Met een goed gevoel wandelde ik het reisbureau uit. Voor slechts een klein nachtje had ik een schattig hotelletje geboekt als verrassing voor Amber. We hadden gewoon even tijd met zijn tweeen nodig, aangezien iedereen zovaak thuis was. Ook al zat ze druk in haar examens om uberhaupt weer bij te lopen met de rest van het semester, twee dagen van haar tijd kon ik wel even lenen. Zeker nu we twee maanden zonder elkaar zouden zijn vanaf maandag. Het reisbureau lag maar een paar straten van het appartement af en ik wandelde met de papieren in mijn hand terug naar huis. Een paar giechelende meisjes passeerde nu en ik glimlachte even vrolijk naar ze. Dat was wel echt iets leuk aan One Direction, de fans waren geweldig. Iedereen. Of ze nu uit Engeland kwamen of een andere land. Alles was gewoon super.
'En is het gelukt?' vroeg Liam, zodra ik het appartement binnengewandeld kwam. Ik had hem verteld over mijn ideeen en hij was het volledig met me eens geweest. Ik knikte en gaf hem de papieren. Hij keek even naar het boekje van het hotelletje. Hij knikte even onder de indruk. 'Wauw hoor! Maar ga je met dat busje van je of wil je mijn auto lenen?'
Ik keek hem even aan en hij wist meteen mijn antwoord al. Liam vroeg wanneer we zouden gaan en ik zei hem dat we morgenochtend vroeg zouden vertrekken. Ze zat nu nog op school en zou over vijf minuutjes eindelijk weekend hebben. Hij grijnsde en klopte even op mijn schouder. Grijnzend wandelde ik naar de slaapkamer en begon alvast mijn spullen te pakken. Ik was niet echt heel netjes en daarom lagen mijn kleren ook door de hele kamer verspreid. In de kast lag vrijwel niks en ik zuchtte, misschien moest ik toch maar eens wat netter gaan woorden. Ik neuriede vrolijk mee met de radio die ik zachtjes had aangezet en probeerde mijn kleding een beetje netjes op te ruimen. Af en toe zaten er ook wat kledingstukken van Amber tussen. Ik vouwde ze netjes op en legde ze op een stapel.
'Louis, we gaan Chinees halen, jij weet wel wat Amber lust toch?' Niall kwam de kamer binnen en merkte meteen de koffer op. Nieuwsgierig keek hij me aan.
'Ik neem haar mee voor een weekendje weg, nog voordat we maandag weggaan. Ik denk dat we het wel even kunnen gebruiken..' Glimlachte ik. Niall knikte. Hij was net terug met Julie, nadat ze een paar dagen weg waren geweest en ook Liam was er even kort tussenuit geknepen met zijn vriendin, voor we daadwerkelijk zouden vertrekken. Mijn idee was dus niet helemaal uniek, maar dat kon me niets schelen. Ik zou gaan met het mooiste meisje van de wereld en niets zou me tegenhouden. Julie kwam nu ook de kamer binnengewandeld en vroeg me hetzelfde als Niall voor ons gesprek had gevraagd. Ik vertelde hun dat het werkelijk niet uitmaakte voor ons beide en niet veel later vertrokken ze. De kamer leek behoorlijk rustig, zelfs het appartement leek behoorlijk rustig. Ik had echt geen idee wat de andere jongens aan het doen waren en het maakte me ook even niets uit.
'Guess who.' twee zachte handen sloegen zich voor mijn ogen, waardoor ik bijna niets meer zag. De handen verraadde Amber meteen, maar om een beetje mee te spelen, begon ik vrolijk te raden. Uit ervaring wist ik dat ze bij de tweede gok zichzelf al zou verraden en dat duurde ook dit keer niet lang. 'Je bent echt een pester, jij. En i missed you.'
Ze verwijderde haar handen en ik draaide me snel met een lach om. Ik boog me voorover en mompelde snel dat ik haar ook had gemist, voor ik mijn lippen op de hare drukte. I loved her so much.


zullen we top 5 doen morgen?x

Reageer (14)

  • Aelan

    Yeaaha je staat op nummer 2 =)

    1 decennium geleden
  • Seamair

    Cuttttteeeee<33
    Snel verduuuuuurrrrr

    1 decennium geleden
  • Jayesslee

    Awwiee wat lieffff <3

    1 decennium geleden
  • Swagism

    Ik wil ook een weekend weg hoor. <3

    1 decennium geleden
  • TOMMONLINE

    me likey!! <333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen