Foto bij *04*

Volgens mij komt ze echt als een slet over, maargoed... xd
Thnx voor de lieve reacties by the way!! (flower)

'En wie is deze vrouwelijke gast?' Vraagt een jongen met een getinte huid. 'De stripper?' Vraagt hij verder. Mijn mond zakt een beetje open, waardoor de jongens me allemaal hard beginnen uit te lachen. Verontwaardigt trek ik mijn wenkbrauwen omhoog. 'Als jullie willen', zeg ik en ik pak de onderkant van mijn trui vast. De jongens blijven allemaal met ingehoude adem toekijken. Een grijns siert mijn mond en even later klinkt mijn hartelijke lach door de ruimte. De jongen met de getinte huid kijkt me met een gerespecteerde blik in zjin ogen aan. Hij is dan ook de eerste die naast zich klopt, zodat ik tussen hem en Liam kan gaan zitten. 'Zayn', zegt hij en steekt zijn hand uit. 'Yara', zeg ik waarna ik alle jongens af ga. Mijn ogen blijven voor een paar seconde langer hangen bij Harry, dan bij de andere jongens. Hij heeft iets. Ik weet niet precies wat, maar er is iets, iets speciaals.
'Liam heeft jullie al bijgelicht gok ik?' Vraag ik als er een ongemakkelijke stilte valt. 'Jep, stripper van me', zegt Zayn en hij klopt even op mijn knie. Ik rol overdreven met mijn ogen en kijk hem daarna grijnzend aan. 'Misschien vannacht', zeg ik met wiebelende wenkbrauwen. Voor de tweede keer in een paar minuten laat ik zijn mond open zakken en krijg ik hem even sprakeloos. De jongens beginnen weer te lachen. De samenklanken van hun gelach zorgen voor een aangenaam gevoel. Ik kijk de jongens even allemaal aan, als in een slowmotion en voel mijn mondhoeken steeds meer omhoog krullen bij ieder gezicht. Ik heb het voor vannacht goed getroffen, heel goed. Toch zal ik morgenochtend weer gewoon verder moeten, maar daar ga ik nu niet aan denken. Ik ben hier voor lol en avontuur en daar zal ik dus ook wel voor gaan zorgen.

Even later zitten we dan ook met twee gemixte flessen rond een tafel in de woonkamer. We hebben de uren hiervoor al vol zitten praten en lachen, maar nu is het dan ook tijd voor een beetje avontuur. 'Wat ben je van plan?' Vraagt Zayn nieuwsgierig. 'Het ouderwetse doen of waarheid en drinken als je het niet wil doen', zeg ik nonchalant. 'Oeh', kiert Niall enthousiast. Ik schiet in de lach, maar kan het niet na laten om nog even een opmerking te maken. 'De grote mensen gaan een spelletje spelen, dus kan je beter naar boven gaan, Nialler', zeg ik. Hij kijkt me beledigt aan. 'Nialler wil ook meedrinken', zegt hij express extra kinderlijk. 'Goed dan', zeg ik met een grijns. Zijn ogen lichten op. 'Laten we voor wat sfeer zorgen', zegt Louis en hij dempt de lampen, waardoor er een bepaalde sfeer hangt. Een gemengde sfeer van enthousiasme, nieuwsgierigheid en ook een tikje geilheid. Ik kijk onopvallend naar Harry, maar als ik opkijk zie ik dat hij al naar mij keek. Ongegeneerd blijft hij me met een nieuwsgierige blik in zijn ogen aankijken. Zijn ogen lijken fel groen in dit gedempte licht. Een groen dat me enigszins opwindt van nieuwsgierig. Wat zullen die ogen me allemaal kunnen vertellen? Wat houden ze geheim?
'Jij mag eerst', haalt Louis me uit mijn gedachte. 'Liam', zeg ik met een grijns naar hem. 'Ik wist het', mompelt hij. 'Doen', zegt hij, tot mijn teleurstelling. 'Geef Zayn de stripact die hij wil', zeg ik met een grote grijns. De jongens schieten in de lach en Zayn begint enthousiast te joelen. Liam daarin tegen kijkt eerst chagrijnig, maar gaat daarna lachend staan. 'Ach wat, ze hebben me toch al naakt gezien', zegt hij. 'Maar ik niet', zeg ik met wiebelende wenkbrauwen. 'Sommige strippers hoeven niet helemaal bloot', probeert Liam. 'Goed, tot en met je boxer. Tenminste ik hoop dat je een boxer aan hebt', zeg ik. Hij knikt lachend. 'Geen ballenknijpers voor mij', zegt hij met een knipoog. Hij zet een goed liedje op en begint overdreven aan zijn stripact. Eerst trekt hij zijn shirt uit, zodat er een stralende sixpack opduikt. 'Je volgende opdracht wordt dat je je shirt de rest van de avond moet uithouden', zeg ik automatisch. Liam begint breed te grijnzen. Harry daarin tegen zie ik vanuit mijn ooghoeken jaloers kijken. Liam trekt onhandig zijn sokken uit en belandt springend op de grond. Iedereen schiet in de lach als hij gewoon vrolijk op de grond verder gaat met zijn stripact. Hij trekt zijn broek uit zonder zijn boxer zichtbaar wordt, met daarin een grote bommel. Ik voel mezelf steed opgewonder raken. 'Dit gaat vanavond vast en zeker op een avontuurtje uitlopen', kan ik niet na laten om te denken.
Als Liam weer zit, mag hij iemand aanwijzen. 'Louis', zegt hij. 'Doen', antwoord Louis zonder na te hoeven denken. Een brede grijns verspreid er over Liam zijn gezicht. 'Pak Zayn maar eens even goed op zijn bek', zegt Liam. Ik schiet in de lach als Louis enthousiast naar Zayn toetrekt. Hij springt op zijn schoot, legt zijn handen op Zayn zijn wangen en duwt ruw zijn lippen op die van Zayn. 'Met tong?' Vraagt Louis opeens tijdens het zoenen. 'Ja', zegt Liam knikkend. We lachen allemaal helemaal dubbel als Louis wild over Zayn zijn lippen likt, terwijl Zayn Louis alleen maar probeert weg te duwen. 'Werk gewoon mee, dan zijn we er allebei vanaf, liefje', zegt Louis ondeugend. We liggen allemaal helemaal dubbel, maar Zayn lijkt het niet zo leuk te vinden. Louis stopt maar na een tijdje en besluit weer terug op zijn stoel te gaan zitten. 'Ik pak je vanavond nog wel', zegt Louis met wiebelende wenkbrauwen. 'Dat zou ik al doen', blijf ik mijn spelletje gewoon verder spelen. 'Dan mag jij het met hem doen', zegt Zayn, die druk zijn gezicht aan het afvegen is. 'Volgens mij wil ze liever iemand', zegt Louis en hij begint overdreven naar Harry te wijzen. Blozend schud ik mijn hoofd, maar ga er niet tegen in. Als ik met Harry de avond kan afsluiten, dan ga ik dat niet afwijzen.

Reageer (18)

  • VeerleClifford

    Dit is echt geniaal gedaan? Lag helemaal dubbel tijdens het lezen. Mijn zusje kijkt mij nu raar aan. ( ze weet niet wat ze mist!)
    Goed, terug naar je verhaal..
    VERDUUUUUUURRRRR'!!!!!!!
    !,x

    1 decennium geleden
  • canadiankid

    VERDER !

    1 decennium geleden
  • FlyingMinds

    Snel verder!!!!!!! <3333

    1 decennium geleden
  • BoogyBear

    Haha pleas ga snel verder je schrijft echt heel leuk xx

    1 decennium geleden
  • AndyS

    ik hou van dit verhaal <3
    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen