Foto bij 3.1  Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Het is veel te vroeg in de ochtend als iedereen op de set voor de musicvideo staat. 'Alright', schreeuwt Scooter. Een aantal medewerkers kijken verbaasd op. 'Alisha Carter. Ik ben op zoek naar Alisha', brult hij nu. Ik zie haar tevoorschijn komen vanachter een paar schermen. 'Ja, hier', gilt ze terug. Even moet ik om haar lachen. Gistermiddag hebben we bij haar thuis nog wat rondgehangen en films gekeken en Mike en ik hebben heb bijgelegd. Misschien dat alles zo wel gewoon goed is, Alisha als een goede vriendin. Volgens mij kunnen zij en Selena het goed met elkaar vinden en kan Selena het meer dan goed vinden met Mike. Wat toch wel de giller van de dag was, dat vond ik tenminste.
'Oke, de video gaat er dus over dat Justin verliefd is op het vriendinnetje van zijn beste vriend. Dat ben jij dus'. Ali knikt geconcentreerd en luistert naar alle opdrachten die hij haar vertelt. 'Zeg Scooter, ze mogen elkaar op het einde toch wel zoenen', lacht Ryan. Pattie werpt een boze blik in zijn richting. Ali giechelt ook even en zelfs ik moet een klein lachje onderdrukken. Scooter daarintegen lijkt al net zo geírriteerd als mijn moeder. 'We willen deze video in één dag opnemen', snauwt hij. 'Dat gaat niet lukken als jullie van die flauwe grapjes blijven maken. Wat mankeert die man de laatste tijd? Vroeger kon ik altijd met hem lachen en was geen enkel grapje flauw. Misschien is hij gewoon toe aan een korte break?
Selena hobbelt rond over de set met Victoria en Chaz plakt er wat verloren bij. Het is overduidelijk dat hij elke keer opnieuw probeert haar aandacht te krijgen.

Aan het eind van deze lang dag plof ik naast Ali op de grond neer. Ze zit met haar rug en schouders tegen de koude muur. Ik sla mijn arm om haar schouder en trek haar even tegen me aan. 'Waar denk je aan', vraag ik. De rest is druk bezig met plannen waar we gaan eten en hebben dus nog niet door dat we ontbreken. Het is al laat omdat Scooter het vandaag echt af wilde hebben. Ali kijkt om de roze Ice-Watch om haar pols. 'Dat half 12 veel te laat is om nog avond te eten'. Haar mond vormt die typische Ali-glimlach. Ik knik en weet even niks terug te zeggen. 'Het was leuk vandaag', fluister ze. Dan legt ze haar hoofd tegen mijn schouder aan en ik streel door haar blonde haren. 'En wat gaan we nu doen', vraag ik voorzichtig.
Ik ben bang voor haar antwoord, bang dat ze het verkeerde antwoord geeft. Nouja, het antwoord dat in mijn ogen verkeerd is. 'Eten', zegt ze dan en ik zucht diep. 'Je weet best dat ik dat niet bedoel Ali'. Ze tilt haar hoofd op en duwt even plagend tegen mijn schouder aan. 'Hier wil je het toch niet serieus over hebben'. 'Eigenlijk wel'. Ze kijkt me met grote ogen verbaasd aan. 'Hé, waar is die vroegere Justin gebleven. Die de dingen gewoon liet komen zoals ze kwamen. En zich niet zo druk maakte over mij, omdat hij zeker wist dat ik op een dag toch wel weer langs zou komen'. Even besef ik dat ze gelijk heeft. Misschien wil ik de dingen de laatste tijd wel te precies plannen. 'Ik wil gewoon de fout die ik gemaakt heb weer recht zetten'. Nu slaat ze ook een arm om mijn schouder heen. 'Dat is al goed. Ik heb het je allang vergeven'. Nu is het mijn beurt om verbaasd te kijken.
'Maar'. 'Je ziet me vanzelf wel verschijnen. Ik ga toch een keer bij Sel langs binnekort', onderbreekt ze me. Ik trek mijn wenkbrauwen op. 'Leuk dat jij en Selena het goed met elkaar kunnen vinden'. 'Ze heeft gezegt me te helpen met een aantal dingen'. Weer dat typische Ali-glimlachje. Dan springt ze overeind en pakt mijn hand vast. 'Kom, we gaan naar de rest en eten'. Als ik sta grijp ik haar vast en til haar op. Met Ali op mijn schouder ren ik naar de andere toe. Ze slaat zacht met haar vuisten op mijn rug. 'Justin laat me los', gilt ze lachend.
'Ze wilde ontsnappen, maar ik heb het voorkomen', roep ik als we de rest zien. Selena barst in lachen uit om dit tafereel. 'Aha, ik denk dat ze een privé zoenscene hebben gehad', lacht Ryan. Ali rolt met haar ogen als ik haar op de grond zet. 'Wat jij wil'. Dan duwt ze een zoen op mijn wang en ik voel alles vanbinnen opwarmen.

Weet niet of er nog meer komt vandaag. Heb wel inspiratie voor verder in dit verhaal, maar wist nu even echt niet meer wat er moest gebeuren. Zijn we tevreden over Justin en Ali als gewoon vrienden?

Reageer (5)

  • BabyWhale

    Selena hobbelt rond over de set met Victoria xpp

    qorry ik moest gewoon zoooo har lachenby deze zin ,, ik weet niet waarom ,, hij is lol ;)

    1 decennium geleden
  • Muppelke

    koppel koppel koppel (H)

    1 decennium geleden
  • wealllove1D

    ik ben tevreden met veel hoofdstukjes ;D het is jou verhaal dus jij beslist (: Ik vind ze als vrienden en koppel leuk (cat)

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    verder poempoempoem verder poempoempoem xp

    1 decennium geleden
  • sannn

    oeeeh zeker verderr <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen