Foto bij 4.1 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Het is inmiddels al een week geleden dat ik ben vertrokken uit New York. Daarna ben ik doorgetrokken naar hier. En ja, wat is hier? Ik heb eigenlijk geen idee waar ik precies ben. Via Kenny ben ik in dit huis terechtgekomen ergens afgelegen van grote steden, om gewoon helemaal tot rust te komen na natuurlijk na te denken. Over Ali, Scooter en hoe het nu verder moet.
Alleen Kenny weet dat ik hier zit, maar hij heeft beloofd het geheim te houden. En waarschijnlijk doet hij dat goed want er wordt zelfs gedacht dat ik dood ben. Wat natuurlijk belachelijk is. Behalve een verontschuldigende tweet heeft Scooter niks laten horen. De tweet was niet eens echt naar mij gericht, maar toch weet ik dat hij me bedoeld. Hij wil het niet nog groter maken dan het is en de hele wereld laten meegenieten. Dan zal er een uitleg moeten komen waarom we ruzie hebben en wordt Ali er opnieuw bij betrokken.
Van mijn moeder heb ik zeker twintig bezorgde smsjes ontvangen en eigenlijk vind ik het zielig niks van me te laten horen. Selena heeft ook een aantal keren gesmst. Ik ontgrendel mijn Iphone en lees ze opnieuw. De eerste is meteen nadat ik mijn sms stuurde. Misschien is het goed om even overal vandaan te zijn ja. Bel me alsjeblieft even en je weet dat je altijd welkom bent in LA x Sel. Ik heb niet geantwoord en nooit gebeld. De tweede is zelfs een beetje wanhopig en van de dag daarna. Justin bel me! We maken ons zorgen om je, xSel. Alweer heb ik niet gebeld, ik wil met niemand praten. Daarna leek ze het te hebben opgeven. Tot ik ineens gister weer een smsje kreeg. Ik heb het nummer van Ali weer. Bel me als je het nog wil. x Sel. Hierover heb ik lang getwijfeld en later besloten dat ze misschien alleen maar wilde dat ik belde. Maar Selena zou nooit tegen me liegen, zeker niet over dit soort dingen. Toch heb ik opnieuw niet gebeld. Vanochtend kwam de laatste aan. Ali is hier in LA. Ik weet niet meer wat je wil. Ik laat het je maar weten en je moet zelf kijken wat je hiermee doet. x Sel.
En hierover denk ik nogsteeds. Het probleem is niet dat ik niet van Alisha houd. Ik weet gewoon dat als ik haar opnieuw zie en weeer afscheid van haar moet nemen, met de wetenschap dat we nogsteeds alleen vrienden zijn, het me weer zoveel pijn gaat doen. Ik twijfel nog altijd of ze het meisje van op JFK. Of ze dan toch nog gekomen is om afscheid te nemen. Aan de andere kant heeft ze helemaal niks van zich laten horen sinds ik weg ben. De kans bestaat natuurlijk dat Scooter ook haar Iphone in handen heeft gehad en mijn nummer verwijderd. Maar dan zou Selena nog het nummer hebben.
Wat me verder nog dwarszit zijn Chaz en Ryan. Ze hebben beide wel een sms gestuurd en toch voelt het alsof er iets niet klopt. Ik heb ze niet meer gesproken en wil weten of ze meer weten over de kwestie van Scooter. Ik heb me bedacht dat Scooter misschien een fout heeft gemaakt, maar dat hij er alles aan wil doen om deze recht te zetten. En misschien heeft hij uiteindelijk wel gedaan wat goed voor me was, afstand nemen van Ali.
Wat ik verder nog weet is dat ik lang genoeg ben weggeweest. Mensen maken zich zorgen om me en ik moet weer aan het werk. Het is tijd om terug de keren in de echte wereld en de problemen op te lossen, inplaats van ze ontlopen.

Met een zucht pak ik mijn Iphone van de tafel en ontgrendel hem. Ik zoek het nummer in de contactenlijst en druk op bellen. Het duurt niet lang voor er wordt opgenomen en even voel ik me wat onrustig.
'Scooter'. 'Scooter, it`s Justin. Ik heb nagedacht'. Het blijft stil aan de andere kant van de lijn, daarom praat ik zelf maar verder. 'We moeten dit uitpraten. Kan je me ophalen? Kenny weet het adres en kom alsjeblieft alleen'. 'Is goed, ik kom eraan. Fijn dat je het wil uitpraten'. Dan hang ik op.
justinbieber: @scooterbraun is going to pick me up. I missed you bro

Ik had eigenlijk een vraagje voor jullie. Welke hoofdstukjes vinden jullie leuker om te lezen? Die van Ali? Of die van Justin?
Morgen moet ik weer naar school en heb ik iets minder tijd om te schrijven. Ik blijf elke dag een hoofdstuk posten, dat sowieso.

Jullie weten het. Als jullie me naar de top kunnen krijgen komt er nog een hoofdstukje vandaag. Dat is een goede deal toch?

Reageer (4)

  • Soleo

    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • Indie

    @ Push: dankje, je hebt gelijk. Ik ga het meteen veranderen

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Snel verder, je schrijft mooi!

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    bovenaan het hoofdstuk staat Alisha, volgensmij moet het Justin zijn (: Leuke story :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen