Foto bij Inside Dark green forest

Op het plaatje zien jullie de kaart die Daan(RIPrandy) heeft getekend.
Echt respect want hij is super gaaf.Onderaan krijgen jullie de link zodat jullie heb beter kunnen zien ;)

We schoten door Dark green forest.Het bos was inderdaad angstaanjagend.De wortels waren groten dan de grootste bruggenEr pasten zeker 1000 Snorlaxen in 1 wortels.Nog niet te spreken over de bomen zelf.Hato al ik vanaf de finish niet meer gezien.Hij was ergens achter me.Logisch,met Nidoran en Mankey ga je super snel.Monferno deed het beter dan verwacht en Elektrike was super snel en behendig.Hij ontweek de grootste obstakels super snel.Ongeveer naast me racede Rena.En voor ons reden Daisuke en Kao gelijk op.Voor ons verscheen een wortel van een boom.Meestal kon je er wel onderdoor maar deze kroop over de grond.Elektrike schoot naar rechts gevolgd door Rena.Ik zag een jongen vlak achter ons met een Raticate en een Treecko.Ik keek weer voor me uit maar zag al dat Elektrike alles onder controlle had en we netjes om de wortel heen gingen.
'Blam!' Hoorde Rena en ik.We kijken beide achter om en zagen dat jongen die vlak achter ons zat tegen de wortels was aangebotst.En een meisje daarachter gleed uit en belandde in de modder.Gaat lekker zo!Wij hebben nu echt een kans om te winnen.Plots stopte mijn skateboard en ik vloog er vanaf.Ik sprong op en zag waarom Elektrike en Monferno waren gestopt.
'O ja,pokemon ei.' Mompelde ik tegen mijzelf.Ik pakte een blauw pokemonei van het kraampje en bedankte Mana.Daarna sprong ik weer op mijn skateboard.In de verte zag ik Rena.Daisuke en Kao waren te ver weg om in de dichte begroeiing nog te kunnen zien.
'Elektrike,Monferno go!' Riep ik en Elektrike en Monferno renden super snel verder.Ze gingen extra hard omdat ze wisten dat we een stuk moesten inhalen.
Gelukkig had ik Bulbasaur niet op mijn skateboard.Eerst dacht ik er wel aan omdat ik voor zo'n stomme reden Bulbasaur niet in zijn pokeball wilde doen.Maar het zou te zwaar worden voor Elektrike en Monfero als ik nog een kans wilde hebben om te winnen.Mana had aangeboden hem zo lang bij zich te houden.Het voelde niet goed,ik vertrouwde Mana wel maar Bulbasaur waren nog nooit zo ver uit elkaar geweest.
'Hey Rena!' Zei ik grijnsend toen we Rena hadden ingehaald.Samen reden we een stuk op en zagen Daisuke en Kao ook weer.We reden nu vlak achter ze.
'Sprintje!' Zei ik tegen Rena en we haalden Daisuke en Kao in.Niet ver,we reden net voor ze.
'Suno,denk je echt dat je pokemon dat tempo blijven volhouden?' Vroeg Daisuke grijnsend.
'Wie weet.' Antwoorde ik en grijnsde terug.Opeens zag ik rode ogen in de begroeiing.
'Wat de...?' Ik kon mijn zin niet afmaken want het vloog omhoog.Het was een Scyter!De Scyter vloog op Rena af die net optijd omlaag dook.
'Holy shit!' Riep ze geschrokken en hield haar muts vast.De Scyter keek ons boos aan.
'Ik denk dat we vlak langs zijn nest zijn gegaan.' Riep Kao.
'Vlieg lekker een eind op!We deden het niet expres!' Riep ik geïrriteerd naar de Scyter.Blijkbaar stelde ze dat niet op prijs.We vloog weer op ons af.Ze ging vlak achter mij en Rena langs waardoor Daisuke en Kao moesten inhouden en er een grotere ruimte tussen ons ontstond.
'Brokkepiloot!' Riep ik boos daar Scyter.Scyter vloog naar een wortel en hakte hem met slash los.Wat een kracht,zo'n dikke wortel in een keer!
Maar toen zag ik het.De wortel was de wortel precies boven Daisuke en Kao.
'Kao!!!' Riep Rena bezorgt.
'DAISUKE!!!' Schreeuwde ik keihard waardoor en Pidgey's wegvlogen het bosuit.Elektrike en Monferno begonnen langzamer te rennen,net als Rena.
'Door gaan!' Herkende ik de stem van Daisuke.Ik zag Daisuke liggen over Kao heen.Ik zag niet goed of ze onder,half of niet onder de wortel lagen.Maar ik hoorde wel dat Daisuke zich groot probeerde te houden.Hij!Idioot,hij probeert zich groot te houden tegenover Kao!Zodat die hem niet strest!
'Daisuke ik kom eraan!' Riep ik en wilde aan de riemen trekken terwijl er plots een andere trainer(op skateboard) achter de wortel vandaan kwam gereden.
'Suno win deze race!' Riep Daisuke.Mijn handen werden vuisten.Ik moet Daisuke vertrouwen.Ik weet dat hij weet wat hij doet.
'Belooft!Elektrike,Monferno volle kracht!' Riep ik en beide pokemon knikte naar me.De reed nu gelijk op met die andere trainer.Mooi niet!Ik zal winnen!Dat had ik belooft.Alsof Elektrike wist wat ik dacht gebruikte hij quick attack waardoor we ene eind voor kwamen te liggen.Ik kreeg Rena weer in het vizier,die meteen naar Daisuke had geluisterd toen hij haf gezegt dat we door moesten gaan.Elektrike en Monferno namen een sprintje en ze renden nu gelijk aan met Growlithe en Poochyena.Rena keek op.
'Daisuke?' Vroeg ze zonder me aan tekijken.
'Geen idee,maar ik vertrouwen hem.Hij is oke.' Zei ik hoewel ik niet zeker was of Daisuke wel oke was.Licht verblindde me even,tot mijn ogen eraan gewend raakte.Ik merkte dat we Dark green forest achter ons hadden gelaten.Jezus,het was daar gewoon midden in de nacht.We zagen Mana staan en een rood lint was spannen.Mana zette een camera neer bij de finish.
'Growlithe,Poochyena we gaan ervoor.' Zei Rena enthousiast.
'O nee echt niet!' Zei ik glimlachend.Beide reden we sneller en sneller ik kon niet zien we er sneller was,Rena of ik.
'Komop!' Riep ik nog om Elektrike en Monferno aan te sporen.
We kwamen steeds dichterij het rode lint.3 meter..2 meter..1 meter!
Ik voelde het rode lint even meebuigen voordat het scheurde.Rena en ik kwamen schraapend tot stilstand.We keken elkaar aan.WIe had er gewonnen?
'Wie?' Vroeg Rena.Ik haalde mijn schouders op.We zouden eerst moeten wachter op alle andere trainers.De één na de anders kwam na ons binnen gereden.Op twee na:Daisuke en Kao!Mana leek ook steeds bezorgder.Ze keek me aan.
'Weet jij toevallig wat er met Kao gebeurt is?' Vroeg ze.Ik beet op mijn lip.
'Sorry Mana,maar nee.Ik weet alleen dat Daisuke bij hem is dus alles is oke.' Loog ik.Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om te zeggen dat hij misschien wel enstig verwond was.Ik wilde haar niet bezorgt maken.Langzaam werd het namiddag en de lucht werd oranje.Trainers zaten vooral op de grond of met hun pokemon te spelen.Rena zat achter mij op de grond.Behalve Mana,was ik de enigste die stond.Elektrike en Monferno waren aan het uitrusten in hun pokeball.Bulbasaur zat naast me en keek ook naar het Dark green forest.Mijn ogen waren er nog geen seconde vanaf geweest.Langzaam werd ik steeds nerveuser.Ik houd dit niet vol!Ik ga ze zoeken!
'Bulbasaur kom m...' Ik kon mijn zin niet afmaken.Net voor het bos liepen twee gedaantes.Geroezemoes hoorde ik achter me. 'Eindelijk' 'Wat een sloome'
Ik schonk er geen aandacht aan.Rena kwam naast me staan.
'Daisuke!Kao!' Riep ik blij en rende naar ze toe.Kao ondersteunde Daisuke.
Blijkbaar hadden ze hun pokemon in hun pokeballs gedaan en de skateboards achtergelaten.Daisuke glimlachde naar mij.
'Ik zei toch dat alles oke was?' Zei hij.Ik knikte.Daisuke hinkte met zijn ene been.Maar ook wanneer hij hem niet gebruikte zag ik Daisuke soms ineenkrimpen.
'Hoe voel je je?' Vroeg ik wantrouwig.
'Goed.Alleen mijn rechterbeen doen een beetje zeer.' Antwoorde Daisuke.
Ik wendde me tot Kao.
'Ik neem het wel over.Ga jij maar naar je oma.' Zei ik.Kao knikte en liep naar Mana terwijl ik Daisuke ondersteunde.Ik bleef stilstaan en liep nog niet naar de groep toe.
'Daisuke,nu serieus.Hoe gaat het?' Vroeg ik.Nu Kao niet in de beurt was hoefde Daisuke zich geen zorgen te maken om hem bezorgt te maken.Precies wat ik wilde.
'Mijn been doet vreselijk pijn.Mijn rug en ribben hebben ook ene klap gekregen.Kao heeft gelukkig niets.' Antwoorde Daisuke.
'Hoe is het gebeurt?' Vroeg Rena.
'Toen ik zag dat Scyter op de wortel afging heb ik meteen Jolteon en Shinx in hun pokeball gedaan.Maar door de tijd dat dat innam konden Kao en ik niet wegrennen.Dus ik duwde Kao voor mij op de grond.Ik zette me af om ook weg te springen maar het was al te laat.Waardoor een deel van de wortels op mijn been kwam.Ik klapte keihard tegen de grond vandaar dat mijn ribben en rug pijn doen.' Vertelde Daisuke.Rena en ik knikte.We gingen naar de andere trainers toen en Mana keek op de camera wie er als eerst bij de finish was.
Rena en ik waren erg nieuwsgierig net als Daisuke.Mana ging in het midden staan.
'Voor het eerst sinds jaren hebben we een gelijkspel.Rena en Suno waren tegelijk.Ik feliciteer jullie beide met de overwinnen.Jullie mogen allebei het pokemonei houden.' Vertelde Mana glimlachend.Van blijdschap gooide ik mijn beide armen de lucht in.
'Booyaaa!' Riep ik blij.Daisuke,die ik niet vast had, verloor op zijn evenwicht op één been en viel naarachter.
'SHit!' Riep ik en greep Daisuke snel bij zijn jack.Ik zuchtte opgelucht.
'Sorry,Daisuke.' Zei ik lachend.
'Kerel dit jack is duur!Als je hem kapot trekt heb je grote problemen.' Zei Daisuke.
'En op welk been wilde je achter mij aanrennen?' Vroeg ik sarcastisch. Daisuke,Rena en ik moesten alledrie lachend.

Arme Daisuke,i know.O ja,ik zal jullie ff een plaatje geven van de pokemoneieren die Suno en Rena hebben;)
Hier hebben jullie de link van de kaart:
http://oi52.tinypic.com/imjyjc.jpg
ps jullie mogen raade welke pokemon erin zitten.Maar ik ga niets verklappen
Suno's ei:


Rena's ei:

Reageer (6)

  • Curuxa

    Mag ik je idee pikken voor mijn verhaal? (Maar dan een battle om een ei)

    1 decennium geleden
  • CursedDitto

    Phanpy en Heracross, overduidelijk xD.

    1 decennium geleden
  • amberkishatu

    heracross en phanpy

    1 decennium geleden
  • rexthehero

    ik denk heracross en phanpy

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    hmm
    ik denk hetzelfde als amami
    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen