Hannah & George Walker

Oktober – 2011

De laatste dagen hadden de jongens bij Olivia en Louis gelogeerd en had Oivia dus veel tijd kunnen door brengen met Niall. Iets wat ze nu voor een tijdje niet meer zou kunnen doen. Aangezien de jongens vertrokken waren om concerten te geven. Dus was ze een drie-tal weken alleen thuis. De jongens gingen vier dagen achter elkaar concerten geven in Zweden, Italië, Nederland en Duitsland. En de overige zeventien dagen moesten ze nog andere dingen doen. Zoals optreden in Groot-Brittanië, veel interviews geven en wat nog allemaal.
      “Wat moet ik allemaal nog doen?” Olivia had zich in de zetel gezet met een wit blad papier voor zich. Haar handen lieten sierlijke letters op het papier achter. ‘De ramen lappen, het huis eens helemaal schoon maken, een job zoeken, kijken wat ik verder wil studeren, naar oma gaan’ deze vijf dingen waren de eerste vijf puntjes van de twintig puntjes die uiteindelijk op het witte papier waren verschenen. Nu Louis weg was kon ze eindelijk eens al die dingen doen. Louis hield haar altijd op, natuurlijk had ze daar geen probleem mee. Ze ging liever iets met Louis doen dan een van deze puntjes te doen, misschien enkel haar oma bezoeken was even leuk als iets met Louis doen.

      “Wat gaan we eten vandaag?” het mantje hield Olivia stevig onder haar armen geklemd en liep de winkel door.
      “Olivia?” verbaasd keek Olivia om en zag een meisje met halflang blond haar voor haar neus staan. Het meisje was bijna een heel hoofd groter dan Olivia.
      “Hannah” zonder er bij na te denken omhelsde Olivia Hannah. Het was zo lang geleden dat ze elkaar gezien hadden, waarschijnlijk van voor het moment dat Louis het met Hannah had uit gemaakt. Olivia was de persoon die Hannah en Louis aan elkaar voor gesteld had. “Hoe gaat het met je?” Hannah haalde haar schouders op.
      “Goed zeker, niet geweldig maar ook niet slecht. Met jou? Ik heb gehoord dat je een vriendje hebt? Vertel” een lichte blos verscheen op Olivia’s wangen. “Wie is het?”
      “Niall” ze fluisterde het woordje, zodat niemand anders hen kon horen. Olivia hield niet van veel aandacht en wou dus eerst even met Niall samen zijn voordat ze het bekend wou maken aan de buitenwereld.
      “Wat schattig. Jullie passen wel bij elkaar”
      “Dank je”
      “Ik denk wel niet dat George er zo blij mee gaat zijn?” verbaasd keek Olivia Hannah aan. Waarom zou George, Hannahs broer, dat nu niet leuk vinden?
      “Hij heeft een grote crush op je” ze grinnikte. “Wist je dat niet?” vroeg ze toen ze Olivia’s gezicht had. Verbaasd schudde ze haar hoofd. Had George een crush op haar? George was vier jaar jonger dan Olivia was en Olivia had nooit gedacht dat George een crush op haar zou hebben. Als Hannah weg ging met Louis en Hannahs ouders niet thuis waren ging Olivia altijd babysitten op George.
      “Nee, serieus?”
      “Wat is er serieus?” George kwam de hoek om gewandelt en sloeg zijn arm rond Hannahs schouder. “Hey” glimlachend keek hij Olivia aan.
      “Dat je een crush hebt op haar” met open mond keek George zijn zus aan, hoe had ze dat nu durven vertellen?
      “Dat heb ik niet” mompelde hij maar snel, een rode blos verscheen op zijn wangen waardoor Hannah moest lachen. Natuurlijk had hij dat wel gehad en dat wist Hannah maar al te goed.
      “Natuurlijk niet,” Hannah draaide met haar ogen, “vroeger wou je me vooral niet altijd het huis uit hebben als mam en pap weg waren zodat zij op je kon babysitten” ze gaf hem een por tussen zijn ribben en draaide zich toen weer naar Olivia om, de rode wangen van haar broertje negeerde ze compleet. “Kom je anders deze avond niet bij ons eten? Desnoods breng je Louis mee”
      “Louis is niet thuis, hij is samen met de andere jongens op een soort van kleine tour. Kom anders bij mij eten? Ik ben toch alleen thuis. Dan storen we jullie ouders niet”
      “Wat vind je er van?” Hannah had zich omgedraaid naar George, deze knikte en keek Olivia toen glimlachend aan. “Dat is dan een deal” samen met Hannah en George koos Olivia dingen uit die ze gingen eten. George ging het voorgerecht klaar maken, Olivia het hoofdgerecht en Hannah het dessert. Als dat geen teamwork was.

Zayn wordt het dan ^^ Maar dan heb ik nog een vraagje voor jullie, hebben jullie een idee voor de naam van het hoofdpersonage? Want ik heb er wel eentje maar die past niet bij Malik >.< Dus, kom maar op met die ideeën.
Trouwens, willen jullie, als jullie tijd hebben, morgen aan me denken tussen 8.30 en 10.10 ? Dan heb ik namelijk examen Frans en ik heb er echt geen zin in. Daarna heb ik nog examen aardrijksunde maar dat is niet moeilijk. Vrijdag dan nog natuurwetenschappen, maandag wiskunde en dinsdag Engels. Dus dat valt nog wel mee, ook al is natuurwetenschappen ook niet 't makkelijkste vak, maar oké. Sorry voor 't gezaag ^^

Reageer (6)

  • GossipGirl21

    llaalaaa ik heb best honger

    6 jaar geleden
  • Perturbado

    830 tot 1010, hmm als ik het niet vergeet, want van 920 tot 1010 heb ik zelf een proefwerk scheikunde. In elk geval succes! + weer zo lief geschreven dit, kan niet to het volgende stukje wachten <3

    Een naam, hmm die is moeilijk. Wat dacht je van Zoey of Tyra ofzo?

    1 decennium geleden
  • Aves

    Inà. Sharon. Gina. Laurel. Rochelle.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ahw, zit ze helemaal alleen thuis. Zonder Louis, en dan ook nog zonder haar vriendje. Arme Olivia. Wel leuk dat ze George en Hannah dan toch tegenkomt. En dat ze daar dan gezellig gaat eten. Helemaal leuk!
    Ik weet wel een naam: RACHEL ^^ Past prima bij Zayn en bij Malik ^^
    En succes met al je examens. Ik zal iedere dag aan je denken en je mentaal ondersteunen (:

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Im sorry, maar ik heb rond die tijden zelf proefwerken, dus ik kan niet aan je denken.
    En ik ben niet zo een goede namen verzinster, dus ik zoek altijd gewoon op internet xd.
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen