Foto bij chapter 82: Remember what happened at slopoke well -part 2!

Oke ik zal eerst f wat duidelijk maken omdat er nu 2 verhaallijnen zijn.
Er zullen nu hooftstukken komen van Treyson en Nakusa,en hooftstukken met Yassup en Rea.Het verhaal loopt weer samen als ze in fortree city aankomen.
Het is niet zo dat het om en om is.Dus er kunnen ook twee hooftstukken van bijv. Treyson zijn of Yassup.Snappen jullie?
Ps dit hooftstuk is Treyson en Nakusa

Treyson en Naksua liepen over de heuvels.In verloop van tijd was hier ene heel heuvelgebied gekomen.Soms waren er erg steile stukken.Treyson hield de hele tijd zijn ogen op Nakusa.Hij begreep nog steeds niet dat Nakusa ja had gezegt.
Daarom lette Treyson zo op hem,hij wilde niet dat er iets gebeurde.Ze hadden dan ook een belofte gedaan.Wanneer dit klaar was zou Nakusa meteen naar het ziekenhuis gaan.Nakusa liep voor Treyson.
'Nakusa doe een wat rustiger aan.' Zei Treyson.
'Hmmm' Antwoorde Nakusa onverschillig en liep om een boom heen die in de weg stond.
'Kom we houden pauze.' Zei Treyson.Nakusa knikte en ze gingen zitten.Treyson reikte Nakusa een sandwich aan en at zelf de zijne op.
'Bedankt,dat was lekker.' Zei Nakusa toen hij het brood op had.Treyson keek op.
'Graag gedaan.Het is niet zo ver meer maar we kunnen ook uitrusten vandaag.Wat wil jij?' Vroeg Treyson.
'We kunnen vandaag doorlopen.Dan zijn we er denk ik in de namiddag ofzo.' Antwoorde Nakusa.
'Oke,dan doen we dat.' Antwoorde Treyson instemmend.Treyson pakte de spullen bij elkaar om weer verder te gaan.Nakusa keek vreemd.
'Wat is er?' Vroeg Treyson verbaast.
'Hoor je dat niet?' Vroeg Nakusa.Treyson begon te luisteren en hord een gezoem.Hij fronste zijn wenkbrauwen.
'Wat is dat?' Vroeg Treyson.
'Mijn ome Will die een pizza heeft opgegeten en nu ligt te slapen.Hoe moet ik nou weten wat het is?' Antwoorde Nakusa sarcastisch.Treyson moest lachen.
'Ach maakt het ook uit.' Zei Treyon en met z'n tweeën liepen ze verder maar het gezoem verdween niet.
'Oke nu wordt het dus irritant.' Zei Treyson en stond stil tussen de bomen.
'Ja nogal maar we weten niet wat het is dus we kunnen er ook niets aan doen.' Zei Nakusa.Opeens vloog er een Ninjask voor hun.
Nakusa keek op zijn pokewatch.
Ninjask
Ninjask is een Ninja Pokémon. Sommige Ninjask zijn zo snel dat zij elke aanval kunnen ontwijken.Ze kunnen een irritant geluid maken met hun vleugels.Ninjask komt voor in bossen.

Treyson wilde Swellow's pokeball pakken maar die hing niet aan zijn riem.Shit,ik vergeet het steeds.Bedacht Treyson en keek naar Nakusa.
'Gebruik Swellow die is snel genoeg om hem te verslaan.' Zei Treyson boven het gezoem uit wat nu nog harder was.Nakusa pakte meteen de pokeball en gooide die in de lucht.
'Swellow!' Riep Swellow toen hij uit zijn pokeball was.Plots verstijfde Nakusa.Hij wist niets van Swellow.Zijn aanvallen niet,zijn kracht en snelheid niet.Nakusa wist niets te zeggen.Ninjask vloog op fury cutter op Swellow af en raakte hem.Maar Swellow bleef gewoon vliegen,hij wachtte op Nakusa.
'Nakusa val aan!' Zei Treyson.Swellow werd nog een paar keer geraakt.Nakusa wist niets uit te brengen.Hij was volledig verstijft.Ninjask kruisde zijn pootjes en vloog met x-sciccor op Swellow af.Dat is zijn sterkste aanval.Wist Nakusa.Ik kan Swellow niet verwonden door een stomme Ninjask!Pokewatch.Dan kan ik Swellow's aanvallen zien!Bedacht Naksua en hief zijn arm maar het was al te laat.Ninjask was bij Swellow.
'Ontwijk met quick attack!!' Riep Treyson hard.Swellow schoot van zijn plek met quick attack en ontweek de x-sciccor.Nakusa keek met grote ogen toe.
'Wing attack go!' Riep Treyson en Swellow ging op Ninjask af maar die gebruikte protect.Daarna deed Ninjask shadow ball.
'Counter met air slash!' Riep Treyson boven het gezoem uit.Door de air slash spatte de shadow ball uiteen.Maar vlak daarachter zat er nog een en er was geen tijd voor air slash.
'Quick attack de lucht in!' Zei Treyson en Swellow vloog hoog de lucht in waardoor shadow ball geen nut had.Wow.Dacht Nakusa.Swellow weet precies wat Treyson bedoelt en volgt hem blindelinks op.
'Giga impact!' Riep Treyson grijnsend.Dit was een van zijn tactieken,de zwaartekracht gebruiken voor giga impact.Swellow knalde keihard tegen Ninjask aan die verslagen weg zweefde. Swellow lande netjes op zijn poten op de grond.Uit automatisme aaide Treyson Swellow over zijn kop.Nakusa glimlachde en liep naar ze toe.
'Sorry Swellow,ik had je aanvallen van te voren moeten checken.' Verontschuldigde Nakusa zich.Swellow legde zijn kop tegen hem aan.Het maakte hem niets uit.
'Ach logisch dat het nog wennen is.Jullie waren zolang uit elkaar.Je bent meer ingesteld nog op e pokemon van team rocket' Merkte Treyson op.Nakusa knikte en deed Swellow in zijn pokeball.Treyson liep een paar stappen verder terwijl Naksua zijn ogen neer sloeg.Team rocket Ging er door zijn hooft heen. Slowpoke well Ongeluk Ziekenhuis Hoenn
'Nakusa!' Hoorde Nakusa Treyson roepen en keek geschrokken op.Treyson hield zijn schouders vast en keek hem geschrokken aan.
'Wat is er?Heb je weer pijn?Je reageerde totaal niet.' Vroeg Treyson bezorgt.Nakusa keek even omlaag en keek Treyson toen recht in de ogen.
'Ik wil je iets vertellen Treyson.De waarheid.' Zei Nakusa.Treyson liet zijn armen langs zijn lichaam vallen.
'H..heb je gelogen?' Treyson slikte.Nakusa schudde zijn hooft.
'Je weet maar een deel.Alleen dat ik gevaar loop...Ik wil je vertellen wat er gebeurt is.' Legde Nakusa uit.Treyson knikte.Ze gingen iets verderop zitten.Treyson en Nakusa zaten allebij met hun rug tegen een boom.
'We kwamen elkaar tegen in de Slowpoke well,dat weet je nog wel.Op een gegeven moment stortte de grot in.' Vertelde Nakusa en Treyson knikte.Dat wist hij allemaal nog wel.
'Toen ik door de deur ging wat de uitweg had moeten zijn ging alles fout.In de gang barste alles heel snel.Ik was niet snel genoeg om er optijd uit te komen.De stenen in het plafond vielen naar beneden.Ik...ik kwam eronder terecht...' Zei Nakusa en was even stil.Treyson keek met grote ogen naar Nakusa.
'Ik was bewusteloos geraakt en werd wakker in een ziekenhuis.Ik lag op een aparte afdeling.Blijkbaar had ik al mijn ribben gebroken.Ik werd geopereerd.Ik moest zeker een week daar blijven en dat heb ik ook gedaan.Toen ik vertrok kreeg ik al gauw een telefoontje van mij dokter.Een stukje van mijn rib was in mijn long geschoten...Het moest er zo snel mogenlijk weg anders liep ik gevaar.Maar ik was niet terug gegaan.Ik had net jullie ontmoet in lavaridge town en wilde nog niet weg ookal wist ik dat het gevaarlijk was...levengevaarlijk.En dat mijn kansen steeds minder en minder werden.' Nakusa snoof door zijn neus. 'Als je het berekent,heb ik nog 0% kans over.'
Treyson sprong op.
'Zeg dat niet!' Riep hij.Nakusa keek op en zag het verdriet in Treyson's ogen.
'Ik weet zeker dat alles goed komt!Je bent sterk,jij komt er wel weer bovenop!Al moet ik je naar het ziekenhuis sleuren!' Riep Treyson gefrustreerd.Nakusa glimlachde en stond op.
'Kom we moeten de lavacookies afleveren.' Zei Nakusa en grijnsde.
'Des te sneller hoe beter.Dan ben jij ook eerder in het ziekenhuis.' Zei Treyson en volgde Nakusa.Hij moest zijn verdriet onderdrukken.Hij wilde niet dat Naksua zag dat hij zich er zo druk om maakte.

He jongens,niet al te goed hooftstuk vind ik zelf.Ik bedoel,het idee in mijn hooft was super gaaf maar nu ik het opschrijf ziet het er allemaal minder uit-_-' Anyway ik denk dat de volgende Yassup en Rea word.

Reageer (5)

  • KidouYuuto

    Juka zat verscholen tussen de bosjes en hoorde alles maar waarom greep ze niet in ? nou dat wilst ze zelf ook niet echt

    haar mobile ging hallo verfuisterde ze
    Juka de lyegge zei James
    james srry batterij is op loog Juka snel

    1 decennium geleden
  • Pkmnfan

    D'Aww D=
    *Sympathie voor Nakusa*

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Na ik vind hem wel goed hoor
    doorxd

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Na ik vind hem wel goed hoor
    doorxd

    1 decennium geleden
  • Amami

    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen