Foto bij - 105 -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • coloredwords

    OMG ik wil je zo graag ook zo'n super lange reactie geven, wat ik je deels schuldig ben omdat ik steeds zo traag lees, maar ik ben daar echt zo super slecht in :s
    Ik vind het echt wel zielig voor Draco, ik vond hem super schattig met Victoria & nu is alles naar de kloten. Ik hoop wel dat ze snel terug bij elkaar komen. (:
    Ik vind Nicholas soms een beetje raar, dan komt hij zo creepy over, maar ik heb ook wel medelijden met 'm. Het arme ding.
    Toen ik aan het lezen was had ik zo iets van "val toch dood Daphne & neem Libra ineens mee." Ik kan hen allebei echt niet uitstaan, dat ze beide maar weg gaan en dan mag Laura terug komen & inderdaad, zoals Laura zelf zegt, met Fred gaan. Dan wordt iedereen nog eens gelukkig. Aawh, happy end (:
    Beh beh, en dan zeggen dat ik daar vroeger tegen was :p
    Verdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :Y):Y):Y)
    Anders dan kom ik naar je toe.
    ben jij dit weekend naar Gent geweest bytheway?

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Dat is zielig voor Nicolas, maar ik vind het toch een beetje een raar verhaal. Het lijkt wel alsof Nicolas echt een pussy is :s Iets wat hij waarschijnlijk niet is hoor, maar toch ...
    Draco en Victoria MOETEN weer bije elkaar komen. Dat moet, dat moet, datn moet! Ik vind het wel zalig dat Draco opgemerkt heeft dat er verschillen zitten in de glimlachen van Victoria, ik zou dat echt nooit opmerken. Nou ja, ze moeten dus bij elkaar komen anders dan kom ik je stalken en geloof me. Als er één ding is dat je niet wilt mee maken dan is het dat wel ^^ Dus je weet wat je te doen staat? Je gaat ze terug bij elkaar brengen?
    Daphne is een idioot >.< Beuh, ze doet veel te irritant. Ik vind haar dus niet leuk, ze moet weg ^^ Dan kan Vicotria terug komen en met Draco gaan (had ik dat nu al gezegd? ^^)
    Roxanne en George moeten ook iets krijgen, ook al komen ze in dit stukje niet voor ik vind dat ze tenminste één keer vermeld moesten worden in één van de reacties dat je krijgt. Is dat niet ongelofelijk lief van mij? Speciaal omdat het twee ongelofelijk geniale personages zijn die jij verzonnen hebt. Nou ja, Roxanne heb je verzonnen en technisch gezien is George een idee van J.K. Rowling maar aangezien jij verder schrijft met hem ben jij de schrijfster van George in dit verhaal ^^ Snap je wat ik bedoel? Hopelijk wel want ik weet niet hoe ik het anders zou moeten uit leggen ^^
    Oh ja! Laura moet terug komen ^^ Dat had je moeten zien aan komen, denk je niet? Dan kan Fred Éloise dumpen en iets met haar krijgen ^^ Dan zou toch alles goed komen, denk je niet? Serieus, die twee zouden nu een mooi koppel vormen [Hinthint]
    Libra is ook, zoals Daphne, maar een idioot. Zomaar Nicolas pesten, oké niet zomaar maar toch om een ongelofelijk zielige reden. Ze kan echt niets hebben, dat is echt een pussy ^^ En dan nog snoep 'stelen' omdat het zo gezegd wel mag omdat haar vader aandelen heeft >.< Dat noemt men zielig ^^ Ook is het zielig dat ze Victoria niet een dagje met Nicolas gunt, ook al kan ze Nicolas niet hebben. Ze moet het beste voor hebben met haar vriendin, Nicolas is een goede jongen [Wel niet zo goed als Draco maar dat terzijde] voor Victoria. Natuurlijk moet Libra Victoria beschermen tegen slechte jongens, daar zijn vrienden/vriendinnen voor maar ze mag Victoria niet van Nicolas weg houden omdat zij Nicolas niet mag hebben. Wat een irritant kind is zij >.<
    Ron moet er ook nog eens in voor komen en oh Loena ook (: Loena is awesome ^^ Net zoals Leo. Dus die mag er ook nog eens in voor komen. Wie nog? Oh ja, Laura, maar dat had je wel door zeker? En Fred, George, Roxanne en Blaise. Ja, Blaise. Ik vind hem echt cool ookal is hij een ongelofelijk grote loser in jouw verhaal ^^
    Jouw verhaal is echt super cool, echt waar het is een verhaal dat ik al ongelofelijk lang volg en ik hou er nog steeds van. Dat is dus een groot compliment denk je niet?
    Hmmm, ik denk dat dit wel een lange reactie is. Denk je ook niet? Ik heb echt mijn best gedaan om een lange reactie te schrijven (: Ik hoop dat je hem goed vind.
    VERDER. Anders kom ik je stalken ^^

    1 decennium geleden
  • Tolstoy

    Iemand. Moet. Libra. Slaan. En. Wel. Nu. Meteen.

    *rent naar boven, grijpt wand*
    *rent naar beneden.*
    shit vergeten.
    *rent opnieuw naar boven, grijpt nu ook jas.*
    *rent naar beneden.*
    *verschijnseld naar Hogwarts.*
    "Libra Lawrence! Kom hier als je durft!"
    *Mept Libra hard in der gezicht.*
    *rent lachend weg.*
    *Komt weer terug en gaat Libra nog meer zitten uitlachen.*
    Libra verschijnseld hier.
    *rent gillend als Jack Sparrow weg*
    *Wint*

    Geen idee waarom maar ik hoor gewoon te winnen van der :Y) Maareuh ik vind jouw verhaal dus echt wel cool en weet je nog die keer dat je ging zeggen dat ik iets lief deed maar je 'heel cool ging reageren' omdat je,je reputatie moet hooghouden? Wel eigenlijk he, heel erg eigenlijk he, hoorde ik daar heel onschuldig te vragen "Welke reputatie?" Maar goed, dat gezegd zijnde. Ik ben echt veels te vrolijk voor vandaag.

    Oh I forgot to tell ya! Ik heb een ongeluk gehad! En het was eens niet mijn fout! *is trots* Nou,nou nou ik was dus paps aan het helpen in de tuin en toen ging'ie iets doen met een stuk ijzer en daar schoot dus een stukje van af zo POEF recht in mijn arm en toen ging het heeeel erg bloeden dus paps helemaal bezorgd en ik stond daar, te treuren, om mijn Hello Kitty shirt... Nou heb ik dus een soort plakverband en het leuke is dat je erop kan schrijven. Kom op nou! Hoe cool is dat?

    Btw, jouw aanmaningen om verder te gaan met Frans gisteren hebben niets geholpen. We moesten de inleiding en de eerste 3 hoofdstukken doen en ik zit nog steeds bij de inleiding ><

    Maaaaaar dit verhaal is echt leuk, en Draco en Vickie zijn echt schattig samen! Ze moeten gewoon allebei hun verstand terug gaan zoeken (Nou waar dat van Draco heen is weet niemand, wss bij de neus van voldemort ergens) en dan komen ze terug samen en dan komt Laura terug en dan gaan Roxie en George samen en is alles goed. (A)

    Nou snel verder dude, of ik kom op je hoofd zitten :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen