Foto bij Chapter 1: The beginning

Damon is hot he??

Kaylee's POV

Ik zat samen met mijn uiterst irritante broer in het vliegtuig. Ik zat me heftig te vervelen tot dat plotseling een stewardess over een voet van iemand struikelde en op een nogal pijnlijke manier neerkwam. Het was precies naar mijn stoel. Toen ik haar met een gebroken nek in een glasscherf, dood zag liggen begon de flashback weer:

Ik fietste met mijn broertje, Jack, van school terug naar huis. Ik maakte de deur open met mijn huissleutels. Het was behoorlijk stil in huis, wat zeer ongewoonlijk was want mijn ouders hadden bijna elke dag ruzie. Ik liep de woonkamer in en gilde. Mijn vader lag met een opengescheurde nek op de grond. (Net zoals de stewardess alleen dan niet in een glasscherf) Jack rende ook de woonkamer in. Hij zweeg, hij gilde niet, hij huilde niet. Ik barste in snikken uit. Ik ging op mijn knieën naast hem zitten. Jack rende de trap naar boven om onze moeder te halen. "Kayleeh" riep hij. Ik rende de trap op. Ook daar lag onze moeder met een opengescheurde nek.

"Gaat het wel goed?" vroeg een beleefde stem. Het lijk was verdwenen. Had ik dat nou net gedroomd? "Maar uh.. maar uh.." wist ik uit te brengen. "Het is triest wat er net gebeurd is maar ik beloof je dat het niet nog eens zal gebeuren" zei ze. Ik knikte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen