Foto bij 089~

Thalia's t-shirt, alleen draagt zij het in het rood, en in een kleinere maat.

Gregory PoV
We hadden afgesproken dat Laura later zou komen, onder het mum van een andere afspraak die ze best alleen aankon. Maar we zouden proberen om haar naam niet te noemen, zoals ze ons gevraagd had. Ik had haar mijn Range rover uitgeleend omdat ze niet met haar oude knalpot kon aankomen. We hadden met ons drieën besproken wat we zouden dragen. Thalia droeg een skinny met een spannend rood topje erop, het maakte haar niet uit dat Laura vond dat ze echt om problemen vroeg, maar de tekst zei genoeg; "Warning; from zero to bitchy in 0.3 seconds. Maar Laura had ook haar best gedaan; een nep leren zwarte skinny met een rood rokje erboven en op haar zwarte topje stond in miniprint; If you can read this, you're to close... Ik vond ze wel goed gevonden, maar Thalia vond het een beetje overdreven. Ze vond dat Laura -door haar ervaringen met Tom- het beter in grotere letters kon laten drukken, zodat hij het van ver zou kunnen lezen. een beetje overdreven als je het mij vroeg. Maar goed, wij gingen dus eerder. We werden opgewacht door iemand van de crew die ons naar de jongens zouden brengen. ze verbleven in een studio voor ons en ook al had ik een auto (oké, ik geef het toe, Thalia's auto, maar ik rij er veel mee), we werden gevoerd. een verspilling van tijd, moeite en energie.
We werden hartelijk ontvangen, vooral Bill leek heel erg enthousiast over het feit dat we eindelijk aangekomen waren. Hij glimlachte en sprong op en neer als een klein kind. Het was een grappig gezicht.
We stelden ons voor en excuseerden ons voor het feit dat de derde, het creatieve brein nog een andere afspraak had, ze zou later achter komen. Tom was anders dan Laura hem beschreven had, maar dat had er misschien mee te maken dat er een meisje rond zijn vingers hing. Een blond, barbiepop model. Gustav en Georg bleven meer op de achtergrond toen we het hadden over mogelijke kenmerken van de outfits en over het thema. het was lastiger omdat ze eigenlijk niets van het thema of de muziek wilden loslaten maar Laura zou er zeker genoeg mee kunnen doen. Toms vriendin zat in de zetel achter de tafel waaraan wij zaten, maar dat weerhield hem er niet van om met Thalia te flirten, of het toch te proberen.

een vakantiecadeautje omdat ik er nog zoveel klaar staan heb, en al dingen in mijn hoofd heb voor een leuk vervolg.... =) Have fun, mail mijn mailbox vol... ;)

Reageer (8)

  • xCarpeDiemx

    #Haat aan Tom!!!

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    wouww egt goedd hoor :)

    1 decennium geleden
  • xKaulitz18x

    VERDERRR haha :P

    super geschreven

    <3

    1 decennium geleden
  • Assje

    Jeeeees! VAKANTIE! =D en maandag & vrijdag na de vakantie heb ik ook geen school :P
    En jij moet heel snel verder, want ik ben benieuwd naar hoe ze gaan reageren als Laura er gaat zijn! ;O
    -xxx-(K)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    leuk snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen