Foto bij HS 10

*** Mama en papa ***

Het spijt me, mama en papa. Jullie zullen je afvragen waarom dit is gebeurd, maar dat kan ik jullie niet vertellen. Zelfs nu ik er niet meer ben, kan ik niet eerlijk met jullie zijn. Ik zal het zo stellen: ik hoorde niet meer op deze wereld. Mijn lot ligt ergens anders. Ondanks de vele pogingen die jullie hebben ondernomen, vond ik niet de liefde die ik nodig had. En toen ik dacht die liefde te hebben gevonden, bleek die onbereikbaar te zijn.

Ik weet dat jullie gechoqueerd en verdrietig zijn, maar denk eraan dat ik beter af ben waar ik nu ben.

Liefs,

Luna.

*** Kayla en Jules ***

Sorry, dat ik jullie nooit in vertrouwen heb genomen. Jullie zouden er alles aan hebben gedaan om mijn problemen op te lossen en mijn pijn te delen, maar dat wilde ik niet. Ik had zo’n angst om jullie te verliezen. En probeer me niet te vertellen dat jullie me nooit in de steek zouden laten, want jullie hebben gemerkt wat er tussen mij en Rhen is gebeurd toen zij de waarheid ontdekte.

Bedankt voor jullie vriendschap.

Luna.

*** Rhen ***

De last die op je schouders is beland toen je mijn geheim ontrafelde, moet ondragelijk zijn geweest. Het spijt me dat ik je die last heb bezorgd en je ook nog verplicht heb om te zwijgen tegen je vrienden.

Bedankt om me te aanvaarden als vriendin, ongeacht mijn geaardheid, maar ik kan niet verder leven zonder de onbeantwoorde liefde.

Luna.

*** Rika ***

Geluk vind je enkel door zelf keuzes te maken. Jij maakte toen je keuze en ik heb nu de mijne gemaakt. Geloof niet dat je dit had kunnen vermijden door een andere keuze te maken die dag. Dat had je enkel ongelukkig gemaakt en mij dus ook. Jou ongelukkig zien, had nog meer pijn gedaan dan de pijn die ik nu in mijn hart voel.

Vergeet die ene nare herinnering en herinner al de mooie momenten die we ooit samen hebben beleefd als vriendinnen.

Xx Luna.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen