Foto bij 3.8 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Helemaal uitgeput komen Victoria en ik op het vliegveld aan. Nadat ik Victoria geroepen had en ze niet reageerde heb ik haar uit bed gesleurd. Ze bleek al wel wakker te zijn want ze lach gewoon met Chaz te pingen en wist al van het vertrek. Dus pushte ik haar om zich zo snel mogelijk aan te kleden zodat we naar JFK konden om de jongens uit te zwaaien. Helaas is Victoria niet de snelste en duurde het wel even voor we eindelijk in de taxi zaten. Ook de taxichauffeur had er schijnbaar niet zoveel zin in vandaag, maar toen ik hem wat extra geld anbood wilde hij wel wat harder rijden. Kortom, echt alles zat ons tegen en ik vraag me af of we wel op het vliegveld zijn voordat ze vertrokken zijn.
Aan de menigte te zien is Justin hier duidelijk geweest. We persen ons tussen een aantal fans door en rennen richting een aantal bewakers. Die hebben nogal moeite met de fans om ze tegen te houden. Het is hier serieus een grote chaos. Victoria trekt me mee naar een bewaker en duwt me voor zijn neus. ´Alisha Carter´, roep ik boven het gejoel uit. Hij kijkt me even wat verbaasd aan. ´Van Gucci en goede vriendin van Justin´. Hij neemt me onderzoekend in zich op en opent dan zijn mond om wat te zeggen. ´Sorry ik heb bevel gekregen niemand door te laten´. ´Kom op nou. Het is belangrijk, ze mag hem toch wel even zien voor ze weggaat. We moeten hem wat geven´, smeekt Victoria naast me. De man zucht even maar duwt ons dan voorzichtig langs hem heen. ´Laat het de andere fans maar niet zien´, mompelt hij nog.
´Waaah´, fluistert Victoria. ´Het gaan ons lukken´. Een heel eind verderop zie ik Justin en zijn crew gaan. ´Rennen Vic´, sis ik terug. We zetten het op een lopen achter de rest aan en zie dan dat ze de gate al verlaten. ´Fack my life´, roep ik hardop en Victoria kijkt me even bezorgd aan. Als ik achterom kijk zie ik dat de fans er nu ook doorgekomen zijn. ´Ja, fack my life´, zegt ze nu ook.
Ik zie hoe Justin op de trap van het vliegtuig blijf staan en even naar binnen kijkt. Fanatiek begin ik te zwaaien en Victoria naast me begint te springen. De fans hebben ons bijna bereikt. Ik schrik als ik zijn gezicht goed zie. Het lijkt zo gebroken en verdrietig. Even kan ik helemaal voor me zien hoe hij is flauwgevallen. Zijn blik kruist die van mij maar ik geloof dat hij me niet eens herkent in de mensenmassa. Ik kijk achterom en zodra ik weer naar het vliegtuig kijk ik Justin verdwenen.

´Wat heb ik gedaan Vic´, jammer ik als we samen in de taxi terug zitten. Dit is allemaal mijn schuld. En het ergste is dat ik me zelf al bijna net zo slecht voel. ´Ik had die hele musicvideo nooit moeten doen. We hebben de situatie alleen maar erger gemaakt´. Ik druk mijn Iphone in haar handen. ´Hier verwijder zijn nummer en smsjes´. Ze kijkt me wat vreemd aan. ´Maar dat lijkt´. ´Doe het nou maar gewoon´, onderbreek ik haar. ´Als ik het zelf moet doen gebeurd het nooit´. Moe en verdrietig staar ik uit het raam. Het is over, het is beter zo. Beter als we elkaar niet meer zien. Ik voel haar blik in mijn rug branden.
Een paar minuten later geeft ze mijn Iphone terug. ´Ik heb alleen één foto niet verwijderd. Ik vind dat je op een of andere manier toch niet mag vergeten wat er is gebeurd´, zucht ze. Sloom ontgrendel ik mijn Iphone en bekijk de foto. Hij is leuk en de rest staat er ook op. Met zijn zessen en het ziet ernaar uit dat we het ontzettend gezellig hebben met elkaar. En dat hadden we het ook, alleen dingen veranderen.
´Je gaat toch nog wel naar Selena binnenkort?' Ik twijfel even of ik dat wel moet doen. 'Ja', besluit ik dan. 'Selena is leuk en gezellig en ik denk echt dat ze me kan helpen met een aantal dingen. En daarbij is het een wonder dat mijn ouders erin hebben toegestemd. Dus die kans kan ik niet laten gaan. Ik zal de vlucht wel boeken. Misschien is het goed om hier een tijdje weg te zijn'.

Waaah, ik zit dus op hockey. Nu mag ik dat een tijdje niet maargoed. Ik zit op een hele grote club en we hebben 11 meisjes B teams. Ik zit in de B4 en ze hebben ons in de 1ste klasse ingedeeld. Dat is zoo goed en zoo veel te hoog eigenlijk voor ons. We zitten met de B3 van onze club en verder allemaal B1 en B2 teams van best goede clubs. Echt heelp. Jullie denken vast wtf maar ik vind het veeet!

Reageer (3)

  • Soleo

    snel verder!!!!!!!!! <3

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    VERDERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    vedeeeeeeeer(H) x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen