Foto bij 3.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


In het Atlanta in het ziekenhuis is er allemaal maar stress. Eigenlijk ben ik blij dat Ryan en Chaz al naar huis zijn, want hoe erg ik ook met ze kan lachen, op dit moment is alles even te veel. Selena zit op een van de stoelen naast mijn bed. Kenny staat voor de deur van de kamer. Mijn moeder is thuis en probeert een aantal dingen snel te regelen terwijl Scooter histerisch door het ziekenhuis loopt en zich drukt maakt om verschillende dingen. Als ik me niet zo rot zou voelen zou deze situatie verschrikkelijk grappig zijn.
Mijn Iphone ligt naast me op het kastje en ik baal dat ik geen enkel smsje van Ali meer heb ontvangen. Ze weet toch wel dat ik weg ben? Scooter heeft er niks meer over gezegd en Ryan was opvallend stil in het vliegtuig. Wat heeft hij vanochtend eigenlijk gedaan?
Ineens komen er vervelende beelden in mijn hoofd op. Ryan en Ali zoenend op de bank van het appartement. Ik schud met mijn hoofd om ze te verdrijven, maar daar krijg ik alleen maar hoofdpijn van. Dit kan niet eens echt gebeurd zijn, want Chaz was gewoon thuis. Ik denk even aan een paar dagen geleden. 'Misschien ga ik wel voor de hoofdprijs', zei Ryan toen. Maar dat was een grapje, toch? Ik besluit om maar gewoon Ali te smsen, dat ik daar niet eerder op gekomen ben. Okee, veel eerder had ik mijn Iphone nog niet. Die was in de handen van Scooter en mijn moeder. Als het goed is staat ze ergens bovenaan. Maar waar ik ook zoek kan ik haar niet vinden. 'Shit', vloek ik zachtjes.
Selena kijkt op van het tijdschrift dat ze aan het lezen is. 'Wat is er?' 'Ik ben Ali`s nummer kwijt en nu kan ik haar niet smsen wat er gebeurd is. Waarom ik er zo plots niet meer ben'. Het doet me pijn dat Ali zelf helemaal niks van zich heeft laten horen. Is onze vriendschap dan gewoon weer afgelopen? Selena kijkt wat onzeker naar me en slikt dan. 'Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar Scooter heeft hem uit je Iphone verwijderd. Hij denkt dat het beter voor je is zo'.
'Waat!' Met een schok ga ik overeind zitten. 'Justin, je moet rustig aan doen', zegt Selena wat paniekerig. 'Oooh, ik haat hem zo de laatste tijd. Hij kan niet beslissen over mijn leven'. Ik bal mijn handen tot vuisten en knijp de dekens fijn. 'Jij hebt haar nummer toch zeker wel', vraag ik dan. Ze schudt iets mistroostig haar hoofd. 'Ze zou mij bellen als ze meer wist over haar komst'.
Op dat moment komt er een dokter binnen. 'Meneer Bieber, spijtig dat je niet hebt geleerd van je vriendinnetje. Een goede nachtrust en genoeg voedsel voorkomt flauwvallen en het is duidelijk dat jij dit niet hebt gehad. Uit verder onderzoek komen geen problemen naar boven. Dus je kan naar huis en het is belangrijk dat je genoeg uitrust'. Zo snel als hij gekomen is verdwijnt hij weer.

Als we eenmaal buiten staan klopt Scooter op mijn schouder. 'Fijn dat er niks mis is'. Ik voel de woede in me naar boven komen en draai me om zodat ik hem aankijk. 'Jij', zeg ik kwaad. Hij lijkt wat verbaasd en fronst zijn wenkbrauwen. 'Ik wijs met mijn vinger naar de straat. 'Wegwezen, oprotten', sis ik. Nog altijd kijkt hij niet begrijpend en werpt nu een wanhopige blik naar Selena die haar schouders ophaalt. 'Doe niet alsof je niet weet dat je Ali haar nummer heb verwijderd. Je denkt dat je weet wat het beste voor me is. Maar dat weet je niet, ik wil zelf de dingen in mijn leven beslissen. Misschien niet alles, maar ik mag zelf kiezen van welk meisje ik hou en wat ik daar mee doe. Daar moet jij je facking niet mee bemoeien'. Terwijl ik dit eruit schreeuw voel ik me langzaam steeds opgeluchter.
'Ik wil dat je weggaat en voorlopig niet meer terugkomt. Ik moet eerst nadenken en bel je weer als ik weet hoe het verder moet. Dag Scooter', zeg ik u wat rustiger. Het duurt even voor het tot hem doordringt. 'Voor ik wegga moet je weten dat ik het voor je eigen bestwil deed. Jullie moeten eerst goed nadenken over wat jullie vriendschap voor je betekent en dan was ik van plan je wel weer te helpen. Maargoed, wat jij wil'. Hij draait zich om en sloft weg. Ik kijk hem na en pas als hij de hoek om is beveel ik Kenny ons naar huis te rijden. Ik heb het helemaal gehad voor vandaag.

Jeej, ik ga 14 maart naar Jason Derulo. Echt heeel leuk. Verder wil ik jullie vragen of we deze story even naar de top zullen kudoén. Ik bedoel maar: ongeveer 60 abbo`s, dat moet toch mogelijk zijn. Ik krijg elke dag ongeveer een mager aantal kudootjes en dat terwijl zoveel mensen dit verhaal lezen? Is het niet goed genoeg? Moet ik wat veranderen want dan moeten jullie het zeggen. Gelukkig zijn er ook een paar lieve mensen die altijd een geweldige reactie plaatsen. Sorry voor het gezeur maar dat moest ik even kwijt.

Reageer (4)

  • sisianne

    <3 your story

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Snel verder Ö

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • xBel0ved

    Ik vind Scooter zielig >;'[

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen