Foto bij *05*

Awh, jullie reactie's doen echt zoveel me me!
daarom vind ik het gwn echt helemaal te gek om door te blijven schrijven!!
thank you very much!! (flower)

'Ik snak naar drank!' zegt Louis en hij grijpt naar een van de flessen. 'Ik ook', zegt Zayn en hij schuift zijn glas naar voren. 'Wat een associale egoïsten. Vragen jullie niet eens aan de gast of ze ook wat zou willen drinken?' vraag ik quasi verontwaardigt. Louis en Zayn krijgen meteen een donker rode blos op hun wangen. 'Sorry, wil je wat?' Stamelt Louis snel. 'Ja, graag', zeg ik vriendelijk. Liam kijkt me hoofdschuddend aan, terwijl zijn vrolijke lach door de woonkamer schalt. 'Maar ik stel doen of waarheid aan Yara', mengt Harry zich in het gesprek als hij zijn drankje in een keer achterover heeft geslagen. Ik bijt twijfelend op mijn lip. 'Waarheid', kies ik dan maar. Harry heeft hiervoor al een paar goede opdrachten verzonnen, dus kies ik liever de veilige weg. 'Hmm... Wat zou ik willen weten?' Vraagt Harry grinnikend. Zayn buigt zich naar voren en fluistert wat in Harry zijn oor. Ik werp een hoopvolle blik naar Niall, maar die schudt definitief zijn hoofd. 'Je zal het zo wel horen', zegt hij geheimzinnig. Ik kijk Harry afwachtend aan. 'Wees maar niet bang, het is geen erge vraag', stelt Zayn me gerust. 'Heb je een persoonlijk probleem?' Vraagt Harry dan. Ik frons mijn wenkbrauwen. 'Hoe bedoel je dat?' Vraag ik. 'Dat je bijvoorbeeld verslaafd bent aan seks of je durft niet lang op een plek te blijven of-' Hij wil verder gaan, maar ik onderbreek hem. 'Ik snap het al en ja', antwoord ik eerlijk. Harry knikt bedenkelijk en kijkt me nog steeds met dezelfde geïntereseerde blik aan. Alsof hij probeert via mijn ogen mij te leren kennen. Wat hem misschien zelfs nog wel eens kan gaan lukken, want zo moeilijk zit ik niet in elkaar.
'En nu ben ik weer', zeg ik met een grijns. Ik laat mijn ogen over de gezichten glijden en blijf dan grijnzend bij Zayn hangen. 'Doen of waarheid', zeg ik. Hij kijkt me even aan. 'Waarheid', zegt hij dan snel, 'Ik ken die doen opdrachten van jou ondertussen wel.' Een glimlach spreidt over mijn gezicht. 'Heb je een vriendin?' Is mijn simpele vraag. De jongens kijken me allemaal even verbaasd aan. De vorige vragen en opdrachten waren wel wat erger dan deze vraag. 'Ja', zegt hij dan. 'En dan laat je je aflebberen door Louis?' Vraag ik quasi verbaasd. Zayn rolt geïrriteerd met zijn ogen. 'Erg leuk, Yara', zegt hij nors. Ik begin te lachen als Louis even met zijn wenkbrauwen naar Zayn wiebelt. 'Wie van jullie nog meer?' Vraag ik, doelend op Harry. 'Alleen ik en Zayn', zegt Niall. 'Leuk', zeg ik droog. 'En jij?' Vraagt Liam. 'Single', zeg ik. 'Wat ook logisch is, want het lijkt me sterk dat je je vriendje achterlaat', merkt Zayn scherp op. 'Dat is waar', zegt Liam, 'Maar je weet het nooit.'

Ik zucht na een tijdje. Het is heel gezellig en mijn wangspieren doen net als mijn buik pijn van het lachen, maar alsnog is het wel welletjes geweest voor vandaag. 'Ik ga naar bed', zeg ik en ik sta op, maar blijf dan stil staan. De vragende blikken branden op mijn hoofd. 'Als ik een bed heb', zeg ik. 'Je mag wel bij mij', stelt Liam voor. 'Of je wil liever bij Harry', zegt Louis en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. 'Is goed. Ga je mee Harry?' Vraag ik droog. Tot mijn grote verbazing staat Harry gewoon op. Hij loopt naar me toe en legt zijn ene arm in mijn knieholtes en zijn andere rond mijn schouders. In een soepele beweging tilt hij me op en loopt hij rustig de kamer uit. In mijn ooghoeken zie ik de jongens nog hard lachen, maar het maakt mij niet uit. Ik krijg wat ik wilde en vanaf morgen zal ik hem niet meer zien.
Ik breng mijn blik naar boven en ontmoet tot mijn grote vreugde zijn prachtige groenbruine ogen. Even is er niets anders meer. Alleen zijn groenbruine ogen die me vol liefde aankijken. Een blik die me verteld dat ik speciaal ben. Een blik die verteld dat hij trots is, dat hij degene is die mij in zijn armen draagt. Hij loopt de kamer in en schopt ondertussen de deur dicht. Voorzichtig, als een waardevol cadeautje, legt hij me neer op bed. Hij hangt boven me, leunend met zijn elleboog op het bed. Zijn zachte lippen landen als een zacht veertje op mijn mond. Perfect, vol, zacht. Er zijn te weinig woorden die kunnen beschrijven hoe ze aan voelen. Te weinig woorden die kunnen vertellen wat ik nu voel. Een bom van kriebels ontploft in mijn buik. Iets heftigs, wat ik nog nooit eerder heb gevoeld. Het voelt perfect.
Zachtjes likt hij met zijn tong over mijn lippen en laat ik hem gewillig binnen. Zijn tong gaat op onderzoek en al snel glijden zijn handen onder mijn shirt. Mijn handen glijden ook onder zijn shirt en strelen zachtjes zijn sixpack en rug. Mijn handen glijden terug en trekken in een simpele beweging zijn shirt uit. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip als ik zie hoe lekker hij eruit ziet. 'Mijn beurt', fluistert hij zwoel in mijn oor. Zachtjes sabbelt hij even aan mijn oorlel, waarna hij mijn shirt uittrekt. Zijn handen glijden naar mijn beha, die even later door de kamer vliegt. Zachtjes streelt hij mijn borsten en kneedt ze zachtjes. Kippenvel van opwinding verspreidt zich over mijn lichaam. Ik baan me een weg van kusjes over zijn lichaam naar onderen, waar ik zijn broek uittrek. Ik wil net zijn onderbroek uittrekken, als hij me lachend optilt en terug op bed gooit. Hij trekt mijn broek en slipje uit en buigt daarna weer naar boven, om mijn hals te zoenen. Een zucht van begeerte rolt over mijn lippen als hij zachtte kusjes drukt over mijn hele lichaam. Ik trek nu ook zijn boxer uit en zie hoe een grote stijve tevoorschijn komt. Een tevreden glimlach speelt rond mijn lippen. Hij graait even in zijn broekzak en haalt er een condoom tevoorschijn. 'Aan u de eer', zegt hij met een overdreven engels accent. Ik doe de condoom bij hem om en sla mijn benen om zijn middel. 'Nu aan u de eer', fluister ik zwoel terug in zijn oor. Een stralend witte glimlach verschijnt op zijn gezicht. Hij spreid mijn benen nog een beetje en glijdt dan bij me naar binnen. Zachtjes begint hij te stoten, waarna er kreunen over onze lippen rollen. Als we allebei ons hoogtepunt hebben gehaald, legt hij zichzelf naast mij neer. Hij trekt een deken over ons heen en drukt mij stevig tegen zich aan. 'Verdwijn morgenochtend alsjeblieft niet', fluistert hij nog in mijn oor. Ik ontmoet even zijn hoopvolle groenbruine ogen, maar sluit ze daarna. Ik nestel me tegen hem aan, waarna hij beschermend zijn armen om mij heen slaat. Langzaam vallen we beide in slaap.

Reageer (15)

  • agirlx

    awh eigenlijk best schattig dat laatste x
    ze moet het wel bij hazz houden en niet verder gaan!

    1 decennium geleden
  • yriz

    That was hot! O.O <3

    1 decennium geleden
  • Kattris

    Nee, Yara! Verdwijn morgen niet!

    1 decennium geleden
  • TheBeginning

    Snel verder ^^ !

    1 decennium geleden
  • Enthusiasm

    Zozo, zij is snel van begrip. achja. hou het wel bij harry he :O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen