Foto bij Part 28.

Rose Watkins.
Met een grote koalabeer knuffel in mijn hand, liep ik met Niall naar de auto. De jongens waren een stuk voor ons uit gelopen en waren aan het bekvechten over wie er voor in mocht, terwijl Kim hand in hand wandelde met Liam en een olifanten-knuffel vast hield. Nog altijd verbaasde ik me over het feit dat ze miljoenen dingen aan elkaar kwijt konden. Alhoewel, Niall en ik konden ook dagenlang smsen en altijd wel iets te vertellen te hebben. Hij had zijn arm losjes om mijn middel geschoven en ik keek even naar hem. Precies op dat moment keek hij ook een ik glimlachte even. Niets was perfecter dan die blauwe ogen en die schattige lach. Plus, zijn karakter was een van de beste en ik was dan ook absoluut voor hem gevallen. Ik kon het niet eens tegenhouden.
'ROSIE, Wij willen voorin he!' gilde Kim opeens en ik knikte meteen. Ik had nogal een leuk gesprek met haar gehad vanmiddag en kon het goed met haar vinden. Ze was echt blij dat eindelijk een van de andere jongens ook een vriendin had. Mijn vraag kwam toen meteen over Louis, die kennelijk wel met Eleanor date, maar ze had me toen verteld, dat ze haar niet echt veel zag. Eleanor had het te druk met van alles en nog wat en had amper tijd voor Louis. Iets waar ik hem nog niet over gehoord had, logisch, aangezien ik ze pas net kende. Ze wenkte me en ik keek even naar Niall die me lachend een duwtje gaf. Ik drukte snel een kus op zijn wang, voor ik naar de auto wandelde en samen met Kim op een stoel plaats nam. Het paste makkelijk, maar Louis leek even te kijken alsof we zijn auto afbraken ofzo. Harry en Zayn zaten met een nors gezicht achterin.
'Bij nader inzien, Niall, ze past toch niet bij je. En Liam, misschien wordt het tijd voor een nieuwe vriendin.' Mompelde Harry nors, omdat hij niet naast zijn beste vriend kon zitten. Ik draaide me even om, zodat ik hem aan kon kijken en kneep mijn ogen samen. Hij stak zijn tong uit en wendde toen zijn gezicht af.
'Harry, babe, niet zo doen. Laten we aardig blijven, ze zal vanzelf toch wel weg willen, hoe langer ze ons kent. Ik vind het al knap dat Kim het zolang volhoud.' mompelde Louis nu, terwijl hij op de weg lette. Hij keek af en toe in de spiegel om Harry te kunnen zien. Niall – die ik net in mijn ooghoek kon zien – hing een beetje met zijn hoofd tegen het raam en het zou niet lang meer duren voor hij in slaap zou vallen. Zelfs zo was hij schattig. Zelfs nu, na een lange dag met One Direction. Ik kon het gewoon niet uitstaan dat hij zo leuk was, dat ik zo hard voor hem gevallen was. Kim was nu druk in discussie met Louis, dat ze alleen maar met hun omging om Liam een plezier te doen en toen ik achterom keek, zag ik hoe Liam trots glimlachte. Het was duidelijk dat ze niet op haar mondje gevallen was en vrolijk met de jongens in discussie ging. Ook Harry kreeg nog een laag en toen was het over. Ik werd uitgenodigd om bij hun te blijven eten en alleen omdat ik zo graag bij Niall wilde zijn, stemde ik toe. Ik had mijn moeder verteld dat ik vroeg thuis zou zijn, maar ik zou haar even een smsje sturen dat het later zou worden. Niet dat ze daar problemen mee zou hebben. Sinds Niall me gisteravond netjes had thuis gebracht, leek ze helemaal in de zevende hemel met haar mogelijk nieuwe schoonzoon. Ze had nog net de wedding cake niet besteld. Hij was ook wel echt lief tegen haar, iets wat me nog gelukkiger maakte.
'Je zit liever achterin, he.' hoorde ik Kim nu zeggen en ik probeerde overtuigend mijn hoofd te schudden. Ze keek me even aan, tilde haar wenkbrauw op en vroeg het nogmaals. Mijn hoofd schudde langzaam en ging toen over in knikken. Ze glimlachte. 'Ik snap het wel, hij is ook ontzettend schattig als hij slaapt. Net zoals Liam.'
'Ik hoor mijn naam.' hoorde ik achter me en ik grijnsde. Kim riep meteen wat terug en zo begon opnieuw een boeiend gesprek. Ik keek nog een keer naar Niall en zuchtte, als ik dat maar voor altijd kon krijgen. Dat zou mijn hele wereld opvrolijken.


Kom ik thuis van de meeste kutste dag evaaaar - sta ik gewoon in de top! Omg. I love you so much! Ik ga - omdat ik zo van jullie hou - nog een hoofdstuk schrijven! Houden jullie me in de top? x

Reageer (20)

  • Ahern

    gadverdamme dit is goed! (gaat snel verder lezen)

    1 decennium geleden
  • Publisher

    Aww! Dat is inderdaad echt super cute!
    Ik zou zo met haar ruilen, al gun ik het haar van harte!
    En waar blijft dat hoofdstuk dan?
    Ik moet en zal meer!

    1 decennium geleden
  • IfUSeekDemi

    Aaaawww Niall is lief!!! <333
    Love your story <3 :D
    xoxo (flower)(H)

    1 decennium geleden
  • wealllove1D

    Ik zie niall al helemaal slapend in de auto zitten, talking about cute <333
    Awesome;D

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen