Foto bij 005.

Ik heb vanavond een feestje met als thema mexicaans, iemand ideeën wat ik aan kan trekken?XD

Nadat we in totaal zo’n 10 minuten hebben gewacht komen de 3 mannen en onze danslerares weer binnen. ‘Oké, wij zijn eruit. We hebben hier wel een aantal meiden gezien die potentie hebben. Ik zal deze meiden nu opnoemen.’ verteld David Jones ons. Je zou een speld in de zaal kunnen horen vallen. Zo stil zijn we nu met zijn allen, terwijl er normaal altijd wel iemand door de lerares heen fluistert. Zenuwachtig knijp ik in Olivia’s hand die ik vast heb. Ze knijpt terug en kijkt me al even zenuwachtig aan. Waarom moeten deze seconden voor mijn gevoel toch zo lang duren.
‘De meiden waar wij potentie in zien zijn; Amanda Clarke, Sarah Morris, Brittany Wilson, Lauren Green, Oliva White, Danielle Roberts en Lucy Hall.’ Vervolgt Steven Taylor het verhaal van David. Als Steven is uitgepraat vliegen ik, Sarah en Olivia elkaar meteen in de armen.
‘Whaah, we zijn gewoon uitgekozen!’ gilt Sarah. ‘Knijp me, ik kan het niet geloven.’ zegt Olivia. Ik knijp haar dus maar in haar arm. ‘Auw, ik bedoelde het niet serieus ja!’’Haha dan moet je het maar niet zeggen, je kent me.’ Ook de andere meiden die waren uitgekozen zijn door het dolle heen. ‘Meiden, de heren willen nog even jullie aandacht!’ roept onze lerares over het blije gegil heen.
‘Dank u wel. Willen de meiden van wie de namen net zijn opgenoemd zich maandag melden bij The Fountain Studios in Noord-West Londen. Daar zullen jullie de rest van de geselecteerde dansers ontmoeten. Ik zie jullie maandag.’ sluit Christopher Wood af. Daarna verlaten de mannen de zaal. ‘Gefeliciteerd meiden, ik ben op jullie allemaal trots.’ verteld onze lerares ons nog als afsluiting.
De meiden die zijn geselecteerd gaan weer door met hyperactief doen. Mijn oog valt op Nicole, ze heeft bijna tranen in haar ogen. ‘Meis, gaat het wel?’ vraag ik met een bezorgd gezicht. ‘Jaa het gaat. Ik baal gewoon zo verschrikkelijk en nu jullie 3 wel zijn uitgekozen ga ik zoveel dingen missen, straks val ik buiten ons groepje.’’Aaah, ik begrijp je meis, maar dit is niet de enige kans die je krijgt in je leven, hè? Je zit niet voor niets bij een van Londens beste dansscholen. Wat dat buiten de groep vallen betreft zal het ook wel meevallen. Ze hebben toch niet iedere show evenveel dansers nodig? En bij iedere show kun je gewoon komen kijken. Dat regel ik wel.’’Je bent echt een schat Lucy. Heb je Daniël al gebeld?.’ Ik kijk Nicole met een moeilijk gezicht aan. ‘Nee, nog niet. Maar het is ook zo moeilijk allemaal. Hij vind namelijk dat ik niet voor X-Factor moet gaan. Als ik dat wel doe is het over tussen hem en mij zei hij.’’Dan is de keuze toch niet zo moeilijk meis? Laat Daniël gaan. Een relatie is niet voor altijd maar deze kans kan je leven veranderen!’’Ja, dat zegt iedereen maar na anderhalf jaar is dat niet heel gemakkelijk.’ Ik bijt op mijn lip terwijl ik dit zeg. ‘Ga gewoon vanavond bij hem langs, vertel hem dat je bent uitgekozen, er graag voor wilt gaan maar hem niet kwijt wilt. Misschien draait die wel bij.’’Je hebt gelijk, want moet ik toch zonder je?’
Sorry, hij is wat korter weinig tijd vandaag.
Reacties?[Aa]

Reageer (3)

  • yriz

    Echt dumpen die hap!

    1 decennium geleden
  • xCarpeDiem

    natuuuurlijk!

    verderverderrr!

    omg ze gaat de jongens ontmoeten en ooomg ik ben jaloeers!

    HarryHarryHarryyyy <33
    NiallNiallNiaaaall <33
    LiamLiamLiaaaaaaam <33
    LouisLouisLouiiiis <33
    ZaynZaynZaaaaaaayn <33

    x

    1 decennium geleden
  • Jagkass

    Ofcourse is ze uitgekozen! Anders zou get verhaal niet verder kunnen gaan! (:
    Ik Ben zo benieuwd naar het moment dat ze de jongens gaaan ontmoeten!
    Snel verder!

    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen