Foto bij 3.5 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Vermoeid kom ik aan op de persconferentie. Dit is een van de dingen waar ik nou echt een hekel aan heb. Meestal stellen ze drie keer dezelfde vraag en verwachten ze ook nog dat je er gewoon weer antwoord op geeft. Anders word je afsgeschreven als arrogant en iemand die geheimen heeft. Dan is het ook nog belangrijk dat je drie keer hetzelfde antwoord geeft, anders gaan mensen alsnog denken dat je erover liegt.
Ik ga languit in een van de stoelen zitten die voor mij en Selena zijn. Langzaam stroomt de grote zaal steeds voller met fotograven en mensen die vragen komen stellen. 'Je hebt nog twee minuten voor we beginnen. En bedenk alsjeblieft een goed antwoord voor vragen over Alisha. Want geloof me, die gaan er komen'. Ik rol geïrriteerd met mijn ogen. 'Ja', zucht ik dan. Selena port in mijn zij. 'Niet zo ongeïnteresseerd Justin. Het moet wel lijken alsof we er blij mee zijn'. 'Dat zijn we toch ook', flap ik eruit. Selena glimlacht vriendelijk naar een paar fotograven. 'Ja', zegt ze dan zachtjes terug. Zo langzamerhand begin ik me aan alles hier te ergeren. Alle flisten van camera`s, het liedje dat ze nu al vijf keer hebben later horen en niet te vergeten Scooter die de laatste tijd alleen maar chagerijnig kan zijn.

'We beginnen', klinkt het schel door de zaal. Nog meer flitsen en lawaai. 'Is het waar dat het over is tussen jullie'. Ik wil mijn mond openen maar Selena kijkt me streng aan. 'Ja', reageert ze dan. 'Justin en ik voelde dat het beter voor ons is als we gewoon goede vrienden zijn. We geven heel veel om elkaar, maar vooral als vrienden. Verder is het moeilijk om elkaar echt vaak te zien. Dus hebben we dit besluit genomen'. Eigenlijk is hiermee natuurlijk alles gezegd. 'Dus het ligt er niet aan dat Justin vreemd gegaan is'. Jahoor, meteen raak. Ik voel een steek door mezelf heen gaan en kijk wat wanhopig naar mijn moeder. Die haalt haar schouders op met het idee dat ik het zelf maar moet oplossen. Gelukkig schiet Selena me meteen te hulp. 'Met wie en waarom zou hij dat moeten doen', antwoordt ze fel. 'Het meisje van Gucci', klinken een aantal mompelende stemmen. 'Ze heet Alisha Carter', kom ik ertussen. Een aantal mensen kijkt me verschrikt aan en snel verbeter ik mezelf. 'En nee er is niks tussen ons. Helemaal niks nada noppes'. Ik merk nu zelf ook dat mijn stem steeds heser wordt en het voelt en beetje lichtjes in mijn hoofd. Wat is er toch mis met me vandaag?
'Ze zijn gewoon goede vrienden', zegt Selena rustig. 'Ik ken haar vanuit Canada, daar konden we het altijd goed met elkaar vinden. Nu speelt ze in mijn nieuwste musicvideo, vandaar dat we elkaar ineens weer zagen'. Over het feit dat we in Canada wel tijdelijk een relatie hebben gehad zwijg ik. Dat is misschien wel beter. Ondanks dat ik wel een beetje gekalmeerd ben voelt dat in mijn lichaam zelf niet zo. Het voelt klam en warm aan, mijn hoofd bonst en voelt nu ineens weer heel zwaar.
'Overigens kan ik het ook heel goed vinden met Alisha. Ze is een geweldig iemand waar je veel mee kan lachen. Ze heeft ons een aantal dingen in de stad laten zien en hard gewerkt voor de clip. Waarschijnlijk komt ze een tijdje naar mij toe in LA. We zijn vriendinnen geworden de afgelopen dagen en ik kan u vertellen dat er tussen Justin en Alisha niks gebeurd is'. Ondertussen voel ik me steeds slechter en ik merk dat er geen water staat om even een slokje te nemen. 'Kunnen we even pauzeren ik voel me niet zo goed', vraag ik dan.
Meteen werpt Scooter een bezorgde blik in mijn richting en knikt instemmend. Selena legt een hand op mijn schouder maar ik schud hem weg. Moeizaam kom ik overeind en alles duizelt. In mijn hoofd zie ik de koppen al voor me: Justin Bieber wordt onwel tijdens persconferentie. Nee, ik ben vastbesloten het te halen tot de kleedkamer. Helaas is dat iets te optimistisch bedacht, als ik twee stappen gezet heb verschijnen er zwarte vlekken voor mijn ogen. Ik merk hoe ik mijn evenwicht verlies. Het is alsof mijn hoofd naar de grond wordt gezogen en ik weet niet meer wat onder of boven is. Ik hoor de bezorgde stemmen schreeuwen. 'Justin, Justin alles goed'. Dan val ik weg en is er niks meer.

Yeeesh, derde hoofdstukje van vandaag. Eigenlijk zou er vandaag een vriendin komen, hahaha. Alleen toen ze buien stond bedacht ze dat ze haar sleutel vergeten was. Niemand deed open dus kon ze niet komen. Ze heeft een uur buiten gestaan voor ze naar binnen kon. Echt een giller, haha.
Ik twijfel trouwens of ik een verhaal over One Direction zal starten. Wat vinden jullie? En over wie dan?

Reageer (4)

  • IfYouWereGay

    OMG :O

    1 decennium geleden
  • ImpugnU

    ZAYEN!!! Haha hij is een lekkerding!
    En omg watis er metjustin! Heefthij te weinig geslapen en gegeten ofzo?!?
    Neee verdertjes sch8

    1 decennium geleden
  • Brandi

    Een verhaal over Zayn of Niall lijkt me wel leuk <3

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    VERDERRRR!
    omg jij maakt me dag goed met joun verhalen (aaaaaa)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen