maar het gaat al veel beter als in het begin', probeert hij haar op te vrolijken. Op Selena haar elleboog zit een grote schaafwond.
De enige die het er goed vanaf brengt is Victoria, die schijnbaar talent hiervoor blijkt te hebben. Chaz staat luid juigend aan de kant van het pad als ze weer eens langskomt. Ondertussen verlies ik mijn balans waardoor ik uit de richting raak. De wielen van het board komen in het gras en ik val voorover. Met een plof kom in het gras terecht. 'Auw', kreun ik. Justin komt al snel naast me zitten en slaat een arm om mijn schouder. 'Gaat het', vraagt hij dan medelevend. 'Ja, het is alleen wat moeilijker als ik dacht', lach ik. Hij grinnikt even. 'Hé, het heeft mij ook jaren gekost om het te leren. Moet je zien hoe goed ik het nu kan'. 'Opschepper'. Plagend duw ik hem tegen zijn arm aan en lach. Hij pakt het skateboard dat voor ons ligt en loopt weer naar het verharde pad. 'Moet jij eens opletten Carter'.
Fanatiek laat hij een aantal trucjes zien en ik klap juichend in mijn handen. 'Oke Justin, ik geloof je'. Het valt me op dat er al verschillende mensen naar ons aan het kijken zijn. Terwijl we toch een redelijk rustige plek hebben gekozen. Maargoed, zes schreeuwende skatende tieners trekken natuurlijk altijd wel de aandacht. 'Ik denk dat we hier weg moeten', zegt Selena nog rustig. Ze trekt aan mijn arm. 'Ali, bedenk eens waar we heen kunnen'. 'Ik denk', roep ik wat paniekerig. Justin trekt aan mijn andere arm. 'OMG Selena Gomez and Justin Bieber'. 'Waar is Kenny als je hem nodig hebt', zegt Justin. Zijn stem schiet een aantal octaven omhoog, hierdoor merk ik dat hij een beetje gestrest is.
'Heelp', klinkt de stem van Victoria. Ik zie haar voorbijkomen met Chaz die erachter aan stormt. 'Spring dan', schreeuwt Chaz nog altijd lachend. Victoria maakt een vreemde sprong van het board af en komt wonder boven wonder nog op haar voeten terecht ook. 'Zij heeft ook altijd geluk', mompel ik. Justin, Selena en Ryan grinniken ook even.
Er komen een paar meisjes op ons afgerend. Het worden er steeds meer doordat andere niewsgierig zijn naar wat er gebeurd. De jongens pakken de skateboarden op en zetten het op een lopen. Ik kijk even naar Selena en Victoria, maar die zetten de achtervolging in. Hierdoor blijf ik eigenlijk als enige over.
'Hé, dat is het meisje van Gucci', roept iemand. Fijn, waarom ben ik altijd het meisje van Gucci? 'Eh juist', mompel ik. Dan begin ik achter de rest aan te rennen. 'Vic, naar me huis', schreeuw ik terwijl ik ze langzaam weer inhaal.

Met een grote zucht trek ik de deur achter ons dicht. 'Velig', hijgt Justin uitgeput. Mike komt de hal van ons appartement in. 'Waar was jij in godsnaam de hele nacht. Weet je wel niet hoe veel zorgen ik me heb gemaakt', schreeuwt hij kwaad. Als hij de rest ziet zwijgt hij meteen. Hij kijkt naar Justin zijn blauwe wang en trekt zijn wenkbrauwen op. 'Wat moet jij hier Bieber'. Het klinkt hatelijk. Justin zet dapper een paar stappen richting Mike maar ik duw hem weer naar achter. 'Ik heb vannacht bij Justin en zijn vrienden geslapen. En vvandaag hebben we het heel gezellig gehad'. 'Tot een paar gestoorde fans besloot ons achterna te zitten', mompelt Chaz. Selena slaat lachend tegen zijn arm aan. Mike`s harde gezicht verzacht een beetje als hij ziet dat het goed met me gaat. Hij zet een stap richting Justin en steekt zijn hand uit. 'Het spijt me van je gezicht'. Justin pakt zijn hand aan en schud hem. 'Excuses aanvaard. Voor je zusje doe je alles hè'.
Ik vlieg Mike om zijn nek en druk een kus op zijn wang. 'Je bent de allerliefste broer'. Dan laat ik hem los en loop naar Justin toe. Ook bij hem druk ik een zoen op zijn wang. 'En jij bent een geweldige vriend'.

Aaah, ik wil ook dat Justin mij leert skateboarden. Ik ben er vast ook heel slecht in. Val ik hard en kan hij me troosten. Ja, dat zou ik moeten doen. Als ik hem ooit mag ontmoeten. Maar als mijn knie beter is ga ik proberen om te figuren in verschillende dingen. Haha, dat gaat wat worden

Reageer (6)

  • BabyWhale

    ik kanwel skateboarden ^^
    MAAAARRR, als ik ooit met justin zou gaan skaten zeg ik gewoon dat ik het niet kan dan helpt hij me wel ;)


    hehe dream on dream on ;s

    1 decennium geleden
  • niggarauhl

    ik heb 1 keer proberen te skateboarden en dat liep slecht af.. ik had mijn stuitje gekneusd en dat deed ZO veel pijn :(

    1 decennium geleden
  • ZAYNKIDRAUHL

    Skateboarden is niet echt mijn ding ö
    Snel verder, please <3

    1 decennium geleden
  • wealllove1D

    ik heb ooit geprobeerd te skateboarden, faaaal heel erge faal was dat ;S het is echt veel moeilijker dan het er uit ziet.. Maar super leuk (H)

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    vedeer<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen