Zweetpareltjes rolden over zijn gezicht naar beneden. Nooit, maar dan ook nooit had hij verwacht dat optreden zo intens zou zijn. De lichten die fel op je huid schijnen, de danspasjes en het zingen. Het had hem toch wel even geduurd voor hij kon dansen en zingen op hetzelfde momen. Tja, een jongen voor iets zeker?
      “You’re insecure, don’t know what for” Liam begon te zingen en een boost schoot door het lichaam van Niall heen. Elke keer als hij het hoorde moest hij aan Olivia denken, natuurlijk was het cliché en dat wist hij ook. Toch dacht hij elke keer aan haar. Een glimlach verscheen op zijn gezicht toen hij in de histerische masa keek, bijna allemaal tienermeisjes die een moord zouden doen om Niall en de andere jongens te kunnen aan raken en zelfs wel meer. Soms was hij er bang voor, voor de grote groep meiden. Wie zou er niet bang van worden? Ze staan daar, gillend om je aandacht en met die moordende blik. Als vanzelf begon Niall het refrein mee te zingen. Net zoals de andere jongens was hij heel erg trots op hun eerste single.
      “Dank jullie wel! Jullie waren een fantastisch publiek” nadat Harry’s woorden Nialls oor raakten zwaaide hij nog eens naar het publiek voor hij met de jongens het podium afwandelde. Zijn T-shirt plakte tegen zijn bovenlijf aan en zijn ademhaling was gejaagd.
      “Ik moet echt terug gaan sporten” nadat hij zijn T-shirt uit getrokken had, plaatste hij zijn handen op zijn knieën om uit te blazen.
      “Waarom?” Zayn was voor hem komen staan en gaf hem een flesje water en een handoek.
      “Ik heb echt geen conditie meer. Ik houd dit niet vol” Zayn grinnikte even en klopte dan op Nialls schouders.
      “Dat komt wel goed” glimlachend keek de jongen hem aan.
      “Dat hoop ik” Niall draaide de dop van het flesje water er af en begon, gulzig, te drinken. Het water zorgde ervoor dat hij afkoelde. Nooit had hij gedacht dat drinken zo goed kon doen.
      “Rustig, rustig. Je moet je niet verslikken” Harry keek Niall glimlachend aan en ging met zijn hand door zijn krullen, die een beetje plat lagen van het zweet, heen.
      “Dat zal ik niet doen” een kleine glimlach verscheen op Nialls gezicht. Samen met de andere jongens wandelde hij hun lounge in en liet zich neer vallen in één van de zetels.
      “Ik ben kappot” Liam kwam naast Niall zitten en keek de blonde jongen aan. “Jij ook?” Niall knikte. Dit was hij echt niet gewent.
      “Ik moet dringend weer gaan sporten” Harry grinnikte even maar concentreerde zich toen weer op Louis, die in zijn arm aan het porren was.
      “Mis je Olivia niet?” Zayn was langs Nialls andere kant komen zitten en nam een slok van zijn flesje water.
      “Natuurlijk, ik bedoel. Hoe kan ik haar nu niet missen?” een scheve grijns verscheen op Nialls gezicht net zoals een rode kleur op haar wangen. Hoe kon hij haar nu niet missen? Ze was perfect.
      “Nog maar één week” Liam klopte eens op Nialls schouder en stond toen op. Met zijn gsm aan zijn oor wandelde hij de lounge uit.
      “Wedden dat het Danielle is” een grijns had zich op Zayns gezicht gevormd waardoor Niall terug grijnsde en knikte.
      “Sowieso dat het Danielle is” Niall nam nog een slok van zijn water en keek voor zich uit. Ze waren op dit moment in Duitsland. Eingelijk gingen ze enkel ‘Questions & Anwsers’ doen maar op sommige momenten traden ze inderdaad ook op. De kick van het optreden was geweldig.
      “Jongens” een brede man kwam de lounge in en keek de jongens met een grote glimlach aan. “Ik heb goed nieuws”
      “En dat is?” Liam kwam de kamer weer binnen wandelen en zette zich weer neer in de zetel.
      “De tickets voor jullie tour waren binnen de twaalf minuten uit verkocht” Nialls mond zakte open. In twaalf minuten? Wat? Nee, dat kon niet.
      “Je moet er mee aan het lachen zijn” ook Harry keek de man met open mond aan. “In twaalf minuten? Dat kan toch gewoon niet?”
      “We weten dat onze fans geweldig zijn,” deze keer was het Louis, “maar hebben ze echt alle tourtickets in twaalf minuten op gekocht?” de man knikte.
      “Dat hebben ze inderdaad. De tour begint twintig december en eindigt zesentwintig januari denk ik” hij haalde zijn agenda boven en knikte. “Inderdaad, zesentwintig januari maar als de concerten goed gaan kan het zijn dat jullie er nog een paar mogen of moeten geven en daarna gaan jullie waarschijnlijk weer een radio ronde doen”
      “Dus dat betekent dat we niet erg veel thuis gaan zijn?” Zayn was de eerste die het opmerkte. Hoe blij de jongens wel niet waren, het punt dat ze hun familie weer niet gingen zien was wel een heel erg stuk minder. Een domper op de feestvreugde.
      “Nee, sorry jongens” de man keek de jongens verontschuldigend aan en wandelde vervolgens de kamer weer uit.
      “Dat is wel minder”
      “Ze kunnen ons komen op zoeken” probeerde Harry, ook al wist hij wel dat dat niet hetzelfde was als echt thuis zitten samen met je familie. Dat miste hij soms, ze misten het alle vier. Gewoon gezellig thuis zitten en niets doen. Wat tv kijken samen met de familie.

25 december (: Merry christmas, Prettig kerstfeest, Frohe Weihnachten & Joyeux Noël (:
Dit deeltje is speciaal voor Phantasticae omdat ik in deeltje 'All you need is love 8.3' gemeld heb dat ik, als iemand jarig is van mijn lezertjes, ik het deeltje speciaal aan hen opdraag. Maar aangezien haar verjaardag nog ver weg is vroeg ze om 25 december. Dus alsjeblieft (: Dit deeltje is speciaal voor jou (:
Ik wil ook iedereen een fijne vakantie toe wensen! Enjoy!
Ps: Ik weet 't, weer lekker laat maar 't kan zijn dat ik straks (dus wanneer de normale mensen wakker zijn ^^) geen tijd heb om dit online te zetten aangezien ik weg ben (: Maar geloof me, normaal gezien slaap ik nu wel ^^

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Och, dan kan Niall amper bij Olivia zijn! Wat zielig. Daar moeten ze maar iets op gaan verzinnen. Misschien moet Olivia maar voor een paar dagen mee. Of gewoon de hele tour? Ach, daar verzinnen ze vast iets heel erg goeds op. Het zijn we Niall en Olivia ^^
    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    love it <3
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • Aves

    Awh.. Dankje! Het is echt mooi geschreven <33.. (zoals altijd, haha)

    Xjes Phantasticae

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    love it. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen