Hannah Walker

      “Dit is zo lekker” Olivia stak de lepel weer in haar mond en sloot haar ogen even. Hannah was de beste kok die iemand zich kon inbeelden.
      “Het is gewoon maar chocolademouse hoor”
      “Maar chocolademouse? Dit is geweldig! George, geef toe dit is toch ongelofelijk lekker?” geamusseerd knikte George en keek hoe Olivia een derde hap van haar chocolademouse pakte. Even sloot ze haar ogen en genoot ze van de hap. “Ik wist echt niet dat je zo goed kon koken” Hannah draaide met haar ogen maar kreeg toch een glimlach op haar gezicht.
      “Dank je” Hannah keek Olivia glimlachend aan. Deze laatste keek beteuterd toen ze merkte dat haar chocolademouse al op wa, Hannah grinnikte even. “Ik zal nog wel eens chocolademouse voor je maken” ze pakte de lege potjes chocomouse mee naar de keuken waar ze alles in de afwasmachine zou steken.
      “En? Hoe is het op school?” Olivia had zich een beetje gedraait zodat ze naar George kon kijken, deze zuchtte even. School was niet echt het leukste om over te praten.
      “Gewoon, niet speciaal en niet slecht. Wat ga jij eigenlijk nog volgen?” Olivia was iets meer dan een jaar geleden afgestudeert en ging dit jaar verder studeren.
      “Ik weet het nog niet, ik denk dat ik lerares Engels wil worden” Olivia haalde haar schouders op. “Maar ik ben nog niet zeker”
      “Het lijkt me wel iets voor jou, of lerares wiskunde. Herinner je je nog dat je me altijd hielp met mijn wiskunde” natuurlijk herinnerde Olivia zich dit, Georges wiskunde was niet echt geweldig dus elke keer als hij er een probleem mee had moest zij helpen. Iets wat ze met veel liefde deed.
      “Dat herinner ik me inderdaad nog. Je was niet heel erg goed in wiskunde”
      “Nu nog steeds niet” een scheve glimlach verscheen op Georges gezicht.
      “Niet met haar flirten, je bent te jong en Olivia heeft al een vriendje” een grote glimlach stond op Hannahs gezicht toen ze de eetkamer binnen kwam.
      “Ik ben niet aan het flirten” verweerde George zich, waarop Hannah haar schouders op haalde en weer op een stoel ging zitten.
      “Dan niet. Wat gaan we nog doen vandaag?” ze draaide een pluk haar rond haar vinger heen en keek Olivia en George vragend aan. “Ik bedoel, we gaan hier toch niet gewoon aan de tafel blijven zitten? Of wel?”
      “Film kijken?” het was misschien afgezaagd maar toch stemde Hannah en George in met Olivia’s idee. “Kies maar een film” George trok de kast open en keek met grote ogen naar de filmcollectie waardoor Olivia even moest lachen. “Wees gerust, je bent niet de enige persoon die zo reageert” Hannah schoot onder Georges arm door en begon, net zoals George, een paar films uit te kiezen. Olivia op haar beurt haalde een fles cola, een fles wijn en een kom met popcorn. Ze schoof het tafeltje wat dichter naar de zetel toe, zodat ze daar alles kon op zetten en schonk twee glazen wijn en één glas cola in.
      “Deze wordt het” Olivia zag hoe Georges gezicht betrok toen Hannah een romantische film uit de kast haalde. Het was duidelijk dat hij niet blij was met de filmkeuze van zijn zus.
      “Je broer is er ook bij, zouden we dan niet beter een ander soort film kijken? Ik denk niet dat een romantische film iets voor George is, of ben ik fout?” Hannah wierp een kwade blik op George maar haalde toen een andere film uit de kast.
      “Beter?” George knikte, griste de dvd uit Hannahs hand en stak hem in de dvd-speler. Ze hadden zich allemaal in één zetel gepropt. Olivia in het midden met de bak popcorn op haar schoot. Links van Olivia George en rechts Hannah. Olivia nam nog een slok wijn en concentreerde zich toen op de film. ‘Sweeney Todd’ was niet echt de meest romantisch film. Het bloed kwam al na enkele minuten in beeld. Olivia was niet echt fan van horror film, maar ‘Sweeney Todd’ vond ze geweldig. Ook al was het bloed veel te nep, in plaats van de normale kleur, rood, was het bloed in deze film oranje. Olivia hoorde hoe George bij een van de stukjes moest lachen en kon niets anders doen dan glimlachen. George deed haar een beetje aan Niall denken, een jongere Niall die iets naïver was.

Ik heb 40 abo's, ik heb 40 abo's, tralalala ^^ Dank jullie wel (: Hier ben ik echt super blij mee!
En ja, net zoals vorige week lekker vroeg geüpload ^^ Of laat, what ever you chose.
Is er trouwens iets wat jullie nog graag zouden zien gebeuren in deze story? Want als jullie tips hebben kan het zijn dat hij iets langer duurt. Als ik genoeg ideeën krijg kan het zijn dat ik tot hoofdstuk 21 schrijf en een epiloog (: Anders gaan het er iets minder zijn. Ik zit nu aan hoofdstuk 14.3 te schrijven (:
En oh ja, binnen kort ga ik jullie om nog wat dingen vragen voor mijn Zayn story ^^ Thnx voor de namen alvast (: Als er nog ideeën voor zijn, jullie mogen ze altijd in je reactie zetten (: Of in een pb of een gb berichtje (:
Dank jullie trouwens voor al mijn abo's, reacties en kudo's die ik krijg. Jullie zijn geweldig (:

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Yeeeaaaaaaaahhhh sweet

    6 jaar geleden
  • theguardian

    Awwwh, dit is zo lieeeeef.
    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Aves

    Haha, ik had reclame gemaakt voor je story bij de mijne ^^ Ik vind dat je meer abo's verdient, je schrijft véél beter als sommigen met 90 abo's..

    Mooi geschreven ;)

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Sorry George, Olivia is bezet. ^^

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Haha, gezellig samen film kijken. Maar die George wil echt wel iets met Olivia. Alleen gaat dat lekker niet gebeuren omdat Olivia gelukkig is met Niall ^^
    En je mag mij alles vragen voor je nieuwe Zayn story ^^ Kom maar op x'D
    Succes nog met je laatste examens!

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen