Foto bij 4.3 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Ongeduldig verander ik elke keer van houding in de stoel van mijn vliegtuig. Chaz aan mijn ene kant en Ryan aan de andere. Ja, ik ben blij dat ze er weer zijn. Ook al zijn ze nu beide in diepe slaap. Van mijn moeder mag ik ze niet meer zo vaak hierheen halen omdat ze te veel van school missen. Maar deze keer is een uitzondering, om me op te vrolijken. Hoewel ze er niet in gelooft dat dit me blij gaat maken, maar als ik het dan zo graag wil.

Ik denk even terug aan vanmiddag toen Scooter voor de deur stond, klaar om me weer mee terug te nemen. Even twijfelde ik of het wel een goed idee was. Maar toen hij zijn verontschuldigen aanbod wist ik het zeker. Dit is iets wat ik even moet doen, hoe ongemakkelijk het misschien ook gaat worden. Het is doodstil in het vliegtuig, iedereen kijkt naar de fimps die getoond worden. Volgens mij ben ik serieus de enige die niet slaapt, een film kijkt of leest. Ik luister alleen maar duizenden liedjes op mijn Iphone en staar naar de foto van iets meer dan een week geleden. In mijn gedachten bedenk ik wat ik allemaal wil zeggen.
Ik kijk even opzij. Chaz is best schattig als hij slaapt, Ryan daarintegen is heel, tja oncharmant.
Onzeker trek ik mijn pet wat verder op mijn hoofd. Voor een van de weinige keren in een paar jaar is Kenny niet bij me in de buurt is. Maar niemand heeft me nog herkend en dat wil ik graag zo houden. Zolang ik er gewoon voor zorg dat ik niemand aankijk en geen onnodige aandacht trek moet dit goedkomen. Scooter heeft me op het hart gedrukt dat hij vertrouwen in me heeft. In elk geval zal ik daar een heel stuk minder opvallen. Bovendien is het al donker als we op onze bestemming aankomen.

'Chaz, chaz wakker worden', fluister ik terwijl ik hem door elkaar schud. Slaperig wrijft hij in zijn ogen. 'We gaan landen man'. Chaz kijkt nog altijd slaperig in de richting van Ryan. 'Hij ligt er weer, uhm leuk bij', merkt hij op. Ik lach even en begin dan aan Ryans arm te trekken. 'Ry. Planeet aarde heeft je nodig. Justin hier'. Chaz begint wat harder te lachen als Ryan gewoon rustig door mijn getrek slaapt. Een aantal mensen kijk geïrriteerd naar ons om en ik werp een waarschuwende blik naar hem. 'Geef me dat restje water eens', beveel ik hem. 'Jawel colonel'. Hij pakt het plastic bekertje van het tafeltje en geeft het dan aan mij. 'Tweede klas vliegen faalt', zucht ik. Ik heb de hele vlucht geen oog dicht gedaan, maar dat ligt misschien ook wel aan mij.
Ik gooi het kleine restje water in Ryans gezicht, die komt geschrokken overeind. 'Wat doe jij', schreeuwt hij. Pas als Chaz en ik hem beide kwaad aankijken gaat hij weer zitten. Opnieuw kijkt een aantal mensen in onze richting, maar deze keer blijven ze langer kijken. 'It`s Justin', hoor ik iemand fluisteren. 'Fijn, ik heb geen zin om een sprint te trekken', jammert Chaz naast me. Ryan stompt hem tegen zijn arm. 'Stel je niet aan en zet je capuchon vast op'. Ook ik trek de capuchon van mijn vest nog over mijn hoofd heen en alledrie zetten we een grote zonnebril op. Ik kijk even van links naar rechts en lach dan zachtjes. 'We zien er belachelijk uit'.

Niet veel later lopen we over het vliegveld. Ik kom hier zo vaak dat ik precies weet waar we naartoe moeten. Af en toe kijken mensen wat langer naar ons dan normaal, maar over het algemeen valt het mee. We worden hier tenminste niet achterna gezeten. En dat had ik ook niet verwacht op dit tijdstip. Er is niemand die weet dat we hier zijn. Buiten houden we een taxi aan en ik ontgrendel mijn Iphone. justinbieber: got a big surprise for ma best friends @alicarter & @selenagomez
Zodra ik dit heb getweet zoek ik door mijn contactpersonen en bel het juiste nummer. Dit gaat heel leuk en ongemakkelijk worden.

http://www.youtube.com/watch?v=LkawP-aXQJM
Serieus ik hou van dit filmpje, haha. Hier is ie nog zo schattig. Benieuwd naar Justins big surprise? Als jullie lieve reacties plaatsen komt hij vanavond nog.
Morgen alweer school, gelukkig moet ik de hele dag door lachen om alle geweldige opmerkingen die er gemaakt worden. Vrolijkt me toch wel een beetje op.
Iemand een plan om me van die vervelende krukken af te helpen? Je bent altijd welkom.

Reageer (5)

  • kimxly

    Deze word heeeeel lief, haha.

    plies verder alsjeblieft. Ik hou echt van je verhaal. Elke minuut kijk ik of je al weer geschreven hebt, ik ben echt zo verslaaft weetje. Plies alsjeblieftt VERDEEEEEEEEEEEEEEEER! :D

    1 decennium geleden
  • Soleo

    snel verder!!
    i want to know it!!!!! <3

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Verder wiewoewiewoe :D

    1 decennium geleden
  • sisianne

    oeeehhh nou wil ik het weten ook :P
    Maar ikzie het denk ik morgen pas want ga zo zlapen!
    Veel sterkte morgen met de krukken. Ik heb wel eens een paar weken met een rolstoel op school moeten rondrijden en dat is ook echt geen pretje XD al hadden we wel een lift (A)
    Maar dat even terzijde :P I love your story!! <3

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    pleas mensen doe een reactie zetten:$!
    ik wil weten wat de verrassing is:O!!!!!!!!!!!!!!!!
    snel verder <.33333333333333333333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen