Foto bij 3.2 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Een aantal van de medewerkers begint enthousiast te joelen. Ik weet best dat Justin geen genoegen heeft genomen met mijn antwoord van net. Maar ik denk dat het goed is zo. Het is niet zo dat ik niet van plan ben hem niet meer op te zoeken, want dat ben ik wel. Alleen ik wil mezelf nergens toe verplichten. Je weet nooit wat er allemaal nog kan veranderen en door hem dingen te beloven die ik uiteindelijk niet waar maak kan ik hem alleen maar pijn doen. Dat verdient hij niet, zeker niet na alle geweldige dingen die hij de afgelopen twee dagen voor mij gedaan heeft.
Ik klim in de taxi bij Victoria, Selena en Pattie. Chaz wil er nog snel bij glippen op de achterbank maar Selena duwt hem weg. ´Wij moeten een aantal meidendingen bespreken´, giechelt ze. ´Maar ik hou van meidendingen´, smeekt Chaz nog. Ryan trekt hem weg. ´Grappenmaker´, zegt hij en Chaz trekt een pruilmondje. ´Ah wat zielig´, glimlach ik.
´Zo meiden, waar gaan we eens eten´, vraagt Pattie. Ik heb wel gemerkt de laatste dagen dat ze een beetje twijfels heeft over mijn aanwezigheid. We konden het altijd redelijk goed vinden, net als mijn ouders het goed met haar konden vinden. Alleen nu is alles veranderd, waarschijnlijk weet ze hoe erg we het zullen vinden om opnieuw afscheid van elkaar te nemen. Maar deze keer hoeft het niet voor altijd te zijn maak ik mezelf elke keer weer wijs. Deze keer kunnen we met elkaar blijven praten, zonder verplichtingen.
´Maaac´, hoor ik Justin buiten de taxi schreeuwen. ´Duidelijk´, zegt Victoria droog. Selena en ik beginnen te giechelen. ´Dat was een goede timing´, reageert Pattie en ze zegt de chauffeur ons naar de Mac te bregen die het dichts bij is. Victoria is druk bezig op haar Blackberry en ik weet zo goed als zeker dat ze met Chaz aan het pingen is. Schattig. ´Dus Ali, wanneer kom je naar LA´, vraagt Selena maar om de stilte te doorbreken. ´Ga je naar LA´, zegt Pattie verbaasd. ´Ja, naar Selena om te kijken of ik een paar dingen daar kan doen. Misschien opdrachten als model. En heel misschien een filmpje´. Ik kijk wat onzeker naar Selena. ´Heel misschien? Natuurlijk ga jij dat doen', zegt ze enthousiast en ze klapt vrolijk in haar handen. Soms lijkt ze wel een klein kind, maar dat is wel leuk aan Selena. 'Hé Vic, heeft hij je de liefde al verklaart', giechel ik als Victoria weer met een grote glimlach naar haar Blackberry kijkt. 'Wie', vraagt Pattie nieuwsgierig. Ze draait zich om naar de achterbank. 'Kom op Pattie', moedigt Selena haar aan. 'Bij wie hangt ze nou de hele dag al', vul ik haar aan. Pattie zet grote ogen op en het ziet er zo grappig uit dat ik nog harder begin te lachen. 'Chaz', zegt ze dan triomfantelijk.
Ik voel hoe mijn Iphone trilt in het tasje dat ik bij me draag. Ik ontgrendel hem en kijk naar het bericht. Honey, ik heb je al een aantal dagen niet gesproken. Hoe was de musicvideo? xLiz. Wat lief dat ze zo even aan me denkt. Het was zo leuk en ik moet je zo veel vertellen. Zullen we morgen even afspreken. x Ali.
'Wie was het', vraagt Victoria nieuwsgierig. Het is een wonder, ze heeft haar Blackberry opgeborgen. 'Gewoon Lizzy'. Ze knikt en kijkt dan uit het raampje. Waarom is New York toch ook altijd zo vreslijk om door te komen met de taxi?

In de Mac zelf is het lekker rustig. Het is ook al twaalf uur du niet veel mensen zullen nog even komen eten. Wij bezetten met de gehele crew ook zeker de halve Mac dus dat maakt niet uit. Doordat het zo laat is heb ik eigenlijk helemaal geen honger meer. Behalve een paar frietjes eet ik dan ook niks. Om half twee is iedereen helemaal klaar met eten en het valt me nu pas om hoelang we hier in de Mac hebben gezeten.
Buiten neem ik afscheid van Justin. Verderop zie ik Chaz en Victoria staan zoenen. 'Leuk toch', fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach even. 'Ja tuurlijk'. 'Wanneer zie ik je weer', vraagt hij dan. Ik haal mijn schouders op. 'We smsen wel'.

De zon schijnt alweer en ik kan helemaal niks behalve zitten. Mweeeh. Okee, komt goed ik overleef het wel. Als ik beter ben ga ik feesten vor me leven. Kudo?

Reageer (3)

  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Ze zijn lief samen :D
    Snel verder! x

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    GOSHHH! Omg asjeblieft ga snel verder.
    ik geef je een kudotje & jij gaat verder?
    DEAL OF DEAL?
    DEAL! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen